Какво мислите за пазаруването за неродено бебе?

• 17 950
  • 327
  •   1
Отговори
# 285
Бяхме купили абсолютно всичко,без количката.

# 286
Купувах всичко каквото харесах, че по принцип трудно харесвам. Но с покупките започнах към края на бремеността!  Peace

# 287
аз бях накупила всичко необходимо като за начало и имахме дрешки изпрани и изгладени като за начало. първо мислех да плащам и да стоят нещата в магазините докато родя, но после реших че няма смисъл и така всичко ми стовариха. подредихме саята, креватчето сглобиха, количката и тя беше в нас, но прибрана. аз раждах секцио и не мислех че после ще тръгна по магазин да търся разни бебешки аксесоари, или пък да чакам на мъжа ми и роднини да ми избират.

# 288
За сина ми нямах купено нищо,за малката сега започнах от третия месец и когато се роди бях купила всичко-от козметиката и дрешките до количката Peace

# 289
Аз си закупих всичко предварително защото аз лично исках да си избера нещата и наистина това беше улеснение за всички и имаш достатъчно време да си потърсиш това което ти е нужно.Аз невярвам на някакви поверия ами какво ще правиш ако си родила със секцио ине ти е да ходиш по магазините.Но все пак ти си реши.

# 290
  • София
Аз си закупих всичко предварително защото аз лично исках да си избера нещата и наистина това беше улеснение за всички и имаш достатъчно време да си потърсиш това което ти е нужно.Аз невярвам на някакви поверия ами какво ще правиш ако си родила със секцио и не ти е да ходиш по магазините.Но все пак ти си реши.
И аз си купих нещата предварително, точно за да са си по мой вкус. За първи път в живота си се разделих със суеверията и не съжалявам. Само ваничка със стойка купихме впоследствие, Топоцин и някои други дреболии.
Аз не съм раждала със секцио, но пък имах доста разкъсвания, та хич не ставах за разходки по магазините. Просто исках да спяяяяя.  Rolling Eyes

# 291
  • Все на втория етаж
Първият път почти нищо не бях купула, само бях набелязала и мъжа ми ги купи докато бях в родилното. Вторият път обаче...започнах от рано. Blush

# 292
купихме всичко Simple Smile в 7ми месец

# 293
 Здравейте и от мен,всичко ми беше готово- купено,изпрано и изгладено когато тръгнах да раждам.Дори и се поотпуснах с покупките защото винаги когато ходих по мадазините и ми харесваше нещо си го взимах за бебка.Затова пазарувай на воля.Пожелавам ти всичко хубаво много щастливи моменти,здраво и весело бебче.

# 294
И двата пъти напазарувахме предварително, като в последствие всеки месец взимах по нещо още. Много по-добре ще е да си разпределиш покупките през месеците на бременността, отколкото после всичко наведнъж

# 295
  • София, Дървеница
За малкият купих само дрешки за изписването в 8 месец...
Но по-големите покупки ги имах вече от големия.
Леко раждане!

# 296
  • Велико Търново
Засега купихме само креватчето, за да не похарчим парите дето бяхме събрали за други неща........Но го оставихме в магазина, като се разбрахме, че ще го вземем като му дойде времето

# 297
Купихме си всичко предварително! Така се забавлявах докато пазарувах  Whistling
Дали бебето ще се роди живо и здраво НЕ зависи от покупките!

# 298
Въпрос на суеверие. Аз напазарувах 1 месец преди раждането. Реших,че от тук нататък каквото и да става ще се ражда и си накупих всичко. Преди да тръгна за болницата си изпрах, изгладих, подредих шкафа с дрешките и дори си застлах леглото на бебето. Беше ми приятно да си подготвя всичко сама. Пожелавам ти много приятни моменти в подготовката за новият ви живот.

# 299
Абсолютно всички дрешки и принадлежности за бебето ги купихме преди раждането. Детската стая също беше готова предварително.

Чувала съм, че не било хубаво, но не мога да разбера какава е логиката.

Няма логика, това си е суеверие. Пазаруването за бебе е страшно приятно нещо. Peace

Не е само суеверие, винаги има вероятност от нпланувани моменти (спонтанни аборти, и по-страшни неща ..) но в крайна сметка е и въпрос на личен избор. Аз лично купих абсолютно всичко след като Мелисса се роди. Според мен, това беше по-разумният избор. Имах позната, която беше накупила всичко предварително за бебето в синьо за момче, а след това направи спонтанен аборт и се получи малко кофти... Flutter

Общи условия

Активация на акаунт