Какво мислите за пазаруването за неродено бебе?

• 17 955
  • 327
  •   1
Отговори
# 300
  • Велико Търново
Абсолютно всички дрешки и принадлежности за бебето ги купихме преди раждането. Детската стая също беше готова предварително.

Чувала съм, че не било хубаво, но не мога да разбера какава е логиката.

Няма логика, това си е суеверие. Пазаруването за бебе е страшно приятно нещо. Peace

Не е само суеверие, винаги има вероятност от нпланувани моменти (спонтанни аборти, и по-страшни неща ..) но в крайна сметка е и въпрос на личен избор. Аз лично купих абсолютно всичко след като Мелисса се роди. Според мен, това беше по-разумният избор. Имах позната, която беше накупила всичко предварително за бебето в синьо за момче, а след това направи спонтанен аборт и се получи малко кофти... Flutter
Ами да то не е станало щото е купила нещата, просто после ще й е много тежко като ги гледа

# 301
Аз си купих абсолютно всичко предватително. Започнах с дрешките , когато бях в 7 месец, а леглото сложихме в стаята в началото на 9.
Според мен си купи нещата предварително, емоцията и вълнението от избирането на дрешките е невероятна, особено когато още не си видяла малкото мъниче. Но за леглото изчакай още малко.
Найстина е въпрос на личен избор, не толкова суеверието. Има и лоши случаи и тогава е неприятно и болезнено като гледаш купените неща, но аз лично не си позволих да мисля такива работи.
може би купувайки нещаса се убеждавах сама себе си че всичко ще е наред. И така и стана, сега имам прекрасно момченце.
Йелая успех и на теб и на всички други мами.

# 302
Всичко необходимо беше купено преди да се роди малкия.
Така ми беше спокойно, че всичко вече имам и няма да има
нужда да търчи някой или аз след раждането.  Peace

# 303
и аз си купих всичко предварително,няма нищо по-хубаво от това сама да си избереш нещата за твоето дете,другото са суеверия!

# 304
Не съм суеверна  Naughty Няма нищо по-хубаво от това да си избереш нещата за бебето преди да се роди. После и без това няма да имаш време и сили  Wink Ние накупихме легълцето, количка, столче за кола, играчки и т.н още когато бях в 7мия месец. Свекърва ми е много суеверна  и направо откачи като купихме първите дрешки, но после се отпусна и носеше цели торби с покупки за бебето  Mr. Green

# 305
Всичко беше взето предварително, оставих на милото само да ми вземе помпата за кърма, а той взел друга марка  ooooh!  количката беше подарък от сестра ми и закъсня с 3 дни  Wink

# 306
Аз си бях купила всичко. Баба ми и майка ми бяха много против, защото било на лошо да се пазарува за бебето преди раждането, но аз си бях решила...
Купих си и памперси, и дрехи, и лигавчета, биберон, креватче, спални комплекти, всякаква козметика, която мислех че ще ми трябва - абе всичко беше готово и чакаше малката ми принцеса да се появи на бял свят Simple Smile baby_neutral

# 307
                                   Здравей.Ве4е съм си купила по4ти вси4ко за беб4ето.Смятам 4е последния месец е доста трудно при условие
                                   4е ве4е си много бременна,а след това с грижите около бебето надали остава време да се пазарува.
                                   Може някой друг да ти накупи нещата за бебето след раждането но надали ще бъде много съобразено с това което искаш
                                   ти.Пък и защо да се лишаваш от удоволствието да напазариш ти на твоето беб4е.Ако все пак много вярваш в суеверия
                                   според мен ве4е по големите неща като коли4ка,кошарка,вани4ка можеш да си напазариш спокойно в седмия месец.
                                   Леко бременеене и здраво и пухкаво беб4е на финала.

# 308
  • Пловдив
Аз не робувам на схващането , че нищо не се купува преди.Вече съм накупила всичко  без детско легълце и количка.Но съм си ги харесала и тях Peace

# 309
  • In the jungle out there..
Купих си всичко преди раждането Peace Не съм фен на тичането в последния момент, камо ли пък да оставя това удоволствие на друг Crazy

# 310
  • София
И аз бях купила почти всичко преди раждането-беше ми много приятно да ходя по магазините и да си избирам разни бебешки неща. Все пак по-обемните покупки е по-удачно да се купят накрая, иначе само заемат място в апартамента. Количката например я купихме след раждането.

# 311
и аз бях купила абсолютно всичко, без леглото и количката, и то защото  нямаше моите цветове в момента  Peace

# 312
  • София
Всичко, без памперсите и козметиката, а като ни изписаха, такова обикаляне падна от татито да набави ввсичко, което исках, че съжалих, че не съм купила и тях преди това.
Сега вече си знам.... Whistling

# 313
Охххаз също съм на тая вълна Simple Smile в 6,5-7месец съм и мисля след 1-2 седмици да си купя кошарката която си харесах понеже е дървена и съм чела 4е трябва доста време да поседи в стаята на бебето да се измирише дървото и лака
ина4е нищо друго не съм взела но мисля да започвам малко по малко с дрешките защотокато ги гледам по магазините се изкушавам
количката ще я взема по нататък
за ега кошаркара и дрешки за новородено (те колко ли дрешки ще му трябват ама...)

# 314
всИчко , освен колИчката нея е купИх 1 месец след като се родИ (за да не мИ пречИ в къщИ)

Общи условия

Активация на акаунт