Лятото дойде и Габровчето се стяга в морето да се къпе и по пясъка да бяга

• 17 105
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
Привет на всички мами! Heart Eyes
Отдавна ви чета и само се каня да пиша и все не успявам... Embarassed

Честито и от мен Райка, да ти е жива и здрава малката госпожица!!!  bouquet

# 241
# 242
Благодаря!
хихихи Joy Joy Joy
И мен много ме изкефи като го видях newsm62

# 243
desi i dido, нали не си родила още, защото днес ще се обаждам в болницата за отворените врати Simple Smile Да те броя ли и теб?

# 244
J.U_L.Y, разконспирирах те коя си Simple Smile И днес те видях да минаваш край Ренесанса. Mr. Green

# 245
 Embarassed Да днес минах покрай Ренесанса. Аз съм приятелката на Мариан Simple Smile А ти къде си била?

# 246
Знам коя си Simple Smile Simple Smile Ние с Рая бяхме вътре в двора, там нямаше други освен нас. Simple Smile

# 247
Ей, момичета как ни изкъпа тоя порой днес....- направо нямам думи Mr. Green
Пък сега ще ми пече, като се прибрахме #Cussing out

# 248
J.U_L.Y,тук съм,все още не съм родила,така че пиши ме и мен за деня на отворените врати WinkПиши ми после къде и кога да се чакаме,защото не си спомням в колко часа започваше GrinningАко живееш някъде по центъра,може заедно да се качим до болницата.
Лека нощ на всички! Hug

# 249
Linofrina изобщо не съм забелязала че има някой в градината. Станала съм много разсеяна напоследък и все забравям и не виждам хората.... Ама ще ми мине надявам се  Simple Smile

# 250
J.U_L.Y  не се притеснявай като родиш съвсем ще спреш да виждаш .....  Laughing други освен бебето си
мале ако знаете каква какафония е вкъщи свят ще ви се завие...
едното плаче че гладно, другото че му се пишка, а третото мърмори че няма точно този модел купа в която яде нескуик и ще трябва да си измие от миялната, освен това млякото не му е достатъчно, а и нескука е на свършване .....
купона е пълен уверявам ви

# 251
J.U_L.Y, или ще ти мине, или ще свикнеш и няма да ти пука Mr. Green
Райка, у вас купонът е на 6 Peace Peace

# 252
Хей, здравейте!

Чета ви редовно, но много не пиша защото живеем в София, сега сме за около месец в Габрово.
Ще се радвам да се запозная с вас и лично по градинките!

Хубав ден!

Hug

# 253
оле момичета да се оплача .... ако знаете какъв апетит ми се е отворил ям ама ям като ламя съм направо се плаша .... ще надебелея сега няма спор
и все сладко ми се яде ... но и на соленото не отказвам
Линофорина ...купона не на 6 е в къщи ами направо на 10 сигурно се чува по баира и по долните улици "весела глъчка" хахах .... и на цялата тарапана вчера следобед бях излязла сама ....мъжа ми се върна по рано и ми каза "ако искаш излез" ..../ мисли ще откажа .... ама не / накърмих госпожицата , скочих в първите дънки и изчезнах ... и като се върнах след час и половина / не съм прекалявала/ мъжа ми мокър все едно се е окъпал с дрехите държи Киара, тъкмо да го питам какво е правил под душа с дрехи и от другата стая наднича Владко гол и батко му се опитва да го бърше и облича .... всичко това съпроводено с викове с различни интонации / Киара плаче и баща и я дондурка, Владко се наакал в гащите и тъкмо татко му го окъпал и недоволства от бърсането и обличането, Владислав пък пъшка и мърмори че това малкото не стояло мирно да го обърше и неможел да го облече и така .... вкъщи е весело/ , а освен това Владко и преди не искаше да ходи при други хора включително и най близки , а сега съвсем отказва ..... дори баща му да го вземе и да го отнесе в друга стая примерно докъто мия Киара той така крещи че пада мазилка .....
Деси и Додо ти не беше ли едно момиче с блуза или потник на точки черно и бяло аз поздравих едно до Чикагото ....
много ти благодаря за комплимента , сега обаче ми се е отворил апетит като на вълк ... не като на стадо вълци и така ям че ще кача някое кило несъмненно ....но все пак това е период на адаптация надявам се вълчия ми глад да отмине в най скоро време....
момичета оставям ви ...

# 254
Райка у вас е лудница. Аз се надявам с едничко да се справя, а с 3 си представям какво е. Аз теб те видях преди 2 дни на центъра, но ме беше срам да се обадя  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт