Лятото дойде и Габровчето се стяга в морето да се къпе и по пясъка да бяга

• 17 105
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
Ето морски снимки и от мен
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264890

Последна редакция: чт, 17 юли 2008, 16:46 от dess76

# 256
dess76, в много хубав хотел сте били!! И ние това ще търсим - с басейн.
За детенцето платихте ли нощувки?

# 257
Не,до 12 г. е безплатно.

# 258
Райка,не съм била аз.С теб се видяхме пред детския магазин "Мики Маус"(срещу кафе "Тифани").Живот и здраве всичко да е наред-ще кача снимки от изписването в габровското албумче(стига някой да ми каже как става Blush) и ще се познаем взаимно следващия път,когато се видим по центъра.А това с апетит-нормално ли е,в смисъл при всяка кърмачка ли е така?Питам теб,защото определено имаш най-много опит от всички ни,за което можем само да ти се възхищаваме Hug
dess76,много хубави снимки!За колко време бяхте на море?

# 259
7 нощувки

# 260
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Дес, аз пак не разбрах, в кой хотел и къде?

# 261
Деси браво за морето , отгледах си от снимки и определено сте си изкарали страхотно  Peace

Do4ka честит РД, много щастие и хубави емоции   bouquet

Последна редакция: пт, 18 юли 2008, 07:10 от buba76_

# 262
             Дес, страхотни снимчици, личи че е било много хубаво Simple Smile. Малката кукла се е забавлявала жестоко. Прекрасно време сте хванали Wink, ха дано и при нас е така. Crazy
             Галич, къде се загуби, чакаме снимки от моренцето, да споделиш как е с дете на море, за да почерпим опит Mr. Green

# 263
Дени,бяхме на Златни пясъци в хотел "Берлин Голдън Бийч".
Бубе, изкарахме си много хубаво,ама свърши.
Кали,ще случите и вие време.
Ние имахме един дъждовен ден и то не целия ден,ама като спре и се покаже слънцето и плажа се пълни.
 Не съм на писала,но част от снимките са от Ботаническата градина в Балчик.

# 264
kallii теб с Васко видях в градинката до театъра вчера, нали?

Hug

# 265
: alina_si ,  и аз мисля , че те разпознах. Помня , че  видях преди време снимата с количката тук, във форума. Познах  количката, но непосмях да те заговоря, незнаех дали ще се сетиш коя съм Simple Smile

# 266
Хайде, предлагайте име за следващата тема Simple Smile Само аз ли ще ги измислям newsm78

# 267
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
"Пляс, пляс моренце, Габровче тича по дупенце"  hahaha
"Времето навън е чудно, скачай Габровче на парка"  newsm78
"Раз, два, три Габровче се измори, четири, пет, шест, ще се ляга рано днес"  Joy

# 268
drize, злато си Hug

Май това ще е следващото  hahaha hahaha hahaha
Раз, два, три Габровче се измори, четири, пет, шест, ще се ляга рано днес

# 269
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
ВАЖНО!!!
Момичета, от 01 до 07.август се отбелязва Световната седмица на кърменето. Мотото тази година е призив "Подкрепа за кърмещата майка". Сред множеството инициативи, този път и Габрово не е пропуснато. Оргинизатор съм аз, но разчитам на вас и вашите идеи, как да се съберем, набъбрим и да отбележим събитието!
Срещата ще е на 06.08. за сега от 17.00 часа, събирам идеи за място, като са поканени всички кърмещи майки, кърмили майки, симпатизанти на идеята и разбира се БРЕМЕННИ!
Разчитам много на РАЙКА- тя ни е пример за града  Hug, А-Уич, Калии, Линофрина, Галич, Ала-Бала и всички, които искат просто да си направим един летен празник. Може да е отбии номер- само да се съберем, но може и да е по-мащабно - в някое заведение, за да играят децата, с балони, смях и т.н.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт