Отговори
# 135
  • Разпиляна във въображението
Зъбите на Кейтлин са по-големи  от тези на Амбър. ooooh!
Joy

Хъдзън като го гледам е точно типа чернокожи, които ги избират за прислужници. Все едно е излязъл от филм за робовладелството.

Дикън "забравя" да каже за връзката си в майката на Бриджит и се изкарва жертва - както винаги.

# 136
  • София
Ник най-после успява да убеди монахините да го пуснат при Брук. Заварва я да се моли.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ей тази част ме разби  hahaha hahaha hahaha
обърнала се нашта към вярата .... познала Господ ..... ох тая Брук какво ли още ще измисли.

Ама пак много сте изписали .... п/з почивните дни ми е трудно да ви чета, защото всички са си в къщи и направо е лудница  1crib feeding newsm64 smile3560  1ironing wash 1dishes 1swing

Спирам със спама и продължавам да гледам новата героиня  Mr. Green

# 137
  • София
Зъбите на Кейтлин са по-големи  от тези на Амбър. ooooh!
Joy

Хъдзън като го гледам е точно типа чернокожи, които ги избират за прислужници. Все едно е излязъл от филм за робовладелството.

Аз в старата тема писах, че ми е досущ като слуга от "Отнесени от вихъра"  Mr. Green Mr. Green

# 138
  • София
Аууууууу близначките и те пораснали Mr. Green

Лана туй на снимката нейде из испанско ли е? Много гот!!!

# 139
  • София
Aма къде е проблемацията, Тейлър и Рик да са заедно  Thinking  newsm78
Рик случайно да не и е зет й Crazy или свекър й Whistling ?
Я светнете кака ви Джиндж, че нещо не вдявам , що толкова се възмущавате ?
Иначе е егати кефа, сина на баба Брук е луд по Тейлърката  Joy , то баба Брук не може вече да я пласират сред младежта, виж Тейлър е друга работа  Whistling  Joy Joy
Няколко пъти вече писах, че дъщерята на Тейлър Фийби имаше сериозна връзка с Рик и все още имаше чувства към него, когато го откри в леглото на майка си  Sick А тя си мислеше, че той помага на многострадалната Тейлър заради чувставата си към нея (Фийби).
Също така основния аргумент на Рик към Тейлър беше, че тя няма да се чувства застрашена от Брук единствено с него, защото е син на Брук и няма как да се влюби в майка си. А всички други мъже рано или късно се влюбват в нея. И това тя го изтъква на Брук  Stop

# 140
Няколко пъти вече писах, че дъщерята на Тейлър Фийби имаше сериозна връзка с Рик и ....
Също така основния аргумент на Рик към Тейлър беше, че тя няма да се чувства застрашена от Брук единствено с него, защото е син на Брук и няма как да се влюби в майка си. А всички други мъже рано или късно се влюбват в нея. И това тя го изтъква на Брук  Stop

Ама чакай сега, едно е да опрашиш зет си, както Шаври направи с Дикан, качествено и с последици - дете от него  Peace
Защо не осъждате това поведение, ми сте тръгнали да гледате какво щяло да се случи в бъдеще  с Тейлър ...
Ще доживеем и до този момент и ще го обсъдим ...

Ми какво мислите по отношение на поведението на многострадалната калдаръм гювендия Брукасита ?
Що така всички фенки мълчите по тоз въпросТ не мога да разбера  Thinking

# 141
Ааааааааааааа никой не забравя.....спомням си, че щях д аповърна Sick
Сценаристите найстина се уляха тогава......че Брукасита и дете роди. Направо ми е жал За ККЛ, ама явно там вече са свикнали с абсурда.
А кокото до Тейлър, Джинджи е права, не мога да бсъждам нещо, което не съм видяла. Като му дойде времето тогава Peace
Лана, я кажи къде беше на екскурзийка Flutter

# 142

Това Тейлър ли е?
Не мога да повярвам. Наистина както казва мис арк годините не прощават.

Joy
Бе чак взех да се чудя дали повредата е в моя монитор  Crossing Arms
 Ауууууууу каква баба гледа от таз снимка , наистина и аз не мога да повярвам  hahaha Joy

# 143
  • Варна
какво стана в днешната серия?Джиииндж,моля те!  bouquet

# 144
kaka svraka успах се  Blush
Някой друг да разкаже ...
Хванах само края ...
Имаше някакво парти , Ози и Бриджитката обявиха официално годежа си. Чух Стефка как изчетка новодошлите гости Томас и сестрите му -  близначките ...
Колко били зашеметяваши и красиви ...
Ама само слушах и не видях , като каква големина са ги показали Стефи и Фийби  newsm78

Ник разбра , от къде е обаждането на Брукасита и веднага нареди да подготвят самолета на Макароне и КРАЙ  Sick Туй видях опс... чух само   Blush

# 145
Къде я видяхте тая баба? ShockedТук Тейлър ми изглежда в пуберитета, където се качват килца Mr. Green. А относно Брункиня, аз вече се изказах, малко по-нагоре, има неща които не мога да и простя, дори на нея ooooh!

# 146
  • Разпиляна във въображението

Това Тейлър ли е?
Не мога да повярвам. Наистина както казва мис арк годините не прощават.

Joy
Бе чак взех да се чудя дали повредата е в моя монитор  Crossing Arms
 Ауууууууу каква баба гледа от таз снимка , наистина и аз не мога да повярвам  hahaha Joy

На тази снимка е в началото на учестието си в сериала, а в пуснатото по-горе клипче изглежда определено по-зле

# 147
За сравнение само:

Ето я и Тейлър с Рик:

# 148
  • София
аз се зазяпах в епизодите Тейлър-Рик и хич не я харесах Тейлър
продължавам да си предпочитам Брук

а че ме дразнят част от простотиите дето ги измислят сценаристите - ми дразнят ме
ама пак си я харесвам

# 149
Едната е вложила повече парички в себе си Joy

Общи условия

Активация на акаунт