Отговори
# 165
Наистина абсурден сериал с абсурдни събития.
Поведението на Брук пък е много лош пример за подражание от страна на младите жени в България, които ще решат, че с курвалък и секс всичко се постига.

# 166
  • София
Не, veni, не беше Брук тази която прати Морган при Ридж. Брук дори не знаеше, че са имали връзка. Дай да не и приписваме измислени неща.
Що се отнася до нещата с Ник - коя от вас видя сцената, щото моите спомени са, че нищо не сме видяли, т.е оставиха на нас да си тълкуваме нещата. Е, аз избирам да вярвам на Брук, защото не мога да се съглася, че жена в състояние да се самоубие е с всичкия си за да се съгласи да прави секс. Така че да, аз смятам, че Ник се е възползвал.

А колкото до това, че се опива да накара Ридж да гледа детето на брат си - ами той самият настояваше, тя не го е искала. Нали затова си тръгна сега.

А за манипулациите на Тейлър не ми се почва, че няма свършване. Как се докопа тя до Ридж в началото, а? Използвайки "професионалното си мнение", че Брук и Ерик трябва да живеят заедно, за да не страда няколкомесечното бебе Рик от раздялата им??? Или когато обясняваше на Ридж, че може да е баща на Томас, само ако е женен за нея и че детето се нуждае от баща си постоянно. Само, че когато смятаха Бриджит за дъщеря на Ридж, Тейлър го убеждаваше, че за да е добър баща, не е нужно да живее с детето и майка му.
Какво ще кажете за номера, който спретнаха на Торн и Брук? А отиването на Брук в Париж, заради "болестта" на баща й? И тук ли няма вина?
Да не споменавам всички мъже, които е използвала, за да кара Ридж да ревнува.
А секса с Джеймс в Биг Беър? Защо се правите всички на разсеяни?  Wink. Отнесе си тайната "в гроба". Те затова си подхождат толкова с Ник - сексоутешителите!
Обясняваше на Ридж, че Брук го мами с Грант, и че тя никога не би направила такова нещо, знаеки, че вече го е направила...
Добре, че е Стефани да й върши мръсната работа!

Наистина абсурден сериал с абсурдни събития.
Поведението на Брук пък е много лош пример за подражание от страна на младите жени в България, които ще решат, че с курвалък и секс всичко се постига.

Споко, те младите жени си имат фолкпевачките и манекенките за тая работа...

Последна редакция: пн, 09 юни 2008, 15:05 от Lana

# 167
Аналогично на написаното от теб отговарям - да няма! Да не би Тейлър да я прати при баща й?!
За секса с Джеймс не съм разбрала някой да се е правил на разсеян, даже скоро стана дума за това.

# 168
Изобщо не погледнах на Лана снимката. А къде е това?

На аватара. Grinning

# 169
  • София
А да не би да не й каза, че баща й е болен, и трябва да отиде при него, въпреки че знаеше че е лъжа??? Аз помня Simple Smile
Да скоро стана дума, щото аз го споменах...и никой нищо не каза по въпроса  Thinking
Ето една голяма разлика - Тейлър си "замина" и не си призна, Брук си призна за случая с Ник.
Всъщност не това, че е спала с Джеймс е проблем, а фактът, че толкова години го пази в тайна и съди останалите хора, но не вижда своите грешки.

# 170
Еми как няма да си признае като наду корема...

# 171

Това Тейлър ли е?
Не мога да повярвам. Наистина както казва мис арк годините не прощават.

Joy
Бе чак взех да се чудя дали повредата е в моя монитор  Crossing Arms
 Ауууууууу каква баба гледа от таз снимка , наистина и аз не мога да повярвам  hahaha Joy

С това, че годинките не прощават имах предвид каква е Тейлър на тази снимка и каква е сега. Не по-грозна, а просто остаряла. Но нито Х.Т. нито Брук са ми грозни. Харесвам и двете.
Джиджи, що ме караш да се обяснявам?! Joy

# 172
  • София
Че що, Тейлър лъга месеци наред кой е бащата на Томас...и Брук можеше да си мълчи.

# 173

Както добре знаеме, хич нямаше намерение да си признава...  Whistling

# 174
Абе и двете на са цветя за мирисане,ясно е това.
Всеки  си харесва неговата героиня!
Аз харедвам Брук и каквото и да пишете за нея -все тая! Whistling
Затова написаното от Лана ми звучи по-правдоподобно! Peace
Само да не се разсърди някой!

Еми това ,че лесно прихваща в случая и изигра лоша шега!
И Тейлър ако беше прихванала нямаше къде да ходи Whistling

Мис Арк,що не пуснеш някаква анкета да си почешем за друго езиците освен за Т и Б?

# 175

Бе мухабет да става, и аз се чудя ...  newsm78 ко ли има да му обсъждаме на този тъп сериал ?
Ако някои хора ми погледнат последните публикации , направо ще се хванат за главата и такъв срам ще бера ....
Те бабките в квартала само го обсъждат тоа тъп филм  ....   Sick Sick Sick

# 176
  • София

Както добре знаеме, хич нямаше намерение да си признава...  Whistling

Еееееее, айде да не изкривяваме нещата...искаше да каже на Ридж, но Ник няколко пъти я спира. Все пак не е лесно, да се каже подобно нещо, нали?
Важното е, че се изправи и лично си призна....не написа писмо и не избяга. И не го кри години наред!
Всеки може да направи грешка, важно е какво ще направи след това.

# 177
  • София

Бе мухабет да става, и аз се чудя ...  newsm78 ко ли има да му обсъждаме на този тъп сериал ?
Ако някои хора ми погледнат последните публикации , направо ще се хванат за главата и такъв срам ще бера ....
Те бабките в квартала само го обсъждат тоа тъп филм  ....   Sick Sick Sick

Споко Джиндж, това е сигурно най-обсъжданият сериал не само у нас...и не е само от бабички, щото те не ползват Интернет.

# 178
  • На един клон
Хаха,много смешно ми стана като прочетох по-горе едно мнение,че Брук давала лош пример на младите жени в Бг и как те ще си мислели,че с курвалък всичко се постига,хахаха.
Че кои са тия млади жени,дето гледат ДиК?!?!?!?
Я,тука,споделете си годинките!!!
Аз на първи юни станах на ...128.  Sick

# 179
Че що, Тейлър лъга месеци наред кой е бащата на Томас...и Брук можеше да си мълчи.
Еми как няма да мълчи. Преди малко като стана въпрос за Тейлър, че мълча за инсценировката на Брукиния баща....Мълча си Брукче - чукче, щото така й оттърваше!

Хихии - 31! Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт