Мина Първи Юни, пеят и лудуват МАЙските маймуни!

• 15 219
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от мен Simple Smile
И аз съм се вкиснала от мрачното време,а и едни сополи ме мъчат(ама подозирам,че може и да са алергични,че цъфнаха любимите ми липи).
Имар,честита ти книжка и да си шофираш със здраве(аз нали нямам кола и отказвам категорично да ги започвам тез курсове,щом нямам как да си ги ползвам)!
Олче,ти си знаеш,че ти е наред детето,ама ако толкова пък те притеснява заведи го Вели на лекар,за да те успокоят компетентно Simple Smile.А на него весело моренце(може ли и мен да вземат-аз ще слушкам Wink)
Благодаря ви момичета за съчувствието,но аз си знам,че гадовете няма да бъдат наказани,щом вчера се обаждахме да продиктуваме номера на видеокамерата,а господин следователя нищо не знаеше за случая и 7 дни не му бяха стигнали да си прочете документацията по поверения му случай #2gunfireКакво да очаквам,че ще разкрият-те досега и да са попаднали на наши вещи,няма кой да разбере,че са те....българска ни работа.Оставам възмездието на "шефа горе" и си псувам тайничко Twisted Evil
Аз не знам Виф какво се оплаква от плажа-това и осигурява едно спокойствие на дете залепено за хавлийката Mr. GreenАз още миналата година не можех да хвана Алекс по плажа,а той види ли пясък пощурява от кеф и после има и по коса ,и в очи,и в дупето даже hahaha
Хайде весел ,мокър ден ви желая!

# 121
  • София
tanche,  гръмна ме с  тоз свински тръс  Joy е, не е честно просто така да ме засмиваш, детето спи до мен  newsm62

и нас ни валя на пясъчника, но се шмугнахме в сладкарницата с майките ентусиастки и ударихме с миа една сладоледена торта  Mr. Green, пък нек' си вали Crossing Arms smile3534

# 122
Здравейте момичета,

Отдавна не съм писала и за съжаление пропуснах май почти всички рожденни дни, за което с Тото се извиняваме и с голямо закъснение честитим на всички май-чета втората годинка и им пожелаваме да растат като най-щастливите деца на света. Много мило ми стана като прочетох пожеланията ви за рождения ден на Тото, радвам се, че не сте ни забравили.

За съжаление едва ли скоро пак ще се включа - закъсах сериозно със здравето и въобще не трябва да припарвам до компютър, което се опитах да спазя колкото мога, но това разбира се значеше жертване на форума за сметка на работата /сега съм нелегално тук/. Но много се радвам като чета колко са пораснали всички дечица и какво умеят да правят вече. Сега давам бърз отчет за Тото: не говори, ползва само памперс /реве като магаре като му го махна, ляга на леглото, вдига си краката и ми сочи къде му стоят памперсите за да му сложа/. В едно нещо обаче имаме напредък - махнах всички води през нощта напълно и сутрешното шише с мляко и най-важното почти спря да си смучи палеца, което при нас определено беше голям проблем - стана сравнително лесно, но трябваше да изляза в болнични за да намеря време за това, за което разбира се само аз съм си виновна, че чаках толкова. Мисля, че когато стане готов да махнем памперса също ще бъде по-лесно, отколкото сега да се измъчваме и двамата. Това, което най ме радва е, че детето ми вече си има приятел - толкова са сладки двамата, много ми тежеше, че нямаше дете на неговата възраст, с което да си играят. Момченцето е на 3, но е от смесен брак и много малко говори на бг, та по тази причина си се разбират идеално - мучат си нещо и двамата, викат си, гонят се с количките и се търсят постоянно, единият не иска да си тръгва докато другият е още на площадката, много им се радвам. Нас ни приеха в ОДЗ, но от последните ни желания и оня ден ходихме да видим градината и честно се ужасих - половината двор заграден с едни ламарини и там строеж, оградката е много ниска и отгоре е с бодлива тел за да не прескачат децата, като слязохме от колата в двора бяха децата с една леличка /за която моят мъж каза, че е женското превъплъщение на гьобелс, защото ужасно овикваше децата и ги направи на луди за две минути/, няма никакви играчки само две-три счупени пейки, но ако не ни приемат в нашия квартал на второ класиране ще ходим там нямаме друг избор. Ами май това е накратко от нас!
Много поздрави на всички малки сладури!

# 123
Bubkata, много съжалявам че се е получило така при теб. Предполагам че имаш проблем с очите. Дано да се разреши по скоро и то по най-добрия начин за теб. Стискам палци всичко да е наред.
Олче и мен ме изненада определението на твоята педка. Аз Велизар съм го виждала само веднъж на живо, но съдейки по снимките и твоите разкази за него не мисля че има нещо ненормално в развитието му. Не може всички деца да се развиват по образец - всяко си е индивидуално и след като тя не го е виждала често не може да даде толкова бърза и заключителна оценка.
Имарче, честита ти книжка!  Peace
Весел уикенд на всички!  Hug

# 124
Хайде в края на работния ден и седмица да ви пусна нещо за забавление:

уравнение 1
==========
Човек = ядене + спане + работа + забавления
Магаре = ядене + спане
следователно
човек = магаре + работа + забавления
следователно
човек - забавления = магаре + работа
или казано по друг начин:
Човек, които не се забавлява, е магаре, което работи

уравнение 2
==========
Мъж = ядене + спане + изкарване на пари
Магаре = ядене + спане
следователно
мъж = магаре + изкарване на пари
следователно
мъж - изкарване на пари = магаре
мъж, които не изкарват пари = магаре

уравнение 3
==========
жена = ядене + спане + харчене на пари
магаре = ядене + спане
следователно
жена = магаре + харчене на пари
следователно
жена - харчене на пари = магаре
жена, която не харчи пари = магаре

Обобщение:
==========
от уравнение 2 и 3:
Мъж, който не изкарва пари = жена, която не харчи пари
Мъжа изкарва пари, за да не позволи на жената да стане магаре (постулат 1)
Жената харчи пари, за да не позволи на мъжа да стане магаре (постулат 2)
такааа....
Мъж + жена = магаре + изкарване на пари + магаре + харчене на пари
следователно от постулати 1 и 2 можем да заключим, че мъж + жена = 2 магарета,
които живеят щастливо заедно!

С пожелание за повече слънце през уикенда и весело изкарване с малките магаренца!  Mr. Green

# 125
  • София
Бубка, стискам палци и се моля всичко при теб да се оправи и да не звучи така безнадеждно и тъжно... Praynig Praynig Praynig  Да нацелуваш Тото.
Танче, много готино!  Joy
На всички болни дечица много сили и бързо да се подобряват. А на мамите  Hug Hug Hug
Ето моите снимки от Хасково, ще ме познаете (където ме има)  Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=254206&view=1&photo=1

# 126
  • София
Здравейте,най-после ,и от нас.
Много ме е яд-писах,писах 15 мин и всичко,буквално,се изпари;та сега по-накратко,а така хубаво бях описала колко много се накефих на срещата,децата и родителите,но...
Аз не мога да се докопам до тук,но както някои вече видяха моят Георги е много самостоятелен,та не ми дава и да включа компа(а бяхме без баба-УРА) и затова чак сега
Анна,как можа да го родиш това съкровище-кротка,красива,умна...моето момче отсега разбира що е страдание за жена;цяла седмица-мамо,искам ожден ден,искам Тъйново,искам си Евка,малката модейна Евка.Влюбен е така да се каже.
На Сиса също и се е паднало едно кротушче,не се чува(а оправи ли се?)Ама мама нещо се изложи с пиенето Grinning
Специални благодарности на Ани-идеята с тортата беше страхотна(и самата торта също),само дето малкият те изтормози да играеш в детския кът;мислех,че това ще е моята роля,но отървах благодарение на стратегическото си място до вратата на къта
Много се радвам и ,че се запознах с Велиса и семейство,малкият е голям сладур и ми се видя доста послушно и културно дете,нямаш повод за оплакване.Съжалявам само за това,което ви се е случило и се възхищавам,че бяхте така мили и приятни въпреки него и даже не разбрахме.
Както  съм много доволна и ,че най-накрая се видяхме със семейство Кабрански-толкова съм чела и слушала,че щом ги видях веднага викам-здрасти,как сте,и чак се чудех защо не идва при мен Люба като така добре се познаваме WinkМалките са фурии,на които обаче всичко може да простиш като се усмихнат
Благодарим и на сладката Сиса за хубавия подарък-сега е хитова играчка
Да не забравя да кажа и какъв мил господин ми се видя адаша.
А Макси е толкова самостоятелен,отговорен и оправен,че родителите му може само да се гордеят,поздравления.
А малкият Марти и папка,и си играе и слуша(само е поизмъчил мама с пътуването),и е толкова сладък,че малко ви позавидях(благородно)
Абе с две думи беше супер и наистина всички майки и дечица са страхотни(и татковците,ама няма да изреждам,да не стават скандали  Laughing)

Олче,специално искам да ти кажа да теглиш една....на тая п....,че май е за лекар тя;помниш как Гого го пратиха на психолог,че плачел и не щял,видиш ли,да играе в детски кът.Абе...нямам думи.Целуни го от мен и  Hug

Хайде,че аз не пиша,не пиша,пък после досаждам
Само да споделя-Гого е приет в ясла,много се радвам,че се чудех какво ще го правим иначе,трябва да работя вече от ноември
Утре тръгваме към морето,надявам се на хубаво време и да си починем,че ще си имаме и баба и дядо(моите любими),та ще понамажем вечер и кръчмички без любимото отроче
Похвалих се,сега ви пожелавам само приятни емоции,много слънце,нови придобивки,здрави деца и ..целувки на всички,
а като се върнем ще споделя как се е държал малкият господин и ще чета как сте били вие

# 127
 Hug  bouquet Hug
записвам се докъде съм изчела и утре продължавам  Mr. Green

# 128
  • София
Бубка, стискам палци и се моля всичко при теб да се оправи и да не звучи така безнадеждно и тъжно... Praynig Praynig Praynig  Да нацелуваш Тото.
Танче, много готино!  Joy
На всички болни дечица много сили и бързо да се подобряват. А на мамите  Hug Hug Hug
Ето моите снимки от Хасково, ще ме познаете (където ме има)  Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=254206&view=1&photo=1

A тука май видях някои познати лица, има ли Кокошков и Иво Стоянов в тая компания?

Боби, ама да ти кажа, аз твоя син го взимам веднага за зет, ако трябва спициално ще му организирам рожден ден за него. Да го нацелуваш от мен и от Евка специално! A докато им четях какво е казал Гого и Евка каза: "Гого дал Евка ено цете" Как помни, направо ме изуми.

И нас май са ни приели в яслата, защото бяхме резерва, а сутринта гледам са ни звъняли от яслата на домашният телефон. Стоянчо веднага ме изкритикува, защо не съм си дала мобилният телефон. Те така ни побъркаха с тези ясли и градини, че до понеделник няма да спя от притеснение.

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 20:01 от Aннa

# 129
  • София
A тука май видях някои познати лица, има ли Кокошков и Иво Стоянов в тая компания?

Има ги да, голяма партия сме. Mr. Green  Откъде ги познаваш? Shocked
И кой казва, че светът не бил малък. ooooh!

П.С. Олчето съм ама пак не съм влязла във верния профил.....  Embarassed

# 130
  • София

Има ги да, голяма партия сме. Mr. Green  Откъде ги познаваш? Shocked
И кой казва, че светът не бил малък. ooooh!

П.С. Олчето съм ама пак не съм влязла във верния профил.....  Embarassed
Aми аз работя в една фирма, купуваме си Виндоусите (дет се вика) от вас. А иначе Цецо го знам още откакто работеше в Инсист. Иначе те мен не ме знаят, защото аз не съм в търговската част, но аз съм ги виждала и затова не бях сигурна.

# 131
  • Варна
Добро утро!!!
Кой каквото си хареса.....

Аз съм в чуденка да ходим ли на плаж или да не рискуваме срещу прогнозата на времето....

# 132
  • София
добро и от мен  Flutter

вифка, за мен кафето с ключа сол  Naughty (не ми стига едно хехех)

тук припича слънце и  като се изключат локвите, времето е перфектно, обичам да е 19 градуса  Party
моите хора отидоха да гледат пилета , патета, папагалчета и каквото друго се предлага на пилешкия пазар  Laughing, един вид зоопарк така да се каже Party
хайде, хубав ден!  bouquet

# 133
   Благодаря за хубавите пожелания! Рожденният ден мина прекарано, като изключим желанието да бие Стоянчо. Какво не му харесвам незнам. Добре,че мама Недка разбира ситуацията и не се обижда,но на мен ми е адски кофти от моя побойник. 
   Сега сме болни и се борим с температурата. Дано се разминем с антибиотика.
   Май е по-хубаво децата да не обичат много да се ровят в пясъка......ние се заравяме в него като прасенца. На  морето най-обичаше като излезе от водата да се овъргаля в пясъка. И като види локва не я пропуска.
    Много хубава срещичка сте направили. Много хубави и деца и мами и татковци. Каква красота имало до Търново,а чак сега да разбра. А Сискините снимки от Царевец  ме върната в Търново и ми стана много,мило.
   Бързо оздравяване на болните дечица и все хубави емоции на всички!

# 134
Здравейте и от нас!
Олче, според мен, няма какво да и се навиваш на тази педка, просто я смени. Само ще ти кажа, че в къщата на мъжо са 4 момчета бротовчеди. Единият е проговорил на 3.5г, а е единственият на който му се отдават езици, компютри и тн. Та едва ли това е критерий за интелигентност.
Танче, много ме разсмя Joy
Имарче, честита книжка, със здраве да си я ползваш  bouquet.
Бубката, дано да се оправяш бързо Hug
На всички други болни мами и дечица много  Hug Praynig Hug
И ние не сме приети никъде на ясла, та ще продължаваме да си ходим тук. Crossing Arms Желая, ви късмет на следващи класирания! (некласирали се софийски мами)
Нас, снощи пак ни боля ухо. Но днес не се е сещала даже за него. Звънях на педката, тя каза, че е нормално след това което сме изкарали, да има токива пробождания, но са за кратко и не са за притеснение. Капя и само капки за болката. Аз за това съм доволна от моята педка, че без значение какъв ден и час е се отзовава (даже ако не е удобно затваря и след малко ми звъни тя). А и много хубаво ми обеснява нещата. Така, че да разбера и да не се панирам от най-малкото нещо.
Исках да пиша още, но вече забравих newsm78. Нещо не съм вече в час. А и съм една нервна, направо аз не се понасям #Cussing out
Виф, много хубава закуска  chef  bouquet
Хайде, чао за сега. Хубав ден от нас! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт