Този пост съм го започнала някъде преди повече от час сигурно... пък да взема да го напиша докато съм в чуденка да излизаме ли навън, да не излизаме ли, ще вали ли, няма ли да вали или само си гърми?!?!?
Олче, права е педиатърката ви! Това състояние на Вели със сигурност е от недостатъчното желязо, дето на времето имаше нисък хемоглобин, заради това, че го кърмеше упорито! На някой му има нещо, ама със сигурност не е на Вели! Що не те остави тази жена на мира и да иде тя да се прегледа.... Хич не й се връзвай на глупостите! Много добре знаеш, че всяко дете се развива индивидуално и това, че не говори не е нищо притеснително. Всяко нещо с времето си. Всички сме го виждали Велизаркин и знаем що за готино хлапе е!

Велиса, много гадна и неприятна случка сте преживели! Съжалявам за което. Дано да е "всяко зло за добро" и скоро да имате повод за радост и усмивки!
Благодаря ви за успокоителните думи. То детето си е привързано към мен, но очевидно "благия" ми нрав се е отразил и върху неговия.... Надявам се в скоро време да престана да си "изпускам нервите" за щяло и нещяло!
Хубаво, че не излязохме, щото вече заваля
Днес нещо времето не ми е съюзник... Отивам да разглеждам още снимки, че съм изостанала с материала!

До скоро!
.
че като проговориха, направо като възрастни, няма ги тия бебешките думички въобще
Освен това, само гледайки игривия поглед на Вели от снимките ми е ясно колко е подвижен, игрив и общителен 

/

).
,до довечера сигурно ще сринат блока,ако не ги изведем навън/
-оставила съм го да се развива според неговите си/а не според трийсетгодишни стандарти и обучения/темпове.....може да не говори,ама как умно гледа............. 
/теб си те споменувам поне по 50 пъти дневно тия дни...ама с тоя барабан вече давам заето...на голяма почит и внимание се радва/

това лято май ще е като това преди две години където в софийско се издавихме а на морето само гледаха по новините за дъжда...