Успях да разгледам снимките най-после! Страхотно местенце сте си избрали за срещата! Дечицата са пораснали много и са толкова сладки
! По-напред в темата четох, че сте давали фъстъци. Аз не давам и няма да дам до минимум 3 год., не толкова за алергичните реакции, а за опастността от задавяне, което може да е с фатален край. Когато ходих на курс за оказване на първа помощ при деца, имаше един доктор, който много подробно ни обясни какво може да стане. А и тези от бърза помощ разказаха ужасни случаи. Така, че мами, внимавайте много с фъстъците!
Килограмите на Килиан са 11,7 кг., изтеглен сутрин на гладно по гащи на домашния кантар.
От няколко дни съм приместила леглото на Килиан в на Георги стаята, но хич не иска там да спи
Две вечери спа, но се буди през нощта и тръгва да ни търси из жилището
, а като спи при нас си спи цяла нощ. Страйпърче, стискам палци нещата при вас да тръгнат в положителната посока
! Това го пиша вече един час, пфууууу няма почивка за мен, нямаааа!
Лек ден!

Какво беше това чудо се чудя аз...мале май детето само е готово вече, а аз се мотам и си намирам причини да отлагам. Добре заспива с шише с около 300мл течност иииииии ооооооо чудо сутринта пампа беше сух
ако има такива се извинявам.
аве
, целуни младия спортен господин от насм а как е бебката на ивон? расте сигурно

и дано има възмездие!
и според мен Вели си е нормален ,съдейки по последната ни среща в Борисовата градина.Незнам какво си мисли,че може да му има,но се надявам ти скоро да се успокоиш.Дано да си изкарат приятно на морето с баба и дядо,а ти да се заредиш с нови сили.

За