Мина Първи Юни, пеят и лудуват МАЙските маймуни!

• 15 202
  • 284
  •   1
Отговори
# 150

Ама защо ви няма? Дано да сте се били отдали на партита в съботния ден и това да е причината за липсата на присъствие.
При мен точно така се получи. Братовчедка ми се завърна от чужбина и и спретнахме едно женско парти. Много хубаво си изкарахме. Но после неделята я проспах!  Tired

Крейзи честит рожден ден с малко закъснение!   bouquet

Виждам че се появиха наши стари познайнички. Много ме радват такива постове.

# 151
Е,то бива бива Shocked..........ама чак толкова пусто,не е било никога Naughty.....щом ходих да търся нова тема Thinking.........
Айде,бързо на отчет всички с достъп до нет-а.......кажете поне едно"Живи сме,здрави сме......"

# 152
Е,то бива бива..........ама чак толкова пусто,не е било никога.....щом ходих да търся нова тема.........
Айде,бързо на отчет всички с достъп до нет-а.......кажете поне едно"Живи сме,здрави сме......"

И аз същото казвам... Ама ме е срам да пиша... Четири поста по-нагоре пак мой пост. Някак си не върви сама да пиша и да си отговарям.  Mr. Green
Тъкмо като заспи Никола и първата ми работа е да вляза и да се разнообразя малко и то какво да видя - пусто и празно!

От тази сутрин Никола има нова дума - фимец. Измисли си я сам и много се забавлява от факта, че никой не му я разбира. Казва я закачливо и после гледа хитро.
Друго ново няма при нас. Продължава с неяденето и е много активен във фазата "не искам". По цял ден нищо не иска.... Ушите ме заболяха вече от слушане на тази фраза!
Прибираме се с рев и скандали по улиците като мангасари сме. Като ми се увисне на ръката и легне на земята и ми причернява.

Това е от нас... Ваш ред е!  Flutter

# 153
  • София
драга ми люба, и второто кафе не ми вдига кръвното  Rolling Eyes и нещо съм в безтегловност  Crazy
ей ви мийка поне да я видите мокра, в стихията си  Party

http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1110433.jpg сама си направи прическата, каза, че била песа (принцеса)  Crazy Flutter

# 154
  • София
Танче, при нас освен "не иска", много често се използва и "иска" Ева иска лад (лед), иска сок, иска... В превод искам шоколад/сладолед, сок и т.н. Все още говори за себе си в трето лице, което ми е много смешно.
А за прибирането и ние сме циганска история, винаги се прибира с рев.

# 155
Ани, сега като писа че лад при вас е шоколад и се замислих децата на колко ли различни езика говорят. При нас шоколад е как, а сладолед е  дет.
топ 3 от най-любимите ми думички е : гълъби - гъбели; телевизор - дизел; хладилник - динняк
Доскори вместо тъмно казваше пъно,но вече това отпадна.
Давайте и вие да попълним колекцията от бисерчета!

# 156
  • Плевен
Ха добър ден и от мен  Grinning!

Траяна ни е изнервила яко в къщи с нейните тиради "не, не, не , не, не, не, не" придружени с едни трели...снощи даже така се разкрещях, че сигурно са ме чули чак в другия блок, но просто не издържах....
Друго кофти е, че е с някакъв неописуем страх от кучета заради скорошна случка. Както баща й я държеше на ръце, един сетер започна да скача към крачетата й и вместо Валери да се махне от там веднага, взе та постоя...Нещата бяха временно утихнали, но в събота вечер имахме годишнина от сватбата и излизахме малко на кръчмица, прибирахме се и както пак я носеше Валери, изведнъж покрай нас премина бързо велосипедист и тя като започна да крещи и реве....картинка, едвам се успокои - беше помислила преминаващия велосипед за куче в тъмнината. От тогава все се оглежда, или както си играе исведнъж се сеща и започва да плаче. Същото става и когато някой от нас се опита да я носи на ръце, особено при Валери реакцията е мигновенна. Та така, оплаках ви се, сега да я похваля, че в събота (преди въпросната случка) в ресторанта се държа просто чудесно. Около час се занимава с една солница, да изсипва солта и всичко друго, което й дойде наум да върши със солта и солницата. След нея пожела да си поиграе и с олиото, но...тук вече не й приехме молбата  Laughing.
Хайде чао от мен засега, че простора чака да го запълня с изпрани дрехи.

Heart Eyes за красивата Миа !

# 157
Като заговорихте за думички - давам една задачка. Кажете какво означава "бенджуе" с ударение на първото е. Ако до 17.30 няма познали, ще дам верния отговор Simple Smile
Иначе ние сме добре. Калоян непрекъснато говори. Сутринта се обличам за работа, той ме видя и реши, че отиваме на разходка и казва на баба си : "Айдееееее, афодка. Бабо,дай обувките". Беше много тъжен и разочарован като разбра, че няма да идва с мен.
Знае няколко песнички и по цял ден си ги пее - цялата "Мама ми купи днес..." и част от няколко други.
Но...много се страхува от деца  на неговата възраст и от по-малките. С по-големите няма проблем. Не знам какво му стана... Доскоро не беше така. Толкова го е страх, че както си играе само като види някое дете да приближава до него, започва да плаче ужасено, не смее да мръдне и чака да отида да го гушкам.
Друго не се сещам засега. С това дадох своя принос в изписването на темичката. Ще се включа по-късно, за да дам отговора на загадката Simple Smile

# 158
По заповед на сепжант Кабранска и притисната от обстоятелствата на нет-имаща, явявам се по служба!

Живи сме, здрави сме, броим дните до заминаване на море!

За думите, тези от които най-ме хваща срам е "пута" - боклук, особено като го събира в градинката, носи ми го и го повтаря.
Също и "чица" - яйчица. Най- го крещи като пазаруваме в Билла, вози се отпред на количката и крещи "чица, чица", ама то звучи като "цица, цица"  Embarassed

# 159
Даниеле, не е честно така, кажи и в каква ситуация се ползва думата.  Wink
Само че аз отивам на зъболекар и до 17.30 няма да мога да се включа и да се поглавоблъскам с тази думичка.

# 160
Ани, просто преди няколко дни Калоян се събуди сутринта и още неотворил очи започна да вика "бенджуе, бенджуе" и да сочи с пръст някъде. След като десетна минути не успях да разбера какво ми казва, го пуснах да отиде и да ми покажи какво е това. Той си взе сандалката, показа ми нещо върху нея и разбрах какво има предвид Simple Smile

# 161
Можело значи............ама добре,че се разписахте,че наче тръгвах по домовете да ви подканям Mr. Green
Аз с думи/дори като загадка/ немога да се включа...щото то "Муууууууу"-то при нас е универсална дума-значи всичко.....смисъла се променя според посоката на пръста и интонацията/заповедно,умоляващо.....истерично/.........
Ние цигански работи не правим Naughty-просто защото откак плашех Сами с циганчетатае с възпитателна цел го прекарахме през едно от Пловдивските гета,той бе така очарован от безгрижния им начин на живот,от козите и конете дето свободно щъкаха пред къщите.....и от това,че децата си щляпат боси в калта и никой не им казва"копче"...че вече думата "циганин" и всичките и производни са табу....та ние сме италианци Grinning/поне по начина на комуникиране и цирковете дето ги правим на такива се оприличаваме/
Аз да Ви пусна снимчици/че бяхме очаровани от Миа,белким някой се очарова и от нас Crazy/:това е от РД-то на нашето верно другарче Любчо/сещате се с мамата дето прави страхотните торти/...а ето и от Софийския зоопарк

.......и да бягам,че след като два часа приспивахме с мирни и не толкова мирни средства ooooh!,сега ще видим зор със ставането.......че имаме уговорка за парка.......

Даниеле,не е честно..........така се губи конкурсния характер....аз бях дала предположение/ама го оттеглям...щото моето беше за тенджера....а тя със сандалките няма връзка/

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 16:35 от Анонимен

# 162
Добър ден Simple Smile
Живи сме,здрави сме-рапорт даден Mr. Green
Аз поработвам на мястото на Цеци,защото моят син е отново залепен за баща си и категорично отказва да се прибере на обяд с мен.
Я кажете има ли друго такова дете,което отказва да върши каквото и да било с майка си-освен глупави игри LaughingБаща му да го облича,баща му да го храни,дори сутринта се разрева аз като понечих да го сваля от колата-голям инат е.А така се изнервяме и тримата SadМислех,че е период,но нещо не отминава....
Моето говори,ама не съм се замисляла какво и дали друг освен ние го разбираме LaughingНай-често не му разбират вода-ба,на попарата казва пупупара Mr. Green,на мечето до скоро казваше-тето,възглавница звучи като ганя....такива ми ти измишльотини Simple Smile
Весела вечер!

# 163
  • Плевен
Но...много се страхува от деца  на неговата възраст и от по-малките. С по-големите няма проблем. Не знам какво му стана... Доскоро не беше така. Толкова го е страх, че както си играе само като види някое дете да приближава до него, започва да плаче ужасено, не смее да мръдне и чака да отида да го гушкам.

Това се отнася и за Траяна, реагира по същия начин, само накрая не замръзва, а идва за части от секундата при мен за защита един вид.

За загадката "бенджуе" още съм в размисли без страсти  newsm78

# 164
То до 17.30 има още време, ама понеже след малко ще излизам, да кажа какво е "бенджуе" Simple Smile На сандалката отгоре има емблема на BMW. Веднъж като ги разглеждах, казах : "Ей, тези сандалки даже и емблема на бе ем ве имат". Нашият го запомнил и след седмица ме хвърли в размисъл с това "бенджуе".
Сега му казвам : "Кажи бе...", а той "Бе - бенджуе!" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт