Мина Първи Юни, пеят и лудуват МАЙските маймуни!

• 15 216
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
# 136
  • В сърцето на любимите мъже!
Ех, Крейзи!
Да си жива и здрава и много щастлива и обичана съпруга и майка. Как не се включвам дълго, пък виж накрая в най-подходящия момент!  bouquet smile3525  love001

Скъпи, майчета, като вляза тук и ви почета малко и се връщам назад в началото и ми става много мило. Сещам се колко ми беше готино да си пишем и да споделяме проблемите на ранното майчинство и как си блъскахме главите за неща, дето сега сигурно ще ни се сторят смешни! Simple Smile (като сме станали вече опитни майки Wink ).

Гледам снимките на дечицата и всички са станали големи деца, човечета... и едновременно с това пак са си бебета Simple Smile

Момчо и той е вече човек със собствен характер - определено е много своенравен и сериозен инат (не го е взел от мен Wink), много обича да пее и да танцува, като чуе музика и се започват едни чупки, абе сладурче... Ние имахме малко неприятни случки от яслата - беше много изнервен там и накрая се разболя от двустранна пневмония, после го повтори и изобщо за месец и половина се отрови с лекарства горкия, та сега е в отпуск от яслата и е много щастлив. Тази седмица за пръв път се разделихме за повече от 2 дни - пратих го в Свищов при майка ми, то и затова ми остава време за такъв дълъг пост де  Wink.
Та по този повод да се похваля, че от 6 дни вече не кърмя! След двегодишно сериозно сукане ми беше станало досадно вече, та сега се надявам докато е при баба си да забрави за цицата!

И ние тази година ще се разпишем на морето, че последните 2 години пропуснахме и ще отидем точно на Кранево, присъединявам се към мнението, че е много хубаво там!

Приятен ден желая на всички и ви целувам! Hug

Последна редакция: нд, 15 юни 2008, 09:09 от Iggiberry

# 137
Честит рожден ден на Crazybrat! Желая и много здраве и късмет.
 newsm51  party023 nbirthday Tada Gift
  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee cookхайде ставайте!
Ама защо ви няма? Дано да сте се били отдали на партита в съботния ден и това да е причината за липсата на присъствие.
Болните бързо да оздравяват Praynig Hug
Хубав ден  bouquet

# 138
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,КРЕЙЗИ!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ СЪРЦЕ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,ГОЛЕМИ УСПЕХИ В БИЗНЕСА ,ДА СИ МНОГО ОБИЧАНА И ОБИЧАЩА И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!/как може да си така безсрамно млада Crazy/Прогнозата ти,че на Божа ще и изникне коса на 2 години се сбъдна-сега чакам да е и хубава като твоята и идвам да черпя Mr. Green

Иги,радвам се,че се разписа HugПрави го по-често.Може да пуснеш и една снимка на Момчи Heart Eyes

Кабранска,радвам се,че самоти ме споменаваш,защото теб те споменава целия парк Mr. GreenМен,обаче не ме дразни кравата-аз съм спокойна,спокойна Mr. Green

# 139
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КРЕЙЗИ! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ОГРОМЕН КЪСМЕТ, УСПЕХИ В БИЗНЕСА И НЕОБЯТНА ЛЮБОВ!

# 140
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КРЕЙЗИ!!!!! ВСИЧКО НАЙ-НАЙ-НАЙ ЗА ТЕБ И ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО!!!!

Сисе, не каза как е Божи???

Хайде една порция снимки  от нас, има и от плажа, забележете сърдитата физиономия на Макси  Mr. Green А днес не става за плаж  Cry Тони като се накани да ходи на плаж и веднага се разваля времето  Crossing Arms

# 141
  • В сърцето на любимите мъже!
Ето ви малко снимки и от нас, от рождения ден на Момчо...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=255042&view=1&photo=1

А това е за възбуждане на интереса:

# 142
  • София
добро утро и от нас,

леле иги, как ме изненада с разписването си, толкова отдавна не си влизала, а момчо е вече голямо момче Simple Smile

виф, много сладки снимки, верно си е а плаж вече, то в сф с тези дъждове губим представа....

ЧРД НА КРЕЙЗИБРАТ!  bouquet

# 143
Честит рожден ден на Крейзи! Желая ти много здраве, щастие, късмет и любов!

Иги, радвам се, че се разписа! Момчо е пораснал много и е голям сладур!

Виф, завидях ви за плажа, искам и аз! Писна ми от дъждове и студ! И заради лошото време и настроението ми хич го няма. Решихме в петък да ходим във Фен - зоната в Берн, но се отказахме в последния момент като чухме, че се очакват около 100 000 холандци - и наистина после показаха по телевизията, че е имало задръстване и е трябвало да сложат светофари на мостовете, заради тежестта.
Може би днес ще отидем да изпием по една бира  Drunk, че днес няма мач с холандците.

А сега отивам на фитнес да правя мускули  Grinning.

# 144
Крейзи, Честит Рожден Ден! Бъди много щастлива и обичана! Пожелавам ти успех в начинанието с приятелката и едно сладко момиченце или момченце когато сте готови с таткото!

Виф, така ми се приходи на плаж след като разгледах снимките ви. Макси май добре се забавлява с лодката и колата. А и морския въздух закалява (поне така ни казват).  Мони и Ники са толкова пораснали!

Иги, много хубаво тържество сте имали зз 2-рия рожден ден. И Момчи е пораснал много.

Явно Криси е хванал някакъв вирус. 2 нощи повръща, а през деня нищо му няма. Яде си съвсем нормално. Лошото е, че нощес и аз последвах примера му. И сега корема ми е свит. А трябва да ходим на представлението на мечо пух.  И никой друг не иска да го заведе.

# 145
Добър ден!
Ние преди малко се върнахме от рожден ден на Николчовата дружка от парка - Виктор.
Поигра си хубаво човекът, забавлява се, бесня... Както си му е редът в негов стил!
Сега си спи мирно и кротко уморен.
От няколко дни насам изявява желание да го приспивам на спалнята, което никога не е било.  newsm78
Ето малко снимки на диването: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121810&photo=68 с надеждата Маги да не го забрави.  Blush Пък на нея пожелаваме да й минат бързо болежките в ухото и да е в добро състояние на духа и тялото!  Hug

Момчо голям юнак станал! Много се зарадвах на снимките и на поста ти Иги. Като имаш време пиши по два реда.

Крейзи, ЧРД!  hbdtu

Страйпър, дано на Криси му мине бързо неразположението и на теб също, че да си отидете с кеф на представлението!  Praynig

Днес е поредният мрачен и скучен софийски ден... Пак ще си стоим цял следобед у дома и ще се чудя как да му прикова вниманието да се забавлява с нещо...

Весел ден ви желая!

# 146
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КРЕЙЗИ!!!
ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И МНОГО СБЪДНАТИ ЖЕЛАНИЯ ТИ ЖЕЛАЯ!!!

Ние също сме без баба и направо едва смогвам. На всичкот отгоре Марти вдигна температура в четвъртък -38,8. Ходихме по лекари, взеха му кръв и урина, понеже нямаше нито кашлица, нито хрема, се опасяваха да не е някаква бактерия. Но всичко е наред, някакъв летен вирус е...
Вече е добре - няма температура - само щурее...

# 147
запис и отивам да дочитам

# 148
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,КРЕЙЗИ!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!
Иги,радвам се че се обади...сега и Мимозката да вземе да ни прочете,пък да се разпише...и ще сме доволни/а пък Крейзи да пусне снимки..че чакаме още/
Сиске,радвам,се каравата не те дразни/много/........че аз имам и една крякаща патка/пак подарък от съфорумка,уж с копче за изключване,но на лесно за децата място-та сами си го пускат след като аз съм го спряла/ дето ми лази яко по нервичките.
Ей,болничките-оправяйте се....дано бързо да ви минават неразположенията PraynigHug Peace

Ние днес сме го ударили на мързел....цял ден се излежаваме и мотаем...ама вчера денят беше повече от динамичен-по обед се чудехме къде да се разхождаме и тръгнахме с колата на разходка/че да има къде да спят децата,ако заспят де/ и вятъра ни довя до зоопарка/Софийския/...вечерта пък имахме гости до малките часове/комшиите как пак не викнаха полиция-незнам...може би им е допаднала музиката/......та днес сили няма.Сега смятам и да мина по бързата процедура с вечерята.......пък от утре ще се разработваме пак........... Mr. Green
Айде,до после/ще намина да ивдя дали има нови снимки и отчети/ Wink

# 149
Ето отчет и на нашият ден , но в снимки, че нещо нямам настроение за писане.

Това е до Клисурският манастир, но от там снимки другия път. Едвам накарах Маги да се отлепи от рибарниците #Crazy А през целият път обратно искаше да яде още  ибка.
Много  Hug Hug Hug за Никола. То такъв чаровник забравя ли се  Heart Eyes .
Момчо и Макси много сладки  bouquet
Е аз пак писах!
Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт