Мина Първи Юни, пеят и лудуват МАЙските маймуни!

• 15 190
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
newsm59 на Бубката! Много здраве, късмет, любов и семейно щастие!

Ани, не се ядосвай, вирусите са навсякъде, друг е въпросът, че в детските градини децата имат контакт с повече хора и така вероятността за заразяване е по-голяма, но както съм се убедила и деца, които не ходят на детска градина пак боледуват. Дано не е нещо сериозно и Ивко бързо да се възстанови! Щом е весел и си играе - не се тревожи!  Hug
Аз имуностимулатори давах есента - забравила съм им името, някакви американски бяха на натурална основа. От тогава не съм давала. В зимния период - през месец горе долу редувах витамини Киди и Саностол, но сега сме на натурални витамини - плодове и зеленчуци (колкото ги има в тях де  Mr. Green).
Честито на приетите в детските градини в София  - дано им хареса и ходят с желание!
Крейзи, Лео много е порснал и си е запазил сладурското излъчване!
А Мия-капия много добре ми действа сутрин рано за закуска  Heart Eyes!
Момчо-бонбончо на мама Иги и той голямо момченце станал!
Съни наистина има много красиви очички!
А ние в петък както си седим в Мола и по едно време пристига при нас една малка сладурана - позната муцунка - Мариса! Аз казвам Никол виж това е Мариса от май-ските дечица, вие се познавате нали. И после цяла вечер Никол повтаря Мариса, Мариса, къде е Мариса?
Как заспивате вечер? Никол последно време много се превъзбужда и вечер не може да заспи до късно, а сутрин едвам става. Онзи ден искаше тати да я приспива и сега да ви разкажа как протича този процес - тати ляга на спалнята, тя до него, той се прави на заспал като се надява и тя да легне и заспи, но уви. По едно време Никол със заповеднически тон казва : Тати, стани и събуй панталоните и обуй жамата (пижамата)! Чу ли какво казах, да не повтарям! И тати  #Crazy Явно имитира някоя лелка в детската градина. Той става съблича се, облича пижамата и пак ляга. Тя започва да му разказва приказката за Червената шапчица, след това песнички и какво ли още не, той се прави, че спи като се надява и тя да се успокои и заспи, но върха на всичкото идва когато започва да пее "Когато бях овчарче и овците пасях ......" (даже не и знам целия текст) и тати излиза от стаята и ме вика да я чуя и двамата  Joy   Joy    Joy  Явно от детската градина я е научила, защото аз не я знам, а и не съм и я пускала.
Другото шоу вчера отивам в детската градина да я взема и ме разправя лелката, как й казвала на Никол - ти си ми паметница (т.е. че много помни), а после като я питали другите лелки Никол, ти каква си на Ерчето и Никол отговаряла "Аз съм цица на Ерчето"  Joy Друг е въпросът, че тя наистина и виси постоянно на врата и се глезурка в нея  Mr. Green
Хубав ден и  Hug от нас!
Големи купони заформяте вечер тук, жалко че изобщо нямам физическата възможност да се включа!

# 211
Честит рожден ден Бубка.  bouquet
Радвам се че Крейзи се завърна при нас и се отчита. Лео е много сладък.
Мия е страхотна и как с интерес наблюдава света..
Ани, дано Ивко се оправи и да не ти сервира повече такива неприятности.
Руми, честито ви приемане в детската градина и бързо адаптиране.
Започвам да събирам багажа, докато спи Руми и дано остане време и аз да дремна, че към 1 часа ще трябва да го будя и да отпътуваме. 

# 212
Честит рожден ден на Бубката!Да жива и здрава и много поводи за хвалба да има!
Ръш,приятно плицкане Ви пожелавам и после да разпарвяш и снимки да показваш.....
Гвен,имате един висок глас и  от мен Peace....,но наистина и аз се чудя в такива конкурси как се впрягат някои мами/ние не участваме,ама наблюдаваме сеира/
Бъбълче,Руми,честито за записването и дано да им хареса на децата в яслите.
Ани,за съжеление така се получава/и това ми един от  основните доводи против ДЗ/,но явно няма друг начин....дано се оправи Ивко и бързо да се адаптира.....
 Hug
Ей,снощи съм пропуснала купона/Шушка,мерси Hug,страхотно предложение/,обаче наш тати ни изненада с предсрочно прибиране и се наложи смяна на приоритетите/пък и да готвя...че тъкмо бях решила да прескоча в топлото/но трима мъже вече трудно се изхранват само със филии Mr. Green/...........та ходихме да пазаруваме и пак имаше атракция за останалите посетители-Иво така се дърпаше и гънеше и пищеше,че освен да привлича вниманието успя да запознае клиентелата на Кауфланд със бельото ми и някои  анатомични подборности......и вече са заплашени с батко му/който пък си беше напазарил разни работи без наше знание/,че следващия път ще ходим без тях-което си е напълно несериозна заплаха/`щото да имаше -да ги оставим някъде,ама няма/...и така-вече съм в чудо как да се снабдяваме с основните хранителни продукти,че в кварталния магазин пък са едни клюкарки-от кръстосания им разпит няма оттърване,а пък и не знаят кое къде им е из магазина......../освен да почна да заръчвам он-лайн Thinking/
Оплаках се-мога да полягам,че тая жега ми изпива силиците.......незнам как е при вас,ама тук е жежко/и то много/...и да си призная излизаме само надвечер/пък и да стане бирено време Mr. Green/

# 213
Бубилина и Люба как ме разсмяха, ееееей!  Joy Party Joy Тези деца са опасна работа, стават все по-интереси  Heart Eyes Hug
Момичета, благодаря за топлото посрещане отново, радвам се, че не сте ме забравили   bouquet

Лео няма да ходи на ясла тая седмица, чак в понеделник. Вчера е вдигнал малко температура и днес го водих с мен  на разходка по центъра. Доведох го в нашия магазин, и така му хареса да тича... нали е колкото апартамент голям  Crazy Чак не искаше да си тръгва детето  hahaha Обаче ни е много чист теракота, щом се подхлъзна 4 пъти и падна  Crazy Поне няма сериозни наранявания. После го оставих да спи при баща му и гааааз на работа  Laughing

На заминаващите на почивка пожелаваме весело изкарване!
На болничките - бързо оздравяване.
И на всички мноооооооооого целуФчици  Mr. Green

# 214
  • София
крейзи, отбит ли е вече лео? или още суче?
и миа така ми падаше по мокрия теракот и се спрях да чистя с нея у дома, бива мании , ама моето на нищо не приличаше Embarassed

# 215
Момичета, благодаря ви за милите думи! То е ясно че и това ще мине и ще замине, но в последно време не яде плодове - само банани. Понякога правя фрешове, но нещо естествените витамини ги замести с бонбони и работата отиде на зле.
Бубилина  - за преспиването - вече го преспивам аз. Модела е същия като при вас, изгася ли и той вече знае че трябва да се спи. Разказва ми нещо от яслата, пее ми песнички. Аз обаче не се правя на заспала,а го питам разни неща и по едно време той утихва утихва и е отнесъл. Преди не се занимавах с приспиване, но откакто започнах работа и се затъжвам и вечер ми е много приятно да си легна с него и да се гушкаме, той ме милва,казва ми че ме обича, все такива приятни неща, дето като се почувства голям и ще отпаднат, та сега се възползвам.  Wink

# 216
Здравейте момичета, пак ми е паднал гарда, защото нашата адаптация в яслата хич не върви.  Rolling Eyes Втора седмица ходи по един час, (вече само Ема остана на един час) и е плътно писъци и рев. Взимам я мокра, без глас, абе трагедия.  Cry
"Госпожите" ми обясняват, как щяла да свикне, нормално било, голяма била вече и много разбирала, затова плачела - тъгувала, ама на мен сърцето ми се къса, детето ми като рита и  крещи "не там"
Последва абсолютен регрес - будене нощем, иска да я гушкам, да я нося в спалнята, спи залепена за мен. Храната съвсем я отказа, рев за всичко, започна да се напикава (ей така, нарочно)  #Cussing out
Говорих с директорката, нормално било, детето ПРОТЕСТИРАЛО, затова храненето, пишкането и т.н. Имало деца, които месеци наред плачели, ... а аз си мисля, че родителите им не са били в ред!!!! Месеци наред да изтезават така децата си!!!!  Cry
Май нашата ясла няма да я бъде!
Чудя се само дали злото не е вече сторено и колко ли време ще трябва, за да и върна душевния мир!

за играта познай думата: ТОТОН   в множествено число ТОТОНИ   Що е то?  Wink
Подсказка: това е нещо, което участва в уличното движение и май й е единствената дума, която не прилича на себе си.

# 217
ТОТОН   в множествено число ТОТОНИ   Що е то?  Wink
КАМИОНИ???

# 218
Тотоните и на мен ми приличат на камиони  Mr. Green
Ванилка, отби се Лео преди няколко месеца Sad Заминах за 1 седмица на защита на дипломната работа мисля  newsm78 и като се върнах му се цокаше, ама беше забравил как  ooooh! Laughing Та ме гонеше пак, съблича, вика ДАЙ ЦИЦИ МАМААА АМ АМ, ама допира устни и вика НЕ МОЖЕ ... не се сещаше да засмуче  Joy Иначе ми се искаше и аз да съм като вас, да кърмя до 2 годинки.. ама за второто  Mr. Green
Миа как е с кърменето? Четох, че суче още, ама не знам дали информацията е валидна, че го четох в предишната тема  Mr. Green

# 219
Крейзи,с тоя подпис ,твоя -разногледа станах...и все ми се припива бира Mr. Green/отделно,че младите хеви метъли вкъщи ме тормозят да им пускам страшна музика...и да си куфеем..та съм тамън на тая вълна...ама нещо ме наболява врата вече/

Пастичка,явно има деца дето трудно се пречупват и адаптират.........макар,че рано или късно се примиряват и спират да реват,но пък това си е пак натрупване на емоции/което пък се отразява на психиката и оттам на имунитета/,ох, да имаше начин да се спестят тия емоции.... ooooh!
Моите,пък нали ги гледам в домашни условия/нали вече ви се похвалих,че Сами е във ваканция до 15-ти септември #Crazy/ и вече са на път да ме подлудят нацяло......днес пак имаше час и нещо приспиване/с вечерното няма проблем-на третата минута са заспали,аз само обличам пижамите,гася и излизам/,обаче на обед е страшно-то е кикотене,то е дупене......днес Сами  като взел една книжка и "чете",че и чак буквите обяснява на Ивайло-а той все едно го гъделичкат.....смях,смях Joy......а мама слухти в другата стая на бебефона и си чака да утихнат,та да може поне до банята да иде и малко домашна работа да отхвърли......абе,циркът е пълен.Иначе аз проверих-ще се излагаме още по магазините-онлайн хранителни стоки у нашия вилает-няма Naughty...само готова манджа/но и това е вариант/

Аз отивам да забърсвам кръв,че Иво си е разкървавил пръстчето/дребна е раничката,май е одраскано/,но не дава да му сложа лепенка-реве истерично и се тръшка докато не я махна...и сега е маркирал територията......
Довечера ще съм на линия/на бира,на пури...каквото сервирате-не отказвам/....дано да се събере компания...... Wink

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 19:13 от Анонимен

# 220
  • София
крейзи, суче да, не съм се отделяла от нея тия 2 години и сме скачени съдове, но не съжалявам за промяната в живота, която дойде със залепянето на детето до мен, много съм щастлива от този факт! особено като гледам как расте като гъба  Wink
цунки на тоз хубавец лео!

# 221
Ехооооооо, купонджиики, къде стеееее?

Я да сипя по нещо за привличане на вниманието Simple Smile

Ха наздраве!

# 222
  • София
Танче,при такова питие не мога да откажа.Друго пия не пия,но бял ром във всякакви коктейли обожавам.
 Наздраве и от мен.

# 223
Ха добър вечер от мен bowuuПриемам питието с удоволствие и без мярка Joy
За тези ясли в голяма чуденка изпаднах и аз,но при мен просто няма начин-бабите работят а честно казано почти три години престой в къщи ми е предостатъчен и мисля че ако има начин ще го избегна.Любо адаптационния период го мина много бързо и в средата на втората седмица го оставиха да спи там.Тежки ревове не е имал предимно хленчи и то за около 30 секунди.Това му е четвърта седмица но миналата за два дена беше в къщи защото лепна херп ангина,но много бързо се оправи.Ако боледуванията му преминават за толкова време ще съм много доволна,но бъдещето ще покаже.

Люба ти големият ти син пращала ли си го на ясла или и него си го гледа в къщи......

# 224
Здравейте! Много мило ми стана като прочетох пожеланията ви, въобще не предполагах, че някой знае, че имам рожден ден! Благодаря на всички ви от сърце! Това беше една от най-хубавите ми изненади този ден! Сега да почерпя за мое здраве и за здравето на сестра ми:

Пускам ви и една снимка да видите разбойника, напиращ към тортата му и ние с леля му едвам удържащи го:

Ето тук още няколко:
http://images26.snimka.bg/006131895.jpg
http://images26.snimka.bg/006131897.jpg
http://images26.snimka.bg/006131900.jpg

Новото при нас е, че от вчера сме записани в яслената група на 10 ОДЗ. Много ни хареса градината като ходихме и на тримата, дано интереса на малкия да остане постоянен и през септември. Директорката се държа много мило, а аз предварително такова притеснение му ударих та както каза Руми за себе си така не се бях притеснявала. Така че на есен ще си имаме ученик живот и здраве.

Ани, дано бързо се оправи Ивко! И дано Ема свикне по-бързо, че Пастичка както е описала адаптацията много зле звучи.
Ако на моя син поне една дума му звучи малко по-близко до истинската ще черпя - вчерашна случка от пясъчника: отива да играе и намира пълна колекция формички за пясък на някое дете, с които никой не играе в момента, присвоява ги веднага и изпада в луд интусиазъм, че ги знае какво са и почваме следния диалог /аз стоя на по-далечна пейка и всичко е с викане/: вдига първата формичка за да ми я покаже и вика Мама, пуп! аз: Да, мамо, пеперудка е, браво! Следващата: Мама, нене! аз - Да, мамо, костенурка е, браво! Мама, меме! Да, мамо, хипопотам е! И така всичките останали. Да, ама нали не виждам и някои са ми по-сложни да разбера какво ми показва и съседните майки помагат с включвания и предположения.

Е, това е нашето ежедневно битие! Само да ви помоля да стискате палци в петък на поредния преглед да ми кажат поне нещо положително и да разбера дали операцията ще бъде другата седмица.
Лека вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт