на Бубката! Много здраве, късмет, любов и семейно щастие!Ани, не се ядосвай, вирусите са навсякъде, друг е въпросът, че в детските градини децата имат контакт с повече хора и така вероятността за заразяване е по-голяма, но както съм се убедила и деца, които не ходят на детска градина пак боледуват. Дано не е нещо сериозно и Ивко бързо да се възстанови! Щом е весел и си играе - не се тревожи!

Аз имуностимулатори давах есента - забравила съм им името, някакви американски бяха на натурална основа. От тогава не съм давала. В зимния период - през месец горе долу редувах витамини Киди и Саностол, но сега сме на натурални витамини - плодове и зеленчуци (колкото ги има в тях де
Честито на приетите в детските градини в София - дано им хареса и ходят с желание!
Крейзи, Лео много е порснал и си е запазил сладурското излъчване!
А Мия-капия много добре ми действа сутрин рано за закуска
!Момчо-бонбончо на мама Иги и той голямо момченце станал!
Съни наистина има много красиви очички!
А ние в петък както си седим в Мола и по едно време пристига при нас една малка сладурана - позната муцунка - Мариса! Аз казвам Никол виж това е Мариса от май-ските дечица, вие се познавате нали. И после цяла вечер Никол повтаря Мариса, Мариса, къде е Мариса?
Как заспивате вечер? Никол последно време много се превъзбужда и вечер не може да заспи до късно, а сутрин едвам става. Онзи ден искаше тати да я приспива и сега да ви разкажа как протича този процес - тати ляга на спалнята, тя до него, той се прави на заспал като се надява и тя да легне и заспи, но уви. По едно време Никол със заповеднически тон казва : Тати, стани и събуй панталоните и обуй жамата (пижамата)! Чу ли какво казах, да не повтарям! И тати
Явно имитира някоя лелка в детската градина. Той става съблича се, облича пижамата и пак ляга. Тя започва да му разказва приказката за Червената шапчица, след това песнички и какво ли още не, той се прави, че спи като се надява и тя да се успокои и заспи, но върха на всичкото идва когато започва да пее "Когато бях овчарче и овците пасях ......" (даже не и знам целия текст) и тати излиза от стаята и ме вика да я чуя и двамата
Явно от детската градина я е научила, защото аз не я знам, а и не съм и я пускала.Другото шоу вчера отивам в детската градина да я взема и ме разправя лелката, как й казвала на Никол - ти си ми паметница (т.е. че много помни), а после като я питали другите лелки Никол, ти каква си на Ерчето и Никол отговаряла "Аз съм цица на Ерчето"
Друг е въпросът, че тя наистина и виси постоянно на врата и се глезурка в нея Хубав ден и
от нас!Големи купони заформяте вечер тук, жалко че изобщо нямам физическата възможност да се включа!

....,но наистина и аз се чудя в такива конкурси как се впрягат някои мами/ние не участваме,ама наблюдаваме сеира/
/
Чак не искаше да си тръгва детето
Обаче ни е много чист теракота, щом се подхлъзна 4 пъти и падна

Заминах за 1 седмица на защита на дипломната работа мисля
и като се върнах му се цокаше, ама беше забравил как
...само готова манджа/но и това е вариант/

Приемам питието с удоволствие и без мярка