Мина Първи Юни, пеят и лудуват МАЙските маймуни!

• 15 193
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Гласувах за Съни. Който се регистрира да пуска линкове, за да го подкрепим.

Много ми беше лошо цяла нощ и не отидох на работа. Или е вирус или е от лекарството, което пих вчера. Само повръщам и лежа. Добре, че мъжът ми е в къщи, за да се грижи за момчетата.

# 196
  • София
И аз гласувах за Съни, голям сладур е Heart Eyes, ама защо ми се струва, че е по - старичка снимката...
Гвен, все забравям да ти благодаря, за радостта, която ни причиняваш, публикувайки снимки на слънцата в тв седмицата...   bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet
Вели си го пазя на почетно място и трите пъти, когато си го пускала...  Blush
Крейзи, ти не подкукуросвай Laughing да пускаме снимки НИЕ  Naughty, ами ТИ пусни, че си обещала, да покажеш пич Лео! Wink
Страйпърче, дано бързо ти минава, почивай си колкото можеш...  Praynig

Аз ви казвам чао и отсега наздраве cheers Drunk Wine Glass, за довечера, защото заминавам на къщата при бебонко family 1swing piasyk , те с баба му са от сутринта там и дивеят на воля...  Mr. Green

# 197
Слушам и изпълнявам, вече няколко пъти ме подканяте, а то магаре срам няма  Crazy Blush

Снимката е стара, ама след няколко дни ще имам снимки от РД-то  Confused

Ето едно клипче от Рожденния ден на детето. Личи си, че майката обича жълто, нали  Mr. Green
http://vbox7.com/play:bb11a446

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 21:12 от crazybrat

# 198
Ванилка, наистина и нашият град е хубав, но на тази девствена природа не се устоява.
Утре заминаваме на море bowuu Ще пътуваме вечерта и дано малчо понесе пътя. Дано тогава да спи. Ще ходим във Варна. Чао, че ме викат...

# 199
rush, успех утре с пътуването!
Крейзи, много свежо клипче, даже и ШВЕПСА ви е жълт, забелязах...  Wink Лео е много сладък и родата много  правилно се отчита...  Wink
Ние днес се сдобихме с велосипед с помощни колела. Татито преподава уроци за правилно управление с успех и вече Марто кара добре... само завоите са му малко сложни. Поради тази причина, миллия, заспа за отрицателно време - само помириса възглавницата...
Аз нещо не мога да открия фотоапарата ни. Със сигурност е вкъщи, вчера го извадих за да кача някоя снимка и последно видях Марти нещо да се обслужва с него... Само се моля да не го е изхвърлил през терасата. Татито ни отиде на мач и го помолих като се прибира да го потърси долу...
Анна, кои са твоите любимци? Аз също си имам слабости, ако съвпадат все някак ще ги разделим, нали?  Wink
Люба, аз тази вечер съм на Туборг лимон - ммммм... Наздраве!
Намерих и един батко за компания, ама вас никакви ви няма...

# 200
 Съни е много сладък, добавих коментар, но не разбрах как да глеасувам newsm78 Баткото дето Шуши пуснала и той сладък Mr. Green Наздраве майчета, чувствайте се поздравени всички които имат поводи за празнуване, ние пропуснахме доста празници, че отдавна не сме се отчитали. Попрочетох колкото можах и снимчици разгледахме, все по интересни стават дечицата и все по убави Flutter
 През уикенда ходихме до планината, спахме в една разкошна вила, беше наета за рожденния ден на наш приятел. Стана страхотно парти, Йони се люля на хамак, игра си с други дечица, а на другия ден си направихме кратък поход из планината.
 Йони говори доста разбираемо, щом и останалите хора я разбират, но и сред нейния речник има интересни думички. Любимата ми е "челеките" тва са и чехлите, водата е "оба", а пъпче е "тъпче" Joy
 Надявам се скоро пак да се включим, приятна почивка и моренца на тези които са намислили ваканция, а болничките да оздравяват Praynig

# 201
  • София
добро утро Simple Smile
на мен ли се пада честта да ви събуждам  Laughing

пускам мийчето малко от вчерашната фотосесия на любимото ни кафенце Sunglasses
http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1110523.jpg
http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1110512.jpg
http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1110511.jpg

http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1110474.jpg
http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1110470.jpg

# 202
  • София
А, Ванилка, някои сме на тръстиката от 1 1/2 ч., но се спотайваме, да не разбудим спящите  Wink

/не мога да видя снимките, че тук достъпът ми е забранен  Sad /

И да не пропусна да почерпя, че сме приети в желаната от нас детска   newsm44
/то пред Стената на плача като си гледах моите изпитни резултати за университета не съм се вълнувала толкова  Crazy абе на маймуни ни направиха с тия детски  #2gunfire /

ЧЕСТИТО и на другите приети! Дано всички мъници се адаптират лесно и безпроблемо!

# 203
  • София
Анна, кои са твоите любимци? Аз също си имам слабости, ако съвпадат все някак ще ги разделим, нали?  Wink
Холандия и Италия в този ред!

# 204
  • София
хехе руми, честито!

верно на маймуни ставаме за много неща, ама здраве да е Praynig

# 205
  • София
Здравейте, момичета!
Най-накрая и аз да се наканя да напиша някой ред. Време за четене на темата винаги намирам, но за писане, нещо не успявам Rolling Eyes
Честито на празнувалите тези дни! Честит рожден ден на Крейзи, да си жива и здрава и добре завърнала се в редиците Laughing Много добре изглеждаш на клипчето от РД на Лео, страшна мацка Peace
Страйпър, честита годишнина!
На Косьо, честито приемане в яслата и въобще да не боледува там Praynig
Сега се сещам да честитя и новите придобивки за кухнята на Недка!
При нас новината е, че Румката се завърна от провинцията при нас и вече трети ден е на ясла. Аз с приемането в държавните общо взето извадих късмет и той беше в списъка на желаната ясла на първото класиране. Записах го там да почва от есента и го отписах от другата, хем да освободим място там за други дечица, а и то беше ясно, че няма да ходи - много се разболяваше там, а и започнаха да се пазарят колко месеца нямало да ходи на ясла лятото, че да си вземат отпуските.
И така, решихме лятото за три месеца (до септември включително, че от новата ясла още сега почнаха да се пазарят и убеждават, че е по-добре да тръгне от октомври, защото те до 15.09 били в отпуска newsm78) да походи на една частна ясла, която ми е близо до работата. Трети ден е там, за първи път днес ще спи, спокоен е, хапва, пълни памперса, май с адаптирането няма да има проблеми Praynig, само дано е здрав Praynig От една страна решихме да облекчим малко майка ми, Румчо да си е при нас, а и да свиква с други деца, че ми е един срамежливичък, а хич не искам да е така Crossing Arms
Та това са на кратко нашите истории, тази седмица си взех 3 дни отпуска, докато посвикне Румен, но утре ми свършва рахата. Решили сме от средата на юли да ходим малко на моренце (не на Кранево  Wink),  само дано се стопли водата дотогава и да ни подминават вирусите.
Засега толкова, лек ден Sunglasses

# 206
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БУБКАТА!ПОЖЕЛАВАМ И МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 207
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,БУБКА
Желая ви здраве,щастие,любов и много поводи за усмивки !

Ние пак сме болни! Но тоя път няма да си вземам болничен. Оставям го бабите да го гледат. То пък всеки месец с нова болест. вече ми писна. 2 години почти не беше боледувал, сега каквото мине и всичко лепва. Сега нова мода - очите му пълни с гурели та чудо. Лекарката казва че не е конюнктивит, а някакъв вирус. Мъча го с едни капки за очи, кога влизат кога не, да видим дали ще помогнат. Тази сутрин от него по щастлив няма ,че не го заведох на ясла. Прегръща ме обяснява ми се в любов - голяма радост.
Руми, честито ви приемане в детската,макар че и те не са много стока, но пък и без тях не може!
Давате ли имуностимулатори? аз спрях да давам такива неща, като си мислех че нищо полезно не му носят!

# 208
bubkata, честит рожден ден! Пожелавам ти много щастие, здраве и сбъднати мечти!

Ани, дано на Ивко да му мине скоро. Май яслите са си разпространител на зарази. Аз давам витамини. Имуностимуланти давах на Макси само преди да тръгне на градина. После пак витамини.

Вчера си починах толкова добре. Няколко часа си лежах на хамака в градината, а децата играха около мен. Хвърляхме си топка, правиха замък с пясък. Басейна още не е сложен, защото мисля, че не сме оздравяли все още за него. В къщи е доста хладно, а децата обичат да играят с вода и не ги притеснява дори и да е студена.

Руми, до кога ще работиш? Аз вече едва издържам. А имам повече от месец.

# 209
Гвен, гласувах за Съни. Чаровник голям е! Освен това последвах примера ти и качих снимка на Калоян. Но, честно казано, съжалявам,че го направих. Разни майки, които държат на всяка цена децата им да спечелят, сипят хули и слагат ниски оценки на другите дечица. Чудя се как да я махна тази снимка оттам...

Общи условия

Активация на акаунт