Мина Първи Юни, пеят и лудуват МАЙските маймуни!

• 15 197
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Танче,а с бастун ли ще качваш стълбите на родилното newsm78.......разсмя,че с тия 40 години на Николчо Grinning....и хич не ни минавай с такива-ние с по две диванета оцеляваме,някои виждаш ,че и на трето се канят......хич,не ни минавай с такива оправдания Naughty/пък и сме го виждали твойто чадо -нормално дете си е,нищо извънаредно/
Като  стана въпрос за оправдания-ами НМихайлова-то аз първо не знаех,`де отиваме/че да кажа/,после то по обед...с неспали отрочета/а те и спали са огън и пламък,да не обяснявам как са като  им се спи/........друг път са ми обещали да е водят специално на бири и мо`абет у Софията,че да разбера нещо и аз от културно мероприятие...А,за морето-не се чуди,отивай......на мен да ми кажат за пет минути да съм събрала багажа.........
Шуши,честито ти спокойствие-снимки чакаме и ще си ги търсим...а бирата-тая е друга-ама и оная си я пия с кеф/че още пия хомеоптия,но в името на душевното равновесие си струва да направя някои  жертви/
Крейзи,одеве пропуснах,рецептата за карсивите моми нещо не я дават/как стават/,ама ние пък няма да им кажем кака се правят такива красавци,нали?
Мда,сега остана и Чемширова да пусне нещо за плакнене на очите и мога да се оттеглям от дежурството във форума.............

То тая вечер на разпоредител го обърнах,ама Виф да не чете,ами да се отчете..... Naughty,същото се отнася и за следните (+ 7 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

# 181
  • София
То тая вечер на разпоредител го обърнах,ама Виф да не чете,ами да се отчете..... Naughty,същото се отнася и за следните (+ 7 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Любе, изплаши ги, 2 отпаднаха  hahaha 1 гост и 1 скрит

# 182
Недке, пътуването няма да е проблем. Вземи билети за нощния влак и спете цяла нощ.
А там ще има ли кой да ти помогне? За да имаш малко време за почивка. Уф. Как мис е ходи на море. Май е време да разпънем басейна на двора. То се е видяло, че морето ще е в къщи.

Танче, не е толкова страшно с 2 деца. Никола е голям вече. Макси много помага за брат си. Беше на 4 и 1/2 когато се роди криси. Тича след него, води го, когато той се опитва да избяга. Играят си с колички, с колетата, рисуват заедно. Когато Макси беше сам трябваше да го забавлявам постоянно. А сега ги пускам в стаята да си играят сами и аз си върша работата. Скоро Макси ще се научи да чете и ще може да чете приказки на брат си.

# 183
Хайде, аз ще ви оставям да си купонясвате, че дребния без мен няма да заспи... пък вече стана никое време!

Пожелавам ви лека и спокойна нощ!
Внимавайте да не прекалите с пиенето и да ви боли утре глава, че да се оправдавате защо не сте писали!  Mr. Green

# 184
  • Велико Търново
Добър вечер и от кореспондента от Велико Търново кака ви СЛивия Чемширова Mr. Green

Ели,честита ви годишнина!Пожелавам ви от сърце да сте много здрави,да се радвате на прекрасните си деца и да гледате в една посока!

Като написах посока да ви споделя днес какъв разговор проведохме със сеньор Чемширов.Ходихме да си поръчваме климатици /тук благодаря на Анна и СТоян/ и като се връщаме си говорим къде точно ще бъдат монтирани.Стигнали сме до блока преди нашия,но с абсолютно същото разположение на нашия апартамен и аз показвам и обяснявам и Георги ми вика добре и така аз,обяснявам ,той ми добрека и аз доволна.Доволна,ама до преди малко.Ходи той да пуши на едната тераса и ми вика,абе ти знаеш ли как на оня блок/въпросния днешен/ са еди къде си и  еди как си монтирани климатиците ShockedВикам,алоуууууууууу аз днес на кого показвах  и обяснявах,ама му казвам личи си колко си гледал кво съм показвала.Аз,приниципно го знам,че не ме слуша,ама не вярвах,че и не гледа кво показвам Mr. GreenИ той ми вика и какво искаш да кажеш,че вече не гледаме и в една посока ли Heart EyesАбе,не знам дали Кабрански са италианско семейство,но Чемширови им дишат във врата Naughty

Кабранска,като си заревала да въздишаме по вас  Hugдържа да кажа,че го правя още от бременна и забележи преди да ит видя мъжа NaughtyБеше пуснала една снимка ти по сатенена пижама,а Сами с лице към теб те е гушвал през кръста и твоята коса беше дълга,дълга.А,видя ли колко дълго въздишам по вашето семейство CrazyСтига толкова съм те четкосвала,ама викам да те успокоя,че като четох,че и Асен го няма да не стане някоя драма Mr. Green

Мимозо,ти да не четеш наред отчетните бе?Я ела набързо кажи къде ,защо и как сте,а пък четенето го остави на нас Hug

Иги,Момчил е страхотен!Ама ,така като ни го показваш от година на година Crazy

Ох,Велиске,сестро ooooh!кво да ти кажа и ти си ми една късметлийка като мен HugПогледни го то хубавата му страна,че иска баща си-седиш си на спокойствие и си пушиш цигарата и си пиеш Загорката,а пък Цеци нека облича и храни.Пък ако вземе и банята да измие грешка няма да има Mr. Green
По този повод да кажа и за Божа-вчера я питам ти кого обичаш мама или тати,а пък тя невъзмутимо ми отговаря Енито/бавачката/.Баща и рече,че тя си е за обичане де.Страхотна е.
Кво да ви кажа за Божа животните и контактите достатъчно мисля се видя на Емен и по снимките.Пу да ми  е жива и здрава все така да е.Такива деца като нея десет отглеждам BlushЗа говоренето единственото нещо,което не е наречено с правилното име е "диди"-"вода",но за това единствено вината е на баща и и от части моя,ама съвсем малка част.Крейзи,Лео знае "Пунто",ама Божа блъгодарение на големите си приятели знае"п...а",че знае и къде се намира,но това е риска от големите приятелства,но има и доста ползи бих казала по-вече дори.Божа играе с всичко от 0+/ако и дадът/ до 70+.Ами май е това.Доста писане отделих на моята циганка.

Крейзи,радваш ми окото с това,че се завърна HugНадявам се да не е период ,а практика NaughtyКажи как е бизнеса?

Снимките на нашата първа "ученичка "Хриси са стархотни.Пепсън,Хлиса много е пораснала.Важното,че здравословните проблеми са зъд гърба ви.Таткото доктор отслабна ли?

Олче,аз още тогава ти казах,че не всички могат да бъдат латерни.Като гледам Велизаркин по снимките си е будно и игриво хлапе,но като го заведеш и при специалист ще ти се отпусне майчината душа.Всичко ще е наред Hug

Утре ще водя Божа да и пусна периферна кръвна картина,защото около седмица ми поддържаше ниска температура и аз съответно побърках една приятелка лекарка да я преглежда всеки ден,ама ако ми е това само с мед да ме намажеш,ами аз и измислих сто смъртни диагнози,та въпросната приятелка чак несмееше да ги повтори пред Георги CrazyТака,че утре с песен в лабораторията.Та от  стиснати форумски Crazy палци няма да откажа

Никола Арков и той страшно много пораснал,но него по хитрия поглед не мога го сбъркам Crazy

Понеже имам една малка идея що за ферман изписах ще замоля да бъда извинена EmbarassedНа висчки пожелавам спокойна нощ!

# 185
  • Велико Търново
Брех,докато съм пишела 6 нови отговора EmbarassedЯвно бавно пиша Mr. Green

# 186
  • Велико Търново
[Освен да привикаме Сиска да я питаме как стои въпроса с пурите?!?! newsm78

Ако,взеа,че напиша как стои при мен въпроса с пурите ви гарантирам,че темата ще стане по оборотна и от в дом и семейство Mr. GreenСамо ще напиша,че Георги се чуди кво да ме прави и ми вика,ами от ръце не се оплакваш,нали Mr. Green

# 187
  • София
Сиске, хич не ми благодари за климатиците, че се изложихме като кифладжии. Ама Стоян си е виновен, мисли си че всички са балъци като него и като обещаят нещо го спазват, направо ми иде да го набия някой път.
Аркова, още ли го приспиваш Никола? Аз такова упражнение не съм правила. Мятам ги по леглата, гася лампата и излизам. Сега гледам Европейското (на моменти повече от мъжете). За съжаление вчера цял час бяхме без ток, добре че не играха моите любимци.
Днес ще се записваме в прословутата ясла, поне за 1 година да не мисля, какво ще правя. Много ми се е доходило на море и като гледам Виф, искрено им завиждам. Ние сме от средата на юли на Крапец, колкото издържим, аз съм си взела 3 седмици отпуск.
Лек ден и много слънце!

# 188
  • София
добро утро:

страйпър, честита ви годишнина:
бъдете щастливи и незаменими един за друг!

представих си басейнчето ви на двора и се размечтах..... искам и аз двоооор  Crazy
и понеже срещу нас откриха владкарницата с хубавата градинка с плодни дръвчета и райграс  Mr. Green и пясъчник (важна подробност) с Мийчето и други майки от ХДимитър се пренесохме там тия дни  Mr. Green

благодаря ви за милите думи за моето слънчице, трогнахте ме и на опитващите за момиченце пожелавам едно такова слънце, специално по ваша поръчка и модел  Party

за фамилиите миа казва, че се казва миа папау (папазова)  hahaha

давам и едно клипче приказва, което гледаме с голям кеф,може и да съм го давала преди , не помня:
http://www.vbox7.com/play:344f8945 Приказката за големия петел (на руски е и е страхотна анимацийка)

пс за малко да забравя, снимките на хриси ме очароваха , както винаги,особено на зелената трева, за рамка са!! Heart Eyes

хубав ден от нас!

# 189
Добро утро и от мен!

Докато се опитвам да си изпия кафето да взема да ви напиша два реда...

Анни, и аз не приспивах Никола до преди 1-2 месеца, но влезна в някаква фаза и постоянно го е страх от нещо. Без аз да съм в стаята не заспива вечер.
Постоянно ми повтаря, че го е страх от нещо, че се е изплашил.... Не знам измисля ли си, наистина ли е така?!?!
Аз лягам вечер на спалнята, него го слагам в леглото му, пожелаваме си "приятни сънища" и той заспива. Даже снощи отнесе плувката на секундата - толкова беше изморен!

Хайде, ние да се приготвяме за разходка, че игрите ни зоват!

Приятен ден на всички!

# 190
  • Варна
ДОБРО УТРО!!!!  Mr. Green
Снощи купон имало, ама аз отворих страницата и ме привикаха и съм изпуснала....

Вчера се мотахме с Макси в селото в което е базата на фирмата ни. От толкоз много мъже с коли, пък и колежки дет си клатят краката в офиса, кака ви Велинка си грабна детето и отиде да прекарва комуникации в базата... бая зор ще видя докат им закарам телефон, нет и кабелна в туй място....

Мойто дяти говори много, ама все изяжда началото на думите, не казва В.... и звучи така "Мамо Зизи айде зънка"   Mr. Green и всякакви подобни... а нашата "вода" е "ннда" и има още доста неразбираеми, дето май само аз ги знам  Laughing

Сисе стискаме палци за Божи!

Страйпърче, честита ви годишнина!!! Много разбирателство, уют и послушни деца!!!

# 191
Добро утро и от мен!

Да дам отчет, че и ние сме добре /вече/. В петък Георги го взех от ДГ и кашляше стабилно, взех мерки, но пък в събота сутринта така се обрина целия, че даже и за шарка се съмнявах. Добре, че доки е много отзивчива, дойде веднага, прегледа го и се оказа, че е някаква алергична реакция. За два дни и кашлицата изчезна и обрива, но само аз си знам как. За капак на всичко, се тръшнах с такава силна хрема, направо не можех да гледам. И вместо да си почина през почивните дни, чаках с нетърпение понеделника, та да си почина на работа.  Mr. Green
Но стига съм се оплаквала, сега сме добре. Георги е много ентусиазиран от детската градина и вече ходи с желание.
За /не/говоренето Георги е доста назад от повечето дечица, които видях на срещата. И то си е от мързел неговото. Казва само първата сричка на думите, ама и защо да се напъва детето, като майка му го разбира.

От мен за сега толкова - отивам да работя. Хубав и слънчев ден!

П.П Ей, една вечер няма да седна на компютъра и пак изтървах купона! Confused

# 192
Снощи сте си спретнали много хубав купон. Едва ви изчетох тази сутрин! Голяма веселба!

Страйпер честита годишнина!   bouquet

Днес стискам палци на Божи кръвната и картина да е наред и майка и да не и си тормози главата със страшни диагнози!  Peace

И аз в духа на Ванилка да пусна една весела песничка,която Ивко много харесва и танцуваме двамата като се въртим в кръг и не ни се завие свят и после Ико боли(бори) мама!  Simple Smile http://www.vbox7.com/play:18e63f3d

Сега си сложих една нова програма за скенера,отивам да се забавлявам с нея.

# 193
Страйпърче, честита ви годишнина!   bouquet
Сисе, стискам и аз палци, щом не отказваш  Mr. Green Всичко ще е наред  Hug
Лео на вода казва ВИЦИ  Crazy и като почне да сочи чешмата, почти никой не го разбираше. То и аз в началото цял ден се чудя какво иска, кво е тва е тва ВИЦИ  Blush Иначе като го питам какво закусват сутрин в яслата и казва ФАиЯ с МЕТЦЕ (филия с млекце) или СОТЦЕ (сокче)  Joy Много ми е забавен.

Децата ни са страхотнииииииииииии!  Heart Eyes Пускайте повече снимки  Hug

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 17:12 от crazybrat

# 194
Здравейте милички  bouquet Поздрав от нас! Добре сме аз и двете ми момчета; влизам отвреме навреме да ви чета, но... много много нямам какво да пиша, защото в нашето семейство за съжаление таткото прекарва повече време с малкия ми мишок и... ми е болна тема това ooooh! Embarassed Аз пък започнах да работя и към трето издание, че... трудно иначе... Sunglasses
Исках и да ви кажа, че на сайта на Хумана има конкурс; незная дали вече не сте го обсъждали като тема - ако е така - моля за извинение Embarassed Rolling Eyes Пуснах регистрация за Асенчо, който иска може да ни подкрепи илипросто да регистрира своя бонбон там!  http://humana.bg/club/index.php?option=com_datsogallery&Item … atid=1&id=353
Sunglasses целувки на малките палавничета - отивам да изчета темичката отначало...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт