.......разсмя,че с тия 40 години на Николчо
....и хич не ни минавай с такива-ние с по две диванета оцеляваме,някои виждаш ,че и на трето се канят......хич,не ни минавай с такива оправдания
/пък и сме го виждали твойто чадо -нормално дете си е,нищо извънаредно/Като стана въпрос за оправдания-ами НМихайлова-то аз първо не знаех,`де отиваме/че да кажа/,после то по обед...с неспали отрочета/а те и спали са огън и пламък,да не обяснявам как са като им се спи/........друг път са ми обещали да е водят специално на бири и мо`абет у Софията,че да разбера нещо и аз от културно мероприятие...А,за морето-не се чуди,отивай......на мен да ми кажат за пет минути да съм събрала багажа.........
Шуши,честито ти спокойствие-снимки чакаме и ще си ги търсим...а бирата-тая е друга-ама и оная си я пия с кеф/че още пия хомеоптия,но в името на душевното равновесие си струва да направя някои жертви/
Крейзи,одеве пропуснах,рецептата за карсивите моми нещо не я дават/как стават/,ама ние пък няма да им кажем кака се правят такива красавци,нали?
Мда,сега остана и Чемширова да пусне нещо за плакнене на очите и мога да се оттеглям от дежурството във форума.............
То тая вечер на разпоредител го обърнах,ама Виф да не чете,ами да се отчете.....
,същото се отнася и за следните (+ 7 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1 гост и 1 скрит
Абе,не знам дали Кабрански са италианско семейство,но Чемширови им дишат във врата
държа да кажа,че го правя още от бременна и забележи преди да ит видя мъжа
Стига толкова съм те четкосвала,ама викам да те успокоя,че като четох,че и Асен го няма да не стане някоя драма
кво да ти кажа и ти си ми една късметлийка като мен
За говоренето единственото нещо,което не е наречено с правилното име е "диди"-"вода",но за това единствено вината е на баща и и от части моя,ама съвсем малка част.Крейзи,Лео знае "Пунто",ама Божа блъгодарение на големите си приятели знае"п...а",че знае и къде се намира,но това е риска от големите приятелства,но има и доста ползи бих казала по-вече дори.Божа играе с всичко от 0+/ако и дадът/ до 70+.Ами май е това.Доста писане отделих на моята циганка.

Много ми е забавен.