Люба, много си елегантна както винаги
, а Ивчо по - добре да е оправен, отколкото да има кой знае колко голям речников запас

, а Ивчо по - добре да е оправен, отколкото да има кой знае колко голям речников запас
,....................................аз излизам,но да предупредя,че съм без мъж и тая вечер разчитам на вашата компания...щото иначе нали знаете ,че пиенето сама си има и диагноза-пък аз се старая да не влизам още в категорията на алкохолиците
и
и чакам включване..... 

Не казва К и всичко е УЧЕ, ОНЧЕ, ИТАМ ВЪНТА, А-Ин-А (Калинка)
Всички коли са ни ЧЕВЕНО ФЕАИ (ФЕРАРИ)
, ОШО УЧЕ НАМА ДА УАЙЕШ ЙЕУ (ЛОШО КУЕ, НЯМА ДА ЛАЕШ ЛЕО). Общо взето всико повтаря, като някой говори и той 1 към 1 повтаря
И се старае да изговаря всички думи правилно, букви, удаарение 
А пък майка му по цвят ги познава само, детето поече разбира коя е Пунто 
Пък то щото накрая на яденето последните хапки все се мота и аз му викам ХАЙДЕ ЛАПАЙ ПОЛЕДНОТО ПАРЧЕНЦЕ
А като има сготвеноо, а той няма търпени и иска да яде и му обяснявам, че пари и трябва да духа. И той съответно "мама да духа"
Аз щото знам за какво става въпрос, ама някой отстрани кой знае какво ще си помисли
А пък вчера ми вика ТИ ЩЕ МУЧИШ! МУЧИ!
пък аз имах хубаво мнение за това как го гледа 
Мечтая си за момиченце и преди много години сънувах много странен сън. Че имам момиченце на около 2-3 годинки и го галя по русата права косичка и му викам Силвето... Ей такива шантави ссънища, докато бях ученичка още
Ако все пак имам шанс за второ детенце, искрено се надявам да прилича на Миа
Страшно дете е, като батко си 
Радвам се, че се разписа и Момчи голям сладур и той е станал 
В актива от миналия месец е и престои ж болницата от два дни (повръщане съпроводено със запек и тате доктор на 2000 км, които все за най лошото си мисли) така че доста се изплаших сама с малкото в болницата, добре че бързо ни минава. Миналата седмица и комар ни ухапа по клепача, та и там откарахме 4 дни с едно око 

Мен редовно ме съветва да купувам "Писил" (персил), но аз не съм доволна от неговата препоръка и смених праха за пране.
/това ми е любимата бира,но в момента няма..така,че ще трябва да се задоволя с нещо местно/-вече сложих децата да спят-та може спокойно да запивам
/-тя майка и да не разправя само каква била непослушна...видяла е тя непослушни деца,та разправя...а ние ако трябва да кажем на татито/за гаджето/,че то така не е честно.....нали уж имате местно/ние нали сме близки с него-та следим и ще докладваме,където трябва 

.......натръшкай ги мъжете да спят и те чакам......
! Тази докторка, която ти е наговорила тези глупости е направо за 
.......натръшкай ги мъжете да спят и те чакам......

Днес цял ден бяхме в Борисовата градина с Марти и тях. Не е спал днес и затова се паркира още в 9-30. Англичанина /гаджето й/ ни наснима едно хубаво - нали е професионален фотограф, та сега чакам снимки от тях...
Зайо-Байо е Байо-Байо... Също е много смешен като не може да казва Ъ. Например си казва фамилията - Кастев - Кръстев...
/
/за протокола май не и се беше случвало от 2-3 месеца/ ..............та аз имам време да кажа на пиещите наздраве
, а аз да си хапна един сладолед Милка. 
Семейство Скайпарови - Честита ви годишнина 

търпиш критика - аз все си викам - Люба ще дойде с децата в София, ще се обади, ще пием бира, кафе и други такива работи, а то к'во Снимка със Слоновете.
Препоръчани теми