Мина Първи Юни, пеят и лудуват МАЙските маймуни!

• 15 206
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
  • Плевен

Joy

Люба, много си елегантна както винаги   bouquet, а Ивчо по - добре да е оправен, отколкото да има кой знае колко голям речников запас  Peace

# 166
Люси Hug,....................................аз излизам,но да предупредя,че съм без мъж и тая вечер разчитам на вашата компания...щото иначе нали знаете ,че пиенето сама си има и диагноза-пък аз се старая да не влизам още в категорията на алкохолиците LaughingТа ,да знаете,че с мръкването съм тук с  beer2и Popcornи чакам включване.....

# 167
Я и аз да се разпиша, че ще ни бият  Mr. Green Hug
Благодаря ви за поздравите и пожеланията, трогнахте ме. много ви обичам бееееееееее  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Бенджуето ме разсмя искрено  Joy
Лео и той говори много, на яслата все не ми вярват майките, че е на 2  Crazy Не казва К и всичко е УЧЕ, ОНЧЕ, ИТАМ ВЪНТА, А-Ин-А (Калинка)  Joy Всички коли са ни ЧЕВЕНО ФЕАИ (ФЕРАРИ)  hahaha , ОШО УЧЕ НАМА ДА УАЙЕШ ЙЕУ (ЛОШО КУЕ, НЯМА ДА ЛАЕШ ЛЕО). Общо взето всико повтаря, като някой говори и той 1 към 1 повтаря  Crazy И  се старае да изговаря всички думи правилно, букви, удаарение  Heart Eyes
Като го питат каква кола имаме и вика ПУНТО  Shocked От раз я научи и по улицата като ми сочи и вика МАМААА ПУНТО  hahaha А пък майка му по цвят ги познава само, детето поече разбира коя е Пунто  Blush
А мен най- ме е срама като му давам нещо да яде и той се  е наял и катоне иска повече вика "Мамааа, лапай. Мама да лапа!"  #Crazy Пък то щото накрая на яденето последните хапки все се мота и аз му викам ХАЙДЕ ЛАПАЙ ПОЛЕДНОТО ПАРЧЕНЦЕ  Blush А като има сготвеноо, а той няма търпени и иска да яде и му обяснявам, че пари и трябва да духа. И той съответно "мама да духа"  #Crazy Аз щото знам за какво става въпрос, ама някой отстрани кой знае какво ще си помисли Mr. Green
И иначе на нав възглавницта ни е ВАНЦА  Mr. Green и ситрин вика на баща си ТИ ЩЕ СПИШ ТАМ, НА ВНЦАТА. ИНАЧЕ ЩЕ ИМА ПЕТ,ПЕТ  Confused и прави движението с ръката за шамари. Което ме навява на мисълта, че така г приспиват в яслата  #Crazy А пък вчера ми вика ТИ ЩЕ МУЧИШ! МУЧИ!  Rolling Eyes Питах го и каза, че баба му така му викала да мълчи  newsm78 пък аз имах хубаво мнение за това как  го гледа  #Cussing out

айде , стига от мен отчет, че и е кофти клавиатурата. Искам да си пусна снимки на отрочето, ама нямам свалени  Embarassed Миа обаче ми напълни очите  Heart Eyes Мечтая си за момиченце и преди много години сънувах много странен сън. Че имам момиченце на около 2-3 годинки и го галя по русата права косичка и му викам Силвето... Ей такива шантави ссънища, докато бях ученичка още  Thinking Ако все пак имам шанс за второ детенце, искрено се надявам да прилича на Миа  Heart Eyes  bouquet
А ивчо какви очи и той има, лелеееееееее  Heart Eyes Crazy Hug Страшно дете е, като батко си  Hug
Иги  Hug Радвам се, че се разписа и Момчи голям сладур и той е станал  Heart Eyes

Целувки на всички   bouquet

# 168
  • Пловдив
Привет и от мен,
и аз доста отдавна не съм писала и чела  Embarassed, но тържествено обещавам че ще наваксам
Като чета че и другите мами имат нужда от преводачи съм по спокойна, че и аз доста трудно разбирам малката ми принцеса (още повече че нейния холандски що се отнася до животните е в пъти по добър от моят  Rolling Eyes).
Искам да се похваля че вече сме без памперс от близо месец, още след рождения ден в яслите ме попитаха дали да пробваме и аз приготвих 15 броя гащи и панталончета, но още на 2 ден се научихме и нямаме пропуск  Flutter В актива от миналия месец е и престои ж болницата от два дни (повръщане съпроводено със запек и тате доктор на 2000 км, които все за най лошото си мисли) така че доста се изплаших сама с малкото в болницата, добре че бързо ни минава. Миналата седмица и комар ни ухапа по клепача, та и там откарахме 4 дни с едно око  Whistling
Така че общо взето аз не скучая изобщо.... Много са хубави Кабрански, другия път да ви пратя и Христина да внесе смут при послушните деца. Не мога да кажа колко е пораснала Божа и каква хубавица е станала, пък и добра и кротка.
Мия и тя  е много сладка в банята, и ние имаме от вчера снимка сега ще се покажем и ние.....
http://shegunova.multiply.com/photos/album/43/June_2008#20
http://shegunova.multiply.com/photos/album/43/June_2008#1
http://shegunova.multiply.com/photos/album/43/June_2008#25
Днес от яслите ми казаха че се е целувала с едно момченце, и като я питам къде се целувахте с Феликс, тя ми показва устните си...баща и ще пощурее....за гаджето и дано не разбере

# 169
  • София
Крейзи, и от мен Ч.Р.Д на патерици, бъди все така готина, лъчезарна и свежа! Много да те радват и глезят любимите мъже и да те карат да се чувстваш още по - обичана!А щом си мечтаеш за една мъничка Миа, ти я пожелавам от все сърце.  Wink
И да намираш време за нас, че много ни липсваш бееее! Mr. Green Heart Eyes Hug

Кабранска, аз сега се явявам по служба  Laughing и казвам наздраве, че после ще го казвам наистина на домочадието  Embarassed, на масата... Blush

Много се забавлявах на речниковите бисери на дребните Mr. Green, аз с такива не мога да се похваля още Rolling Eyes, но ви черпя с една хитра муцунка, която "говори" достатъчно сама за себе си.  Heart Eyes
Ето и още няколко от детския рожден ден, на който бяхме мин. понеделник:

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6114176
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6114285
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6114105
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6114128

# 170
Я към бирите от Олчето да добавя малко хапване:

Днес се навършват 7 години от сватбата ни. Съвсем бях забравила... Добре, че майка ми се обади да ни честити и ние набързо го отпразнувахме.

Криси продължава да е болен. Започнах да му давам калпол и един сироп срещу повръщане. Аз ще съм на работа днес и утре, а до края на седмицата ще си остана в нас.
Навън стана много топло и нещо не ми се ходи на работа...

# 171
Добър вечер!

Казвам "наздраве" за едно питие на екс, че трябва да ходя да чета приказки...
Зарадвах се на множеството постове, благодаря!  Hug
Аз за говоренето на Никола мога да изпиша цялата тема, ама нямам време.  Mr. Green (Аз докато седя тук и пиша, човекът се забавлява да къса тапети и сега ми се катери по главата)
Та, за говоренето... той говори много отчетливо, само дето не може да казва "р", та навсякъде в думите липсва. Що са продукти от рекламите и рекламните брошури дето пускат в пощенските кутии, всички са му известни... Онзи ден каза на баща си да му купи "Тубог" (туборг) от магазина. И баща му  Shocked Shocked #Crazy Мен редовно ме съветва да купувам "Писил" (персил), но аз не съм доволна от неговата препоръка и смених праха за пране.  Twisted Evil
В момента за единствените думи, за които се нуждае от преводач са: "пан" - камион и "скубети" - спагети.
Ех, колкото и да искам да пиша - не мога... Всеки ме ръчка за нещо: един иска хавлия, друг иска да гледа тролеи в гугъл, трети се огъзил в банята и ака (Йовчо).... Та ще ви оставям да си купонясвате, че аз мира нямам!

Лека и спокойна вечер!

# 172
А,харесвате ми така....айде слагам и аз /това ми е любимата бира,но в момента няма..така,че ще трябва да се  задоволя с нещо местно/-вече сложих децата да спят-та може спокойно да запивам Mr. Green
Хрисито е голяма кипра/особено с шапката Peace/-тя майка и да не разправя само каква била непослушна...видяла е тя непослушни деца,та разправя...а ние ако трябва да кажем на татито/за гаджето/,че то така не е честно.....нали уж имате местно/ние нали сме близки с него-та следим и ще докладваме,където трябва Mr. Green/..................и съжелявам за здравните и "комарни" проблеми-дано не се повтарят! Praynig
Олче,той Вели през снимката говори с изражението си............а ти нали оная патка я забрави..........
Стайпърче,честита Ви годишнина-дано да се обичате и уважавате много,да минават кризите бързо и без сърдене и да ви са живи и здрави децата!

Арко-ва,не се скатавай Naughty.......натръшкай ги мъжете да спят и те чакам......
Имар-че,ти какво пиеш?

# 173
Айде едно наздраве и от мен с червено вино!

Честита годишнина на Страйпър Фемили! Желая ви дълги години любов и семейно щастие!

За думичките, Килиан казва почти всичко добре разбираемо, но най-вече на швейцарски диалект.

Олче, Вели е сладур голям  Heart Eyes! Тази докторка, която ти е наговорила тези глупости е направо за  #Sniper

# 174
  • София
Имар-чето пие всичко,но тази вечер ще съм на бяло вино,че друго не остана.
Много се посмях на последните постове.Искрено ви завиждам,че поне има върху какво да гадаете.Ивановия китайски е толкова добър,че ние с баща му гледаме като полезни изкопаеми.
Крейзи,Честит Рожден Ден(на патерица),желая ти здраве и много успехи в бизнеса.
Страйпер,Честита ви Годишнина!Бъдете здрави и щастливи заедно,още дълги години!
 Много сладки момиченца и момченца видях по снимките.
Олче,радвам се,че ти е харесало в моя роден град.И аз обичам да си ходя там,но от вчера съм със страхотен сърбеж по ръцете и ако Иван не беше там сигурно скоро нямаше да отида.Днес се чешя като крастава по лактите.Ама ако си бях седяла в къщи нямаше да се обрина.
 А сега ви казвам наздраве и отивам да си свалям кожата в банята,не се търпи.

# 175
Арко-ва,не се скатавай Naughty.......натръшкай ги мъжете да спят и те чакам......

Не се скатавам.... Тук съм!
Синът ми реши, че иска да гледа шоуто на Слави, но въпреки това държи да гледа и тролеи в гугъл, така че съм раздвоена....

Страйпър, честита ви годишнина! Да се обичате много и да се слушате много!

Лелееее, то такова диване като моето нЕма! Реши, че съм му мечо и само се катери по мен и по лаптопа...

# 176
Благодаря за пожеланията. Аз се опитах да си легна, но Кристиан настояваше да зсе разхожда по всички легла (без неговото) и не ми даде да заспя. Така, че пратих баща му да го строи, а аз седнах пред компютъра.

Танче, я си представи 2-ма като Николчо  Laughing Така, че радвай се, че е само 1  Simple Smile

# 177
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА СТРАЙПЪРЧЕ!!!  Hug

Снимката е адресирана за мъжа ти  Mr. Green
Желая ви дълги години семеен живот!!!

Ние днес изпратихме братовчетката   Grinning  Днес цял ден бяхме в Борисовата градина с Марти и тях. Не е спал днес и затова се паркира още в 9-30. Англичанина /гаджето й/ ни наснима едно хубаво - нали е професионален фотограф, та сега чакам снимки от тях...

Марти много говори и също се мъчи да изговаря правилно думите. Но най-ми е сладък като каже на Кумчо Вълчо - Кучо-Кучо и на Ежко-Бежко - Бежко-Бежко  hahaha Зайо-Байо е Байо-Байо... Също е много смешен като не може да казва Ъ. Например си казва фамилията - Кастев - Кръстев...
Всяка вечер ми ляга на възглавницата и ме кара да му казвам - Кой ми ленал анката? Кой ми е легнал на възглавничката?  hahaha
Ще отивам да обръщам внимание на татито...

Люба наздраве /знаем за тази любима бира - и мен зариби Wink/

# 178
  • София
След като свекървата изми тази вечер чиниите newsm68 /за протокола май не и се беше случвало от 2-3 месеца/ ..............та аз имам време да кажа на пиещите наздраве  cheers, а аз да си хапна един сладолед Милка.
Я да цопна и аз отрочето тук между тези хубави деца

Олче, няма да повтарям другите, ама този поглед на Вели е достатъчен ние НЕ-специалистите да си кажем тежката дума - ЗДРАВО Е ДЕТЕТО!!!!!!
  bouquet Семейство Скайпарови - Честита ви годишнина   bouquet
Крейзи за теб   bouquet
Да се похваля с нова придобивка - след фурна, котлони и абсорбатор тази събота се сдобих и със съдомиална - всичко на Горение
Стоян както казах се опитва да понабута някой думички в правилната посока и хубавото е, че Майка му има развинтена фантазия та успява някак с превода в ефир  Joy
Люба,  Naughty търпиш критика - аз все си викам - Люба ще дойде с децата в София, ще се обади, ще пием бира, кафе и други такива работи, а то к'во Снимка със Слоновете.
Момичета, ако ви кажа, че обмислям варианта сама с детето да ходя на почивка във Варна, дали че ме обявите за луд или за леко ненормална. Само да кажа, че там ще сме на гости и само пътят ще ми е проблемен.
Май много дълго стана.
Лека вечер  Hug

# 179
Танче, я си представи 2-ма като Николчо  Laughing Така, че радвай се, че е само 1  Simple Smile

Лошото е, че отдавна съм си го представила и за това отложихме второто дете за далечното бъдеще, когато Никола ще бъде достатъчно голям да се грижи за себе си (примерно към 40 годишен)... Щото като гледам то ще му е генетично заложено. Баща му на 38 все още не може да се грижи за себе си  Mr. Green

На теб, Ели, ти пожелавам да ти позволят скоро да заспиш и да си отпочинеш хубаво, че и твоята не е лесна!

Освен да привикаме Сиска да я питаме как стои въпроса с пурите?!?! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт