нали я бяхте махнали......Термометър,сестро,термометър
Ванилка-недей така,бе душко.....от обед с тия изкушения-аз съм на хомеопатия от една седмица и само кафета,алкохол и шоколад са ми в главата.........доре,че хомеопатката ми е от добрите и разрешава по некое малко изкушение/ама аз си знам,че не бива/....та шъ въ замоля да се въздържате известно време/докато постигна психическо равновесие/ с картинките...........то затова и на срещата -цяла вечер с биричка се "Наздрав-исвах"..........добре,че имаше и от безалкохолната......
Сега за очерка-макар,че гледам вече се появиха и други гледни точки/та да не се повтаряме/- наистина обсъдихме свекитата.....и наглеждахме децата/тия дето не разчитахме на чуждите и собствените мъже да ни ги гледат
,и трето...незнам за вас,ама на мен чак ми е притеснително,че татковците така добре се "сдушиха" и си хванаха приказката:xarms: ....................и последно-предлагам следващата сбирка да е без деца/нищо лично нямам против децата,ама то ставаш разноглед покрай тях/ и мъже........и тогава обещавам да не се лекувам и да се включа в обсъждането на пурите и чуждите мъже..........и не само/а пък по въпроса за мъжете-да си кажа,че още с пристигането стреснах мосю Чемширов с представянето си..............а аз уж преференции щях да ползвам
/Ох,аз пак политам по задачи...край нямат.........

хахаха,

А на снимката с Миа сте толкова чаровни 
До утре сутрин нищо да ви няма, че вече чакаме да кажете, кога ще идвате насам. Никакви такива разболявания...Целувки на Божи от "батко" й 

Нямам си на идея как ще я карам 7 дни да ги гълта
Иначе е в много добро здраве пу-пу и настроение. Педи каза, че ако не били изследванията при това говорене, подскачане,пеене и танчуване щяла направо да реши, че нещо се шегувам. Най-интересното е, че аз знам, че бактерия се лекува с АБ, а тези хапчета не били антибиотици 

и ставане в най-добрия случай в 6.30ч. 

забелязах че и заради течностите не яде предпочита да пие и то хит е напоследък вода с мед. Води ме до шкафа показва ми къде е и вика Мееее мамо меее
и децата още повече
. Мястото е приказно, ще моля мъжа да го посетим някога