Мина Първи Юни, пеят и лудуват МАЙските маймуни!

• 15 210
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Сисе,Божа що е с биба на снимките? Thinkingнали я бяхте махнали......

Термометър,сестро,термометър Mr. Green
А,тъй бива...ама не е хубаво/това с температурата,де........./

Ванилка-недей така,бе душко.....от обед с тия изкушения-аз съм на хомеопатия от една седмица и само кафета,алкохол и шоколад са ми в главата.........доре,че хомеопатката ми е от добрите и разрешава по некое малко изкушение/ама аз си знам,че не бива/....та шъ въ замоля да се въздържате известно време/докато постигна психическо равновесие/ с картинките...........то затова и на срещата -цяла вечер с биричка се "Наздрав-исвах"..........добре,че имаше и от безалкохолната......
Сега за очерка-макар,че гледам вече се появиха и други гледни точки/та да не се повтаряме/- наистина обсъдихме свекитата.....и наглеждахме децата/тия дето не разчитахме на чуждите и собствените мъже да ни ги гледат Mr. Green/...За пореден път казвам,че всички деца ми се видяха много кротки и послушни...и много приказливи/но то при мен произтича от базата за сравнение/...мамите/дето съм ги виждала вече/ са много разхубавени/от последната ни среща насам/..........новите ми запознанства/Пилето и Лони/ -не само оправдаха,но и надхвърлиха очакванията ми........обаче първо-не ми стигна времето,второ не успях да обърна внимание на всички/но пък поне си направих чуден мохабет с една много слънчева мама,дето си заслужава напълно това прозвище Wink,и трето...незнам за вас,ама на мен  чак ми е притеснително,че татковците така добре се "сдушиха" и си хванаха приказката:xarms: ....................и последно-предлагам следващата сбирка да е без деца/нищо лично нямам против децата,ама то ставаш разноглед покрай тях/ и мъже........и  тогава обещавам да не се лекувам и да се включа в обсъждането на пурите и чуждите мъже..........и не само/а пък по въпроса за мъжете-да си кажа,че още с пристигането стреснах мосю Чемширов с представянето си..............а аз уж преференции щях да ползвам Thinking/
Ох,аз пак политам по задачи...край нямат......... ooooh!

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 14:33 от Анонимен

# 61
  • София
ооо добре, извинения поднасям, кабранска! и си прибирам чашките  Blush хахаха,  Rolling Eyes Mr. Green

# 62
Ха добър вечер!

И аз сколасах да взема да драсна два реда...
Хубав купон сте си спретнали! Нагледах се на красоти - хубави дечица, мами, татковци и просторни поляни.
Благодаря за снимковите репортажи - пренесох се виртуално в "Имението".  Hug

При нас нищо ново. Останахме си сам самички, без дружки в парка.  Tired
Вече не знам къде да го водя и как да му разнообразявам ежедневието на моя щурак...
Набиват сега с баща си пуканки преди вечеря, а снощи бяха на "тастъци" (фастъци), та да видим и колко ще вечеря....

Хайде лека вечер да ви пожелая, че нещо не съм в особено добра кондиция.
До скоро!

# 63
  • София
tanche, за кондицията и аз сутринта не бях в добро настроение, но вечерта ми е много готина,така че времената се менят, настроенията също  Mr. Green коктейла дето люба го връща (хахаха), да си сипем от него с теб, викам аз Thinking
приятна вечер Flutter

# 64
  • Варна
Добър вечер и от мен!

Аз съм без мъж до събота, че пак е в командировка...

Пак да се изчервя публично след срещата, задето съм най-безотговорната майка, дето чужди какички й занимават детето  Embarassed  Mr. Green Ама то детето винаги си има мнение  и предпочитания и е абсурд да го накарам да прави нещо друго, от това което му харесва.... а той си хареса каката  Mr. Green

Макси днеска пак искаше дълга разходка с колата или по-точно "Мамо, айде Боди, леля, зънка колата нашта гай" - в превод Мамо, айде с Божи, леля /Сиска/, вънка на колата нашата да играй"  Mr. Green Mr. Green

Ванилка, мерси за комплиментите  bouquet А на снимката с Миа сте толкова чаровни  Heart Eyes

Сиска, кви са тия температури  Naughty До утре сутрин нищо да ви няма, че вече чакаме да кажете, кога ще идвате насам. Никакви такива разболявания...Целувки на Божи от "батко" й  Heart Eyes

Люба, ако искате повод да дойдете, да ви пратя и нещо по ценно, че да е по-силен довода пред когото трябва Mr. Green

# 65
Много ми харесаха репортажите от срещата Hug За снимките и най-вече сниманите, нама какво да говорим . Аз съм казвала и преди, че от майските деца ( пък и родители) по-хубави няма    love001
Танче, какво прави гаджето? Нещо ни снимки, ни поздрави?
Сиска, още ли продължата тази температура. Дано не е нищо сериозно. Hug
Дано на Тери и е минало и не се повтаря. Praynig
Ва ни ла, Маги много хареса кукления театър Heart Eyes, може по-често да пускаш такива неща, че аз иначе, хич не се сещам.
Ние от утре сме на ясла, да не чуе Twisted Evil, въпреки бактерията. Педи, каза, че не била много страшна бактерийката и не било нужно да я държа в клетка. Ще пие някакви хапове, дето в наши град ги няма на прах и ги деля и е чудо. Тя неще да ги пие #Crazy Нямам си на идея как ще я карам 7 дни да ги гълта newsm78 Иначе е в много добро здраве пу-пу и настроение. Педи каза, че ако не били изследванията при това говорене, подскачане,пеене и танчуване щяла направо да реши, че нещо се шегувам. Най-интересното е, че аз знам, че бактерия се лекува с АБ, а тези хапчета не били антибиотици newsm78 И другото, че за два месеца ясла (в който, къде ходила, къде не) е станала 11кг. от 10кг. Laughing
Вижте, какво друго научехме от яслата
как се заспива Mr. Green и как да се храним
Лека от мен, че ме чака 1dishes prostor и ставане в най-добрия случай в 6.30ч.

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 21:52 от gi4o_pi4o

# 66
gi4o, ако трябва да потърсиме лекарството в София?

При нас всичко върви назад и затова си лягам. Дано утре е по-добър ден.

Лека нощ на всички.

# 67
  • Варна
Добро утро!!!

и

Чакам Макси да си догледа Мечо Пух и ще бягаме да минем годишен преглед на колата, че се оказа че сме ходили до Емен, с пресрочен такъв  Mr. Green

А ако ни се усмихне щастието, след обедния сън и ако няма работа, ще се опитаме да си смъкнем дупетата до плажа.. ама да не се заричам, че... ще вземе някоя буря да излезе  Mr. Green

Лек ден на всички мамчета!!!   bouquet

# 68
Здравейте МАЙ-ски!
Разгледах снимките от срещата и прочетох разказите - дечицата наистина много са пораснали и са много готини, и вие също! Личи си, че сте си изкарали чудесно.  Hug на всички малки бонбончета!
А за мястото на срещата - наистина е чудесно и не е за изпускане да се посети!
Набиват сега с баща си пуканки преди вечеря, а снощи бяха на "тастъци" (фастъци), та да видим и колко ще вечеря....

Танче, за тези фъстъци такива работи съм чела ............ аз в никакъв случай не давам, че има опасност ако им заседне по дихателните пътища и ставало ..... не ми се обяснява, а и не мога да го цитирам точно, но някакви много тежки диагнози. Така, че моят съвет е много да се внимава.
Гичо, Маги е голяма сладурана - дано все по-добре и се отразява детската градина. А на първата снимка - при нас така ги учат като станат от гърнетата да застават така и да им е по-лесно да им бършат дупетата.

А ако ни се усмихне щастието, след обедния сън и ако няма работа, ще се опитаме да си смъкнем дупетата до плажа.. ама да не се заричам, че... ще вземе някоя буря да излезе  Mr. Green

Искам и аз на плажжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж!

Галюшанка, честито ти християнче! Нека Бог да я пази красивата Мариска! Много хубаво парти!
Сега видях, че в предната тема си писала за някакаво място за почивка в Китен, което много ви е харесало - за кой хотел става въпрос? А за почивката - хич не го мисли, ами заминавайте  тримата, там винаги е лудница и в никакъв случай няма да скучаете.

На нас вчера ни казаха днес Никол да отиде с гащи в детската градина, без памп, че вече почти и бил сух и да почват да я привикват и аз  #Crazy - аз си го знам това, че почти вече само в гърнето ходи, но не смеех да рискувам в детската, но направо ме учуди че са  толкова грижовни. Вчера купихме гащи и днес сме с тях и с няколко резервни комплекта дрехи, пък да видим какво ще стане.
Хубав и слънчев ден!

# 69
Бубилина, в яслите това са им задачите - да махнат памперса и да махнат бибероните който ползва. Няма какво да те учудва. На мен в тях ми беше надеждата. Досега дори и резервните гащички не са използвали, значи си ги слагат достатъчно често на гърне. Не се притеснявай , ще видиш че Никол ще се прибере суха и вече няма да си помисляте за памперс.
За фъстъците и аз не съм чувала добри отзиви, но се е случвало да му дадем. Когато има сложени на масата просто няма отърване ако не ги прибера.
Гичо, явно наистина така ги карат да застават като им чистят дупетата в яслите, защото и Ивко така застава понякога и като започна да го чистя редовно е в тази поза.  hahaha
Вифче, ти от къде такава свобода... вече с Макси не сте ли на работа?  Wink
Страйпърче, много мъчно ми става като ти чета постовете! Какво се е случило отново!? Мъжа ти наистина понякога не оценява какво богатство има!

# 70
Благодаря ви за пожеланията!
Подкрепям с две ръце и при нас това е позата за бърсане...ох Биболина браво на Никол, дали да не взема и аз да им занеса гащички вече и да почват да прехвърля на някой друг тази отговорност така да се каже  Laughing ох ако можеха да дойдат и в къщи да я откажат от нощното шише ще е супер това съм решила пак да го свърши друг  Laughing
Понеже яслата ще почива целия юли навих майка ми да я гледа и тя реши да я води извън софия което хем ме радва хем сигурно ще умра от мъка ама....това е друга тема...та й казах че ще й я дам без памперси и без шишета...да се оправя и тя се съгласи О бабка ще те научи ти си вече голямо дете - а аз като се затъжиш викам й Аз ще ти дам бебе пък ще чакам да ми върнеш дете  Laughing дано се получи че това будене нощем май е заради това пусто шише сутрин е мокра винаги от това наливане ама като не ми идва интусиазма да будувам  newsm78 като говоря ме гледа и това е...не съм сигурна че ме разбира какво искам от нея...обожава шишетата си  #Cussing out забелязах че и заради течностите не яде предпочита да пие и то хит е напоследък вода с мед. Води ме до шкафа показва ми къде е и вика Мееее мамо меее  Mr. Green ходи й откажи в чаша не го иска пищи тръшка се...но май трябват радикални мерки с тия неща защото не виждам при нас да си дойде от само себе си както при някой от вас се получи с биберона  Thinking

# 71
Страхотна срещичка сте спретнали.
Децата са пораснали и виждам, че комуникират помежду си. Родителите са се наприказвали също.
Мамите са много красиви Party и децата още повече Heart Eyes
Но зеленината и красотата, и чистия въздух - нямам думи Peace. Мястото е приказно, ще моля мъжа да го посетим някога Praynig

# 72
  • София
rush, ти живееш в много хубав град, надявам се по - чист от нашия  Blush
искам и аааааз, искам и на селоооооо, но нямам.....

# 73
Здравейте майски Simple Smile
Цяла сутрин съм качвала и надписвала снимки,ама сърце не ми даваше да се включа без снимков материал Mr. Green
Нашата почивка на Емен започна непредвидено неприятно с разбиване на колата в София и ограбване на два сака на бебешока,а нас ни ощетиха с видеокамера,всичките ни зарядни за телефони,фотоапарат и т.н. и три торби с току що напазарувани играчки(включително подаръчето за срещата).Най-ме е яд,че са взели на Алекс две от любимите плюшени играчки и видеокамерата с касетата от рождения му ден Sad
Срещичката беше супер-и майки и дечица са сладури Heart EyesНие си заплюхме Мони за гледач и не го изпуснахме 3 дни-Алекс беше като залепен за него Simple SmileМакар,че преди тръгване Алекс успя да го удари с една играчка и да го обиди сериозно с това,за което се извиняваме на Анна и семейство.Иначе за сърцето и компанията на Мони той успя и да изяде няколко шамара от Марти,ама детска им работа.
Номинирам за най-кротичка и любвеобилна Ева,а бих включила и Божа,ако не я видях как дивее първата вечер,след като си легнаха децата и тя остана да се гони около ипод масата с батко Мони Simple Smile
Младите Кабрански наистина са доста шумнички и ревливички,но за това пък страшни сладури.
Гого на Пилето е срамежливко голям,което го остави в компанията на големите Simple Smile
А Гого на Лони също на-добър и не му се чу гласчето-играеше в една саксия и сигурно му е било много забавно преди да му се навре в играта и моят син Simple Smile
Ивко на Ани хич не беше съгласен да се отлепи от майка си и тя прекара доста време в ограждението с играчките,че иначе се чуваше рев из целия ресторант,ама после се отпусна детето и подгони украсата на ресторанта Laughing
Сисито на Фай,също си кротуваше,макар че майка и твърдеше ,че е кисела-май ни го спести това,като я държеше настрана в тези моменти.
Макси преди да си тръгнем го признах за доста див-такова тичане и викане му удари,добре,че майка му не се впечатляваше,че аз щях да увикам квартала и да разваля и неговия и мой купон Simple Smile
Алекс само викаше на Ева гадже и аз си умирах от смях(ама тя си е красавица от класа),а и сега като види снимки само за "бако-то" и "гадже " говори Simple Smile
Нито Сиска,нито Люба пият толкова бира,колкото им се носи славата да ви кажа Mr. Green
Ако се сетя още нещо ще допълвам,а сега снимковият материал

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=254147

# 74
  • София
Вели, бъди сигурна, че Мони е забравил за удара и съвсем не е обиден. Щом по едно време предлагаше да сменим Евка за Алекс. Между другото мерси за комплиментите от теб ( и всички останали) за моята малка кукла.
Тя Божа и тя същата красавица, двете с Евка като сестри си приличат и все са заедно и по снимките. Най ме впечатли желанието и да язди коня. Flutter
Аз пък не видях кога момчетата на Люба са бесняли толкова, даже си спомням как мъника си намери сладоледа на Алекс и си го изяде кротко и с кеф (има го и на снимките). Laughing
Макси пък беше един самостоятелен, сигурно е посвикнал покрай ходенето на работа с мама.
Ивко на Ани пък на сутринта след събирането беше толкова доволен, че и песничка ни изпя: мама ми купи днес....
Марти на Нели и той е кротичък, приказва много и през цялото време ми викаше кака, ще се черпим следващият път.
Гого на Пилето голям сладур, един такъв срамежлив, все около родителите си се въртеше.  Embarassed Пускаше едни мили усмивки, направо да го схрускаш. На Лони Гоги, той имаше земеделска работа.
Сисето май поизмъчи мама и тате със спането, ама и на мен ми се стори кротичка.
Дано не съм изпуснала никого, че да няма сърдити, всички и деца и родители са чудесни!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт