Мина Първи Юни, пеят и лудуват МАЙските маймуни!

• 15 214
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Успяяяяях успяяяях да стигна до плажа  Mr. Green Е чак към 4.30 ч, ама то и преди това е много силно слънчето. И преглед на колата минахме с Макси  Grinning
Ама да не ви казвам къде стоя Макси на плажа през цялото време  Joy в количката  hahaha облечен с боди, памперс, паналон, шапка, чорапи и сандали  Joy То не бе рев, не бе чудо... първо в пясъка не искаше да стъпва, после не искаше да се съблича, после като се съблякохме, пък не искаше да слезе от мен, влязохме уж във водата - там пак рев, студена била  #Crazy И накрая поиска да го облека, каза ми, че ще седи в количката, а аз да съм лягала и така изкарахме час и половина  Mr. Green Изяде пакет солети и пакетче с гумени мечета, бутилка сок, заплесна се по едно куче с кака и батко на близо и това му беше плажа за днес...

Ани, де да можеше да не сме съвсем на работа .....

Като попрочетох впечатленията на мамите за Макси и взех нещо май да се притеснявам за него и че не съм от добрите майки нещо  Embarassed

Лека вечер от мен!

# 76
  • София
vif, eкстра си си! щом  на работа с теб идва, значи си супер!

а как спи там в офиса той Thinking?

# 77
  • Варна
Ванилка, мерси   bouquet Hug А иначе си спи както и когато сме на разходка - в количката... Макар, че принципно в едната стая в офиса ни има легло, шкаф, телевизор..... имаме си баня за къпане, абе справяме се и там... ама аз повечко от къщи гледам да работя.....

# 78
Stryper, мерси мила, ама и на тези им хванах цаката(вече). Дано само да имат ефект. Praynig
Vif, що бе жена, кво ти е. Много си си добра Hug
Велиса, твойте снимки много ми харесаха, че на тях  яко си наснимала децата Heart Eyes Личи си, че им е било забавно.
Ва ни ла, ела ми на гости. И ще видиш и планина и животни и чист въздух.
Да питам, вие давате ли сладолед?
Мами, аз отивам да спя, че Маги стана сутринта в 6.15ч., в яслата е спала много малко  и заспа в 21.00ч. и в колко ли ще стане newsm78

# 79
Никой не е казвал Вифче,че си лоша майка-просто казах,че ти е диво детето и дори ти се възхитих,как издържаш  bouquetЗавидях ви за плажа да знаеш Wink
А за Кабранските отрочета не съм казвала,че са диви,а просто шумни Mr. GreenИ случката със сладоледа беше много сладурска-Иво се намърда на празният стол между мен и Асен и си кротува,а изведнъж баща му се развика-какво е това дето ядеш Shocked,ама аз го успокоих,че така или иначе е облизал на Алекс лъжицата-поне да си дояде детето(хем е разтопен сладоледа вече).И детето около час седя,не каза нито звук,а кротко си ядеше Heart EyesПосле му донесоха ново сладоледче,а аз много се възхитих как когато му омръзна бутна купичката и стана да играе(моето всичко яде до последно,ако ще да се пръсне Mr. Green).
Анна ,аз предлагам да ги менкаме децата на разменни начала-една седмица Мони и Алекс в къщи,а после у вас и ми пращаш Евка,за да си почина Laughing
Лека нощ от мен Heart Eyes

# 80
Много ми харесаха разказите ви от срещата. Велиса, благодаря, че си надписала снимките. Така ни правиш част от това, което сте преживели.

Жалко, че на Макси не му е харесала водата. Но въпреки, че е бил в количката - явно си е прекарал много добре. И аз искам на плаж и във Варна, но няма. Докато излезна в отпуска ще е август. И ще има само 1 месец до раждането - вече ще е опасно да пътувам толкова далеч.

Ани, не се притеснявай (много ти благодаря за загрижеността). Просто вчера наистина всичко вървеше наопаки. Развали се "новата-стара" кола. А сме я карали само няколко дена. Все пак има гаранция - така, че не е страшно.
Развали се пералнята. Днес я занесох да я погледнат.
Мъжът ми само мрънкаше срещу работата, която почна, тъй като не е това, за което се уговори в началото и преди 5 дена му предложиха доста по-добра оферта. Той се чуди, чуди, и когато вчера се обади да приеме, му казаха, че е закъснял и вече имат човек. Бяха му казали, че е спешно и трябва да реши до 2-3 дена, а той се забави.
В работата асансьора е развален и се наложи да се качвам до 5-тия етаж пеша. А вече бебето ми тежи. И не знам как ще изкарам още 2 месеца. Вярно, че вече не ходя всеки ден, но все пак ходя.
Важното е, че сме живи и здрави. Другото ще се оправи.

Сядам да работя малко, че трябва да направя някои неща за утре, а е доста късно.

Лека нощ на всички.

# 81
  • Варна
Аз нали съм без мъж и ще пиша цяла вечер май... Mr. Green

Страйпърче, няма ли начин да излезнеш малко в болнични или пък да не ти е натоварено толкова... Дано всичко счупено ви донесе късмет  Hug А мъжа ти ще си намери друга работа, всяко зло за добро  Peace

Велиска, аз знам, че сме си такива каквито сме си и каквито сте ни видяли, ама взех да се притеснявам да не даваме лош пример на послушните и тихи деца  Mr. Green Но за да озаптя Макси, трябва да се превърна в "злобен териер", а пък аз не съм такъв Flutter

Абе аз защо не видях пост на Олчето? Тя отиде на фирмено парти и май не се завърна, поне при нас де  Mr. Green Хайде мила, чакаме и твоите разкази  Mr. Green

Хайде отивам вече да спя, че всеки втори пост е мой......

# 82
  • Велико Търново
Аз нали съм без мъж и ще пиша цяла вечер май... Mr. Green

Не е по търновско,нали Mr. Green

# 83
Аз пък съм с мъж,ама пиша ли пиша....почна ли-спирка нЕмам Mr. Green
Виф,аз за съжаление съм се превърнала в "злобен териер" Sad
А бях едно кротко и добро създание Mr. Green
Майчинството променя....ама защо ли мен в негативен план Thinking
Хайде лека ви нощ Simple Smile
Сиска,на теб да не би да ти се ще да е по търновско Вифкиният мъж Joy

# 84
  • Велико Търново
Сиска,на теб да не би да ти се ще да е по търновско Вифкиният мъж Joy
Crazy

И аз съм от "злобните териери",ама поне детето случи на мила гледачка Heart Eyes

# 85
То моето дете затова иска сега само баща му да го гледа(нещо като мила гледачка) Wink

# 86
Аз се чудех дали да пиша.ама ще се разпиша,ама като гледам моабета върви с малко участници-та да турна и аз едно рамо........
Виф-че ,ако ти е скучно-пиши си......ако искаш и на Скайп-даже и с мъж мога да ти услужа/за разговорка,за друго го не давам...пък и той така се е угоил напоследък,че едва ли преставлява интерес...или поне аз така се надявам Thinking/..А Макси си е сладур и хич не сме забелязали,че има проблем с озаптяването му-напротив....детето е ангелче също..а пък за плажа да му се чуди човек на акълчето.....под носа му морето....ама аз да не приказвам много,много,че Сами отсега пак прави пазарлъци да не го водим на плаж......а лани се попрочухме бая по Черноморските ни куроти/че не само не искаше той да стои на плажа,ами и чуждите деца ме караше да разкарам оттам/
Велиска-ти пък що се обясняваш така...братята Кабрански са меко казано шумни....и не само те...явно имаме нещо италианско всичките....ама то крушата под дървото падала...А,за неприятната случка/сега разбирам/-много съжелявам...,но нали знаеш има кой да ги накаже.......едва ли ще видят хаир от вашите вещи.....
За не пиенето-няма да се оправдавам повече,ама докато си се лекувам явно тече някаква световна конспирация с/у мен......и всичко живо се е втурнало да ме дразни и изкушава/и не само с това...с всичко що е желателно да избягвам/...на всичкото отгоре проявявам едни симптоми-дето ги нямаинкъде описани.....ама като ви разправям аз че съм чудо невиждано......днес мойто либе се прибра от работа ,че му е зле...и ктоме видя мен как съм се озъбила и гледам лошо ...та си децата.
Стайпърче,мисли позитивно....има такива моменти...обаче колкото повече се отдаваш на негативни мисли-толкова по-зле става.......тегли една-две м***** на ум/или на глас,ако ти идва отвътре/ и след това слагай розовите очила........бъди сигурна,че всичко ще е наред и ще се нагласи.И не се коси за дреболии-имаш толкова по-важни/и хубави/неща в живота си.....гледай тях.
Сисе,да не ти се е прецакала клавиатурата/мнещо много кратко го даваш/
Олчето и аз я призовавам да се очете-с разказ,снимки и подробен отчет,че иначе ще и се пише неизвинено отсъствие Naughty
Гичо,давам сладолед...като не се сетя-той сам си взима/вече е разказано това....ама то и да му се караш на детето-като е облизало вече лъжицата...поне да обере хубаво кофичката......няма зян да става я/

И още веднъж-мерси на всички за снимките-аз от тях си досглобих впечатленията..`щото то трудно се успява да видиш  всичко/пък аз така най-не обичам.......нали съм си клюкарка/

Ало,териерките.......стига сте ни плашили.....хич,не сте толкова страшни..... Naughty

# 87
  • София
Вие ще спите, а аз ще се разпиша  Laughing
Че то моето не писане е май повече от мързел  Twisted Evil иначе чета де.
Направо и не благородно ви завидях за срещата, благодаря за разказите и снимките. То и ние /аз де/ бяхме казали, че ще идваме, но кръчмаря каза друго - пари, време, нова кухня. И си останах ме в София. Само да се похваля, че бяхме на РД на Ради.   bouquet Е малко се биха този път с моя синковец, на РД на Стоян беше повече  Sunglasses Другото ново е че в понеделник вдигнал Т след обед в яслата и сега го гледам в къщи - през деня аз, а вечер баща му, а аз на работа. Вчера имаше на 2 пъти 37,5 и 37,9, а днес е в нормите, но много се поти.  Надявам се до петък да е ОК та да може да поскитаме събота и неделя из София.
Четох назад, обсъждате килограмите на дечурлигата е моето си стои на 10 от няколко месеца - ни ясла му влияе, ни стоене в къщи. С памперса и махането сме до никъде - човекът като реши си казва и то много често през нощта / нали трябва да ме вдигне/, а през деня ако се сети, ако е на кеф. Друго то е че го водих на зъболекар и ще трябва да ходим пак - има две зъбчета започнали да почерняват и ще го мажат с нещо си.... забравих името. А и с говоренето е до никъде, въпреки че набутва по някоя думичка, по скоро сричка и се разбираме, а ако не го разбера настава война - викове, крясъци -ДАЙ ДАЙ, ЕЛА, ТАМ
Скайперче, какво стана с твоята работа нали щяха да затварят фирмата. Явно нещата са се наредили добре за теб щом правиш работни планове до август.
На мен ми се губи нещо Руми, та ако може да се разпише да не я мисля  Hug
И последно да похваля Имар. Миналата седмица случайно я срещнахме със Стоян на едни пазар, естествено веднага седнахме на сок, за да обсъдим децата и световните клюки  Laughing и още веднъж се убедих какъв готин човек е. След тази среща Стоян си тръгна с една кола и един камион, а беше почерпен и сок. Иве  Hug
Стига токова, че то не пиша и като се включа се уливам. А че ще се сетя какво съм пропуснала да споделя като постна - бъдете сигурни.
  bouquet

# 88
  • София
Нали ви казах, че ще се присетя нещо  Party
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=249980&photo=10 от тук започват малко снимки от нашето ежедневие. Само да спомена, че снимката с колата и книжката илюстрира и как се прибираме от пазар - намазан буквално до ушите с ягоди и череши. Joy

# 89
Аз си попълних файла и другия ще го оставя за утре.

Много е неприятно, че са ви взели толкова скъпи за вас неща.Не знам какво да напиша. Все пак е добре, че не са откраднали колата.

Люба, то това, че е понапълнял не е гаранция. По-скоро разчитай на това, че ви обича, свикнал е и/или не иска да се раздели с такава страхотна жена и деца.
Те и нашите момчета са доста шумни... Майка ми понякога не може да ги издържи.

Наде, те фирмата си я закриват - но става на етапи. От 190 човека сега са към 65. Засега няма как да ме уволнят, тъй като имам дете под 3 год, а и съм бременна.
Мъжът ми си сменя работата и все още не е намерил стабилна. Настоях да напусне предишната. Започна в една печатница и те почнаха с много условия - да е без договор 1 месец, вместо 600-800 да получава 500 ...
Докато не се установи някъде не смея да излизам в болнични. Ще ми забавят парите поне с 1 месец. Затова мисля да работя до последно.
Да е жив и здрав шефа ми, че ми предложи да работя от нас в някои от дните. Мисля, че така няма да е проблем. А и се разнообразявам като ходя до офиса. Пък и ми харесва, когато шефа ми хвали това, което съм направила Simple Smile Харесва ми да гоним срокове и да успяваме с поставените задачи. Много искам да работя, а пак ще трябва да остана в нас поне 2 години.

Общи условия

Активация на акаунт