Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за използването на дамски душове по време на бременност и след раждане?
Какви са мненията за кърменето и използването на хомеопатия?
Какви са мненията за кърменето и подпомагането му?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за използването на дамски душове по време на бременност и след раждане?
-
Какви са мненията за кърменето и използването на хомеопатия?
Форумът съдържа различни мнения и опит относно кърменето. Някои майки споделят предизвикателствата, пред които са изправени, включително различни методи за подпомагане на кърменето. По отношение на хомеопатията една участничка споделя, че се лекува с хомеопатия, но не препоръчва конкретно лекарство поради предишен опит.
-
Какви са мненията за кърменето и подпомагането му?
Форумът съдържа различни мнения и препоръки относно кърменето. Някои майки споделят своите предизвикателства, включително различни техники за подпомагане на кърменето. Обсъжда се и негативното отношение към душовете с топла вода след раждането, като се препоръчва използването само на хладка вода за интимна хигиена.
-
Какви са мненията за лохиите след раждането?
-
Какво представлява разкритието и как се определя?

.
Знам, че е обсъждано мн пъти, ама си се чудя.Пък и вече си искам в къщи...С бебо, разбира се

Сега използвам че излезе с баба си та да попиша докато Ема спинка.
А тази малчуганка има желание да суче но много бързо се уморява ли , и аз незнам , но ако не и додам изцеденото не удържаме до следващото хранене спокойни.А пък от два дни вече имаме колики, аз се изумих че ми се струва доста рано, но доки каза че нямало точно определено време, но не са силни и само промрънква за малко докато я отпусне, давам и капки, може би и те я облекчават, но дано се разминем с такива лекички че ми е много мъчно като я гледам да се присвива така. Каката имаше много леки и за кратко , дано и с тази е така.
Е пазя се все пак, но съм си ок, то и нямам много избор, с две малки деца....да са живи и здрави бабата и таткото че са ми голяма помощ