Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за използването на дамски душове по време на бременност и след раждане?
Какви са мненията за кърменето и използването на хомеопатия?
Какви са мненията за кърменето и подпомагането му?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за използването на дамски душове по време на бременност и след раждане?
-
Какви са мненията за кърменето и използването на хомеопатия?
Форумът съдържа различни мнения и опит относно кърменето. Някои майки споделят предизвикателствата, пред които са изправени, включително различни методи за подпомагане на кърменето. По отношение на хомеопатията една участничка споделя, че се лекува с хомеопатия, но не препоръчва конкретно лекарство поради предишен опит.
-
Какви са мненията за кърменето и подпомагането му?
Форумът съдържа различни мнения и препоръки относно кърменето. Някои майки споделят своите предизвикателства, включително различни техники за подпомагане на кърменето. Обсъжда се и негативното отношение към душовете с топла вода след раждането, като се препоръчва използването само на хладка вода за интимна хигиена.
-
Какви са мненията за лохиите след раждането?
-
Какво представлява разкритието и как се определя?
Обратното на теб. Много бих се адвала да запознаем бебоците. Обичам 17 число, тогава е родено голямото ми слънчице. Дори бих казала, че изписват на 5тия ден. Аз родих в четвъртък, а ме изписаха в понеделник. Раздвижването ми беше точно след шест часа след операцията. Вторият път е по-лесно според мен.
- Добре дошли на мамчетата с бебчетата

О, току що ми каза, че ме обича, ама защото тъкмо почна следващия мач! Нищо де, ама явно вие всичките ТВ гледате.

трябва да си опипам корема, за да усетя че се е стегнал... и то само ниско долу. Я кажете при контракциите целият ли се стяга, или не задължително 
хайде ще си направим срещичка с колички някой ден, ще бъде забавно

)
и да направя гаф
Аз затова така съм се шашнала и дори вече така съм се изнервила, че всичко и всички ме дразнят дори с присъствието си около мен. Надявам се да устискам поне още и другата седмица и след това доброволно си отивам сама в болницата за да не рискувам, пък и да не плаша нашия тати, че и той горкия само да кажа ОХ и скача като ужилен - повече и от мен се е сдухал