Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как изглежда възглавницата Cantariny и колко струва?
Какво представлява дурален сак и какви са симптомите на дискова херния?
Какви са причините за коремната болка и какви изследвания се препоръчват за диагностициране на проблема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как изглежда възглавницата Cantariny и колко струва?
-
Какво представлява дурален сак и какви са симптомите на дискова херния?
-
Какви са причините за коремната болка и какви изследвания се препоръчват за диагностициране на проблема?
-
Какви са очакванията след акупунктура за дискова херния и какви са ефектите на озонотерапията?
-
Какво е балнеолечение и какви процедури включва?

При нея е толкова голямо "изтъркването", че вече не може да използва десния си крак - нечовешки болки, надявам се поне малко от малко да съм обяснила
Искам и аз да изкажа мнение по въпроса,защото при мен имаше проблем,при това много сериозен.При операция на ДХ се изрязват излишните (изместени,изсипани) части .В зависимост от това каква точно е хернията се предприемат различни интервенции.При мен се наложи да вземат кост от таза,за да сложат костни шпанове на мястото на дисковете,защото ,най-просто казано ,изсипването беше навлезло в гръбначно-мозъчния канал.Всичко става след катастрофа и 3 счупени шийни прешлена -2 , 3 , 4-ти.Ако ви предлагат титан ,то в повечето случаи е за пари. Зависи разбирасе от диагнозата,но и при мен имаше такова предложение , от хирург,който в съшност НЕ ме оперира.Отидох при най-добрите неврохирурзи в БГ и благодарение на тях съм жива и здрава(доколкото е възможно разбира се) и НЯМАМ дефицит в четирите крайника
За щастие всичко мина успешно и сега отново съм пълноценен човек
Ако с нещо мога да бъда полезна - насреща съм! Успех и БЪДЕТЕ ЗДРАВИ
Не събтрам пациенти,а и не мисля ,че е нужно - кадърните в тази професия в България се броят на пръсти!!!!!! Сега (от 6г. насам) съм инвалид 1-ва група - 92% , НО НЕ МИ ЛИЧИ