Тук са акостирали дюканки амнезирали 108 тема

• 52 470
  • 990
  •   1
Отговори
# 165
хей,привет и от мен  bouquet
скоро не съм влизала,ама много е изписано,бре
МИЛЕЙДИ,всичко ще е ок ,пожелавам ти успех newsm10
да се похваля за 3 седмици се стопиха 8 кг. newsm44 newsm68 ,а и в предишната тема попитах как да си регулирам линийката,ама никой не ми каза нищо Sad,някой ще ми каже ли? благодаря предарително

а среща в София ще има ли?

лека на всички

# 166
  • Пловдив

# 167

Joy Joy Joy Joy От къде ме снима, бе Вещи ?  Joy Joy Joy

yani, да не забравиш с топенето да стесниш дрехите си. Иначе ще пуснат слух, че си болна. Линийката сама си отчита времето. За колограмите си я променаш лично. Кликни си на линийката и коригирай.

# 168
баци,надявам се да не го казват
ама е голям кеф дънки които са забравени,че не ти стават да ги облечеш,чак пък и да ти виснат newsm62

# 169
 newsm53 Така е. Хубаво е, че си имаш под ръка дрехи по мярка Simple Smile))
От мен лека вечер  Wink

# 170
Здравейте и от мен .Искам да ви питам  дали е опасно ако пия 3 л вода на веднаж да речем за 1 час ?През деня немога да си позволя да ходя до Wc  по няколко пъти.Свикнах така през деня си спазвам режима ,а вечер се наблъсквам само със вода и ходя 5-6 пъти  през 10 мин и изхвърлям всичко.Но дали това е вредно? Thinking

# 171
ерита,не мога да кажа дали е вредно,но според мен пий по малко и през деня

ееееее,успях да регулирам линията Joy

лека вечер от мен

# 172
Здравейте и от мен .Искам да ви питам  дали е опасно ако пия 3 л вода на веднаж да речем за 1 час ?През деня немога да си позволя да ходя до Wc  по няколко пъти.Свикнах така през деня си спазвам режима ,а вечер се наблъсквам само със вода и ходя 5-6 пъти  през 10 мин и изхвърлям всичко.Но дали това е вредно? Thinking

опасно е! препоръчва се да се пие много вода през целия ден, не наведнъж. единствените случаи на хора, починали от хиперхидратация (обратното на дехидратация), са при поемане на огромни количества вода за кратко време. примерно изпиване на 2л бутилка вода на един дъх и от сорта, имаше отразени случаи в западните медии с колежани, които, за да бъдат приети в разни студентски братства (организации) са ги карали да изпият много вода наведнъж.

иначе можеш да пиеш и по 5л вода на ден през целия ден, стига да е през целия ден - аз пия близо 4л.  Peace

# 173
Добър вечер,

Вещи   bouquet Благодаря ти за грижите......  bouquet

Първо да кажа на Катето - мале,страхотна си! newsm09Имаш поразяваща разлика от снимките и от последният път когато се видяхме........много ама много ти личи!Браво,Кате!  bouquet

stasssy
Чудесен резултат,ще успееш ,не се предавай!   bouquet

Mi_Lady
Съжалявам за неприятностите,които се ти се струпали..............и аз напоследък много се тормозя...... Tired,стискам палци всичко с детенце да мине добре.А храна може да си вземеш трици от вкъщи,мляко предполагам ще има от къде да купиш !Успех!

Идеята да се налочиш с 3л. вода наведнъж не ми се струва добра!Опасно е!

# 174
 Embarassed Май вече няма да го правя  Tired

# 175
  • Пловдив
Добър вечер ( то след малко ще стане утро май)

От няколко дена не мога да спя. Не е от режима- пия по 5 кафета на ден.
Днес забравих мъжа ми в един магазин Не е от режима- не мога да разбера, защо някой който няма да купува нищо кисне по час и половина в магазин за техника.
Боли ме глава. Не е от режима- надуха ми главата по телефона, колко е вреден режима.

Имам минус 200гр. Е, това вече е от режима- щастлива съм.

# 176
все още чета темата и ви изчитам, ама вие сте опасни и много бързи  #Crazy

аз не пиша често, но съм много често във форума и ви чета постоянно, нищо не пропускам

за това как свалям, може да се ориентирате от линийката, долу горе по 0,200 кг на ден, но все пак свалям, от време на време и задържам по малко, но съм упорита и да не ми мине котка път, ама силно се надявам да вляза в трета към края на юли, стискайте ми палци моля ви

имам въпрос, до сега не съм видяла откакто пиша в темите да се споменава- ВИЕ КУПУВАТЕ ЛИ СИ ГОТОВО ПИЛЕ НА ГРИЛ? РЕЖИМНО ЛИ Е ТО КАТО МУ МАХНЕМ КОЖАТА??
- забелязали ли сте в Кауфланд да има трици, аз лично не...

и да споделя нещо- днес отиваме с мъжът ми в Кауфланд вечерта с намерението освен всичко друго, аз да си купя режимно прясно и кисело мляко и консерва риба тон- консерва намерих, шунка също си взех (режимна на леки ест.), но на щанда с млякото нямаше нищо, бях като попарена, защото и у дома нямах нищо, а мъж ми каза: "явно вече всички са минали на Дюкан..", е бързо свършват явно режимните неща вече.. опасна работа, запасявайте се

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 10:04 от labello

# 177
Хаха и аз съм така,постоянно ми свършва под носа киселото мляко. А за пилето,не е проблем,без кожата и крилцата Simple Smile

# 178
Добро утро,

сипвайте по едно кафе докато не е изстинало

Вещи, мерси за новата тема   bouquet и аз да кажа, демокрация хубаво, аз тиганя ти го неща, ама доктора ...пускай го от време на време Confused

.....
Най-после реквам да се самоцитирам, че нещо не намерих много отговор на питанката си:
Цитат
П. П. С. А какво мислите за това: Активия натурална 0,5% масленост http://www.danone.bg/products.php?id=1# - натиснете Хранителен състав 
.....

Зеленко,
това мляко го видях в магазин и на него в състава му пише, че има добавена сметана , аз лично не бих си го взела, ако идеята да си го купуваш е бактерията Бифидус, има хранителна добавка която я съдържа ето

Хубав ден на всички!

# 179
  • София
Добро утро - благодаря за кафето   bouquet

Цитат
П. П. С. А какво мислите за това: Активия натурална 0,5% масленост http://www.danone.bg/products.php?id=1# - натиснете Хранителен състав 

Зеленко,
това мляко го видях в магазин и на него в състава му пише, че има добавена сметана

Не знам дали си пролича от мойто питане, ама туй мляко на живо не съм го виждала. В нета един прост хранителен състав има и толкоз. Питах просто да знам за себе си  Embarassed Тайно се надявах който е видял, да каже, и ето, ясно стана:

Активия натурална 0,5% масленост - НЕ, има сметана.

Успешен ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт