Тук са акостирали дюканки амнезирали 108 тема

• 52 484
  • 990
  •   1
Отговори
# 180
newsm03 Добро утро момичета! Хубав ден ви желая!
yani Smile
Катя* Сръъъъб  kaffeetrmker_2

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 09:23 от baci

# 181
Добро утро , момичета! От работа ше се затрия!
Лек и режимен ден , ще пиша после!

# 182
Добро утро, момичета  !!   bouquet
Страхотно заглавие Вещи -СУПЕР си ,как ги мислиш тия работи ,моя мозък вече нищо не ражда! Rolling Eyes
Да ни е чистита новата тема и да епълна с повече минусчета.
  bouquet

# 183
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро амнезирали, прекрасни дами!  Hug
 Кате, мерси за кафето, много е хубаво да станеш сутринта и кафенцето вече да е сервирано!   bouquet

Да докладвам, че съм режимна и не съм се мерила, мислех днес да го направя този ритуал, но изключих като станах и взех, че се наядох и налях с вода и кафе, та ще пропусна. Ако не забравя утре.

Лек, режимен и отслабващ ден на всички!  Hug

# 184

Добро утрооооооо,
Среща в Стара Загора- сряда /11.06/, 16ч.  - в градината на старата Верея /срещу Общината/.

# 185
Добро утро Hug   bouquet

# 186
Добро утроооо! smile3525

# 187
Добро утро!  food010

# 188
Добро утро и от мен.
Минавам да ви пожелая лек и отслабващ ден.
Вещи мерси за корекцията в таблицата.  bouquet .

# 189
  Добро утро на всички!
Все чета чета и едва смогвам да ви изчета ,а и с моето малко дяволче(детенце) в къщи трудно се уреждам на компютъра.
  Аз в момента малко позадържам, но не се тревожа особено - времето е наше - бавно но славно.
  В Кауфланд действително се изпоизяжда всичкото мляко, но докато се рахождах там онзи ден видях някакво зеленчуково олио ,като позачетох етикета на него пишеше 3400KJ-ама нали съм с ниска кулинарна култура Embarassed реших да попитам по компетентните от мен-Какво ще ече това?
  И оше нещо(извинявам се ако вече е коментирано) нали хайвера е продукт от риба дали аджаба е режимен? newsm78
  Мноог ми е драго да ви чета .Благодарско за подкрепете и дано успея да се добера отново до комп-а преди да сте сменили готината темичка!
  На всички мноого минусчета и спорен ден!

# 190
  • в баира
Заинтересувона и заинтригована съм и аз от тази родопея 0,1%.. чакаме снимки??!!
No problem, ама на обяд.  smile3509

# 191
Добро утро на всички и от мен, пожелавам ви лек и минусув ден и най-вече по-слънчев да бъде за разлика от вчерахния   bouquet

# 192
Добро утро!

galaiva1, 1kJ = 0,24kCal, сметни си колко са му калориите на зеленчуковото олио.  Wink
Но олиото не е режимно така или иначе, та все тая колко са.
Хайверът е режимен, но истински, чист хайвер на зрънца, не разбита тарама.

Хубав ден на всички!  Nature Sun With Face

# 193
Добро утро!

Аз днес май трябва да почерпя (4 месеца Дюкан)

По принцип от днес трябва да минавам в четвърта фаза (-7кг, един от които в трета фаза). По запознатите с моята съдба обаче знаят, че поради леки здравословни проблеми и отказване на цигарите в момента съм на някаква ПЗ фаза с леки никотинозаместващи отклонения.
Резултат с теглото - между 56,5 и 58,5кг откакто отказвам цигарите.
Резултат с цигарите - между 2 и 5 цигари дневно от 20-30цигари дневно през последните месеци.
Борбата продължава до пълно отказване на цигарите без заместващи отклонения и до стабилизиране на теглото (дотогава ще стоя в трета фаза).
Ще успея - въпрос на време.

# 194
Добро утро   bouquet

Хайверът е режимен, но истински, чист хайвер на зрънца, не разбита тарама.

Е този режим определено е вреден... Внимание, изхранването с хайвер е опасно за вашето портмоне  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт