Тук са акостирали дюканки амнезирали 108 тема

• 52 486
  • 990
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добре дошла   bouquet Предполагам си прочела, че кърмачките са на трета олекотена фаза.
Абе, да ама аз минавам направо на диетката!Според теб какви може да са последствията за бебока де?  bouquet
При отслабването се отделят токсини, които отиват първо в кърмата и оттам в бебчето. Ти решаваш дали ще го подложиш на това в името на красотата.
Цитирам част от книгата на Дюкан:
Цитат
.......При всеки опит за отслабване вие консумирате резервните си мазнини и когато свалите 10 или 20 килограма, то е все едно, че сте изконсумирани 10 или 20 кг масло или мас. През цялото време, докато отслабвате, в кръвта ви и следователно в артериите ви циркулира голямо количество холестерол и триглицериди. При всяко свиване на сърцето ви тази богата на токсични мазнини кръв нахлува в артериите ви и замърсява стените им...
Щом кърмиш -3та олекотена фаза!И е добре да се снабдиш с книгата, ако сериозно си решила да спазваш режима Peace
Привет ви Blush
Честита ни нова темичка Вещи   bouquet
Много минусчета и успех на 3тофазничките Wink
ЗеленкоХ.Кубан е една соцзабележителност на Слънчев бряг Simple Smile, няма как да го пропуснеш, в центъра му е  Hug

# 196
  • София/Осло
Привет,
5 страници в началото на всяка тема  със "запис" и всяка сутрин по още 2 само с "добро утро"....толкова ли се изчерпахте  Mr. Green
БаЦи- що не научиш хората, че ника ти е БаЧи  Flutter  Heart Eyes
galaiva1 -самото наименованеи "олио" ,би следвало да ти говори чене става за режима  Peace..на въпроса ти за хайвера-истинския..аз лично го ям/и червен и черен/, но принципно нали се сещаш, че той не се яде с лъжицата ,ами е деликатна храна и изисква по - специално похапване /препеченка филийка с масълце, чаша вино  Whistling/, което определено не става при Дюки.
Когато ме няма -ме няма , ама като се появя и яхвам метлата  Joy Joy Joy Joy Joy

# 197
Цитат
П. П. С. А какво мислите за това: Активия натурална 0,5% масленост http://www.danone.bg/products.php?id=1# - натиснете Хранителен състав 

Зеленко,
това мляко го видях в магазин и на него в състава му пише, че има добавена сметана
Не знам дали си пролича от мойто питане, ама туй мляко на живо не съм го виждала. В нета един прост хранителен състав има и толкоз. Питах просто да знам за себе си  Embarassed Тайно се надявах който е видял, да каже, и ето, ясно стана:
Активия натурална 0,5% масленост - НЕ, има сметана.

Е нали е обезмаслена сметана, що пък не. Като обезмаслено сирене.
Според мен е ОК за разнообразяване на менюто и проблеми с 00 ..

# 198
Добро утро и от мен!  Hug
Днес се очертава един хубав слънчев юнски ден. Дано да е така навсякъде. Лек и успешен ден.  
Светле, честита ти месечинка.   bouquet Успех в борбата ти с цигарите. newsm10

# 199
  • София/Осло
Цитат
П. П. С. А какво мислите за това: Активия натурална 0,5% масленост http://www.danone.bg/products.php?id=1# - натиснете Хранителен състав 

Зеленко,
това мляко го видях в магазин и на него в състава му пише, че има добавена сметана
Не знам дали си пролича от мойто питане, ама туй мляко на живо не съм го виждала. В нета един прост хранителен състав има и толкоз. Питах просто да знам за себе си  Embarassed Тайно се надявах който е видял, да каже, и ето, ясно стана:
Активия натурална 0,5% масленост - НЕ, има сметана.

Е нали е обезмаслена сметана, що пък не. Като обезмаслено сирене.
Според мен е ОК за разнообразяване на менюто и проблеми с 00 ..
Дюкан разрешава по 1 с.л крем Фреш, което си е доста сметаново, тъй че.....всеки си решава сам за себе си  Sunglasses

# 200
Запис и от мен в днешния ден Wink/майтап, много мразя думата "запис"/. Heart Eyes
При мен напоследък също се появява един големичък проблем от режима- закъсвам откъм дрехи.  FlutterВсички, купувани последните години, са ми огромни. А тези , отпреди 6-7 години, не са актуални. Чудя се какво да обличам, купувам си все по нещичко, ама не може наведнъж цял гардероб.
stasssy, браво , голяма промяна имаш! Peace
Мисмарина, поздравления и за теб! Peace
expanzi,  знам какво е чувството Grinning
Milady, дано всичко с детенце мине леко и неприятният период да е само минало. Praynig
Цоци, никакво разболяване! Party
Svеtlat, Честита месечинка!  bouquet Относно цигарите- сигурна съм, че ще успееш! Peace
Честито на всички заслабнали от вчера!  bouquet
Активията няма да взимам, обаче за Родопеята съм любопитна, харесвам го това мляко от преди.

# 201
Добър ден момичета,

Мисмарина, Стасси Страхотни снимки и видима разлика.

Рон4ето, честита трета фаза. Много бързо слабееш.

Духи-пухи и Сисии, за зъбния камък. Май наистина Дюкан може да спомогне за образуването му, защото консумираме повече протеини и минерали.  Ето какво  намерих:

"Какво е зъбен камък?
Зъбният камък представлява минерализирана бактериална плака. При неефективно почистване на зъбите остава плака, която с течение на времето старее и включва в състава си неорганични соли.
Органичната част на зъбния камък е съставена от протеини и полузахариди, дошли с храната или от отлющените епителни клетки и мъртви бели кръвни клетки.
Неорганичната част на зъбния камък е сходна с тази на костта, дентина и цимента. Тя представлява от 70 до 90% от общия обем. Най-често е представена от калциев фосфат."

Решението. Само примпомням. Вече образувал се зъбен камък се премахва от зъболекар. Специалните пасти за зъби (с различни цинкови съединения) намаляват образуването. За да не се образува най-добре е да се мият зъбите след всяко хапване, т.е да се маха зъбната плака. И не забравяйте - четкат се 2-3 минути.

За оцветяването (тук пиша по спомени) - Чай, кафе, цигари, някои плодове (ние не ги ядем) и ХОРМОНИ (при бременните се увеличава). Решение - чистене със сода бикарбонат, но само 1-2 пъти месечно (по-често е лошо за емайла) или избелващи пасти.

А сега моя отчет - много бавно отслабване 2 седмици няма 2 кила. От вчера съм в П и се надявам да сваля някое грамче. Изводът - ще прекарам с Вас много време и ще трябва да ме търпите.

Лек и отслабващ ден на всички.

# 202
Добър ден и от мен wavey

Мерси за кафенцето в момента си го пия

лек ден на всички

# 203
Здравейте на всички !
Вече пиша рядко - но не че не ви следя постоянно. А просто тази трета фаза е скука - нищо не се случва  Grinning

Виждам на всички въпроси е отговорено и за зъбния камък също. Сега и аз да кажа. Понеже по принцип съм склонна да натрупвам, имах много. Моя зъболекар каза, че няма рецепта, която да ме предпази, както и няма конкретна причина, която да го предизвиква. Просто с изхвърляне на токсини, там ( по предните долни зъби) се натрупва най- много плака, по-трудно достъпно е местото за четката и резултата е налице. Но няма нищо опасно и каза още, че така съм си по-добре...

Лек и отслабващ ден на всички!

# 204
Здравейте и от мен момичета!Отдавна не съм писала, но това не означава, че съм изоставила режима и вас ,особено след резултатите, които постигнах!Вчера се гледах на запис от камерата от миналото лято на морето, мале какъв кит съм била!Страхотно е като видиш колко си се променил и то на добро!Днес и кантара ме изненада с 1 кг надолу, при положение , че съм в МЦ!След дълъг период на застой, явно и при мен ще важи максимата, че последните кила падат най- трудно!
Май дълго стана!Поздрави на всички вас и много свалени килограми ви пожелавам!   bouquet

# 205
Добро утро, красавици!
Нямам хвалби. Нямам оплаквания. МЦ.  Confused
Обаче се сетих, че имам една кутийка хайверец  Shocked - червеничък, и се чудя ако си мацна малко върху тънко Дюканско кексче дали ще е същото  newsm78. Хм. Ако реша да пробвам ще докладвам.
Снощи ми връчиха към 2 кг вишни, та за да избегна съблазънта на свежия плод, съм ги обезкостила и метнала във фурната - уж да става сладко, ама да видим дали  Thinking.
На минусовите, месечинките, рожденичките и всички с поводи - честито!  Heart Eyes
На останалите - също!  Crazy
Да ви е слънчев и весел денят, милички!   Nature Sunny

# 206
 Rolling Eyes На мен нещо взе да ми закъснява МЦ Thinking Странна работа Thinking

# 207
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утро и от мен!

Днес съм киселааа, ама кисела .... Първо кантарев ме "зарадва" с +1.2 кг. После дойдох в офиса гладничка и тръгнах да си правя кексче. Да ама не - колежката (която не е на диета) ми изяла последните трици  #Cussing out. Ама днес хапва фурнети, а аз скърцам със зъби.  #2gunfire #2gunfire. Много обича да ми пие от режимното мляко, ама не купува де! Поне да ми беше казала, та да си купя. Ми сега съм гладна и още по-зла.
Но пък поне открих причината за големия + - сдобих се с МЦ - съвсем навреме.... Освен, че съм гладна, сега ме боли и корема  Tired Tired. Ама поне знам, че ще ми мине.

Стаси, изпуснах ти снимките - искам пък Crossing Arms!
Мисмарина  bouquet - изглеждаш много добре!
Милейди, надявам се да се оправите и стискам палци на теб и детенце!
Светлат, честита месечинка   bouquet Heart Eyes
Цоци, бързо оздравяване.   bouquet  bouquet Hug

Някой (съжалявам, но не помня кой  Blush) се оплака, че май сваля твърде бързо - само предполагам - възможно е да си задържала вода и сега с пиенето на повече вода и намаляването на храните, които водят до задържането и, освен мазнини, изхвърляш и натрупаната вода. Това би могло да обясни по-резкия спад, който сигурно ще се норамлизира впоследствие.

# 208
Rolling Eyes На мен нещо взе да ми закъснява МЦ Thinking Странна работа Thinking
С колко дни? Знаеш, че не е необичайно, след като сваляш килограми.
Лично аз вече втори месец нямам проблем, въпреки евровата ми равностойност.  Mr. Green
Ако е по-голямо закъснение - първо тест, после доктор...  Cry

# 209
Лек и отслабващ ден на всички!   Hug
З иленкуто- мерси и приятна почивка!  Nature Sunny
Малко настроение от мен:
http://youtube.com/watch?v=2_6G1yKYeTQ&feature=related
целувки......

Общи условия

Активация на акаунт