Тук са акостирали дюканки амнезирали 108 тема

• 52 516
  • 990
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Така като гледам може да си спретнем "речник на най- употребяваните думи в Дюканския режим ".

И като ви четох сега се сетих за една теория : че като събереш група жени на едно място за по-дълго време , цикълът им се уеднаквявал / т.е идвал по едно и също време / . Така ,че се замислям дали наистина не е вярно. Тук почти на всички им идва по едно и също време. Сори за спама  Laughing

И аз искам среща.а.а.а.а

# 511
  • София
labello , не се шашкай! Hug  Възстановителния период при операция на сливиците е най- много 7 дена.Ще си хапваш супички(може и пасирани, но не е задължително), кремчета, триците - накиснати в кисело или сварени в прясно мляко.Да няма топли храни!!!По скоро хладни или на стайна температура.
Това не е причина да спираш диетата!Ще се справиш!   newsm10    Успех и безпроблемно!

# 512
  • София
 Орелия :Това "7/% дни ли" не го разбрах, честно казано.
Това е 7/5 режим ли да спазвам, т.к. предполагам съм с метаболизъм различен от този на повечето млади жени тук.Но аз по принцип много трудно свалям килограми, та този килограм за ден ме кара да бъда много доволна

# 513
dmaria, Ори те е цитирала.

...впредвид факта , че съм на 40 какъв трябва да мибъде режима 7/% дни ли?
Продължавай след ударния етап с класическото 5/5. И не очаквай, че ще продължаваш да сваляш по килограм на ден. Но ще сваляш - бавно и сигурно.
Миленски 76 - чак сега ти видях снимките! Ами ти изглеждаш като дъщерята на тази отпреди 3 години!!! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 18:41 от Sagittarius.

# 514
Почвам да чета, за да се понадъхам малко .......

# 515
  • Пловдив
Дмариа, добре дошла,  тук половината сме около 40-те.   bouquet

# 516
Бачи, аз не съм яла прясно сирене, та нЕмам впечатления относно вкусовите качества Joy
Ако е като Хелиос - мерси съм  Sick

dmaria, тук има жени на доста над 40, споко - карай си по схема 5/5, повече от 5 дни протеини е вредно, само ударния етап може да е 7 или 10, но под лекарски контрол Peace
Браво за сваления кг, бъди с по-позитивна настройка и ще успееш.

Малее, Миленски, каква разлика #Crazy Браво бе жена, е това е, впечатлена съм! omm  Hands Clap

# 517
Момичета Дюкански Здравейте  Hug
Четох каквото можах през последните два дена когато имах свободно време,та нахъсала съм се да почвам от утре,след около 20-тина минути ще пазаря по дюкански  Wink Grinning
Само едно ме гложди-не мога без дъвка или бонбонка в устата повече от 1-2 часа че съм без цигари от 15-ти Февруари  Embarassed Mr. Green hahaha bowuu , та кажете ми моля ви мога ли през всичките периоди и най-вече ударния да дъвча/смуча дъвки/бонбони без захар  newsm78   bouquet
Не мога да се нагледам на резултатите и издържливостта ви  Heart Eyes Hug  bouquet

# 518
Орелия, защо не сложи сиренце? На спанака как вървииииии....мммммм.... Crazy Пък и ще компенсира липсата на сол Grinning

dmaria, карай 5/5

# 519
 Миленски76, поздравления   bouquet Страхотно изглеждаш  Peace

# 520
Поли, сложих бре, ама Хелиос hahaha То може и допълнително да си се посоли в крайна сметка, ама не е същото. Сега още не съм пробвала новата доза, ама така или иначе с извара го направих и си сложих допълнително сол.
MoLinKa, дъвки без захар може, бонбони - не. Установи се, че съдържат прекалено много въглехидрати, сметана и не помня какво още беше. Peace

Ужас, пиша от лаптопа, голям зор, не мога да му свикна никак, копи пейст е някакъв ад, как се спрявате бе! Crazy И с тая мишка, тва мишка ли е Twisted Evil
Да не говорим, че съм толкова загубена, че ходих до мтел, да питам дали нямам проблелм с картата, защото ми даваше, че няма връзка с интернет, а то просто тя трябвало да се набута добре в устройството ooooh!

И защо си виждам линийките една до друга, а на другия комп са ми една под друга Crazy

# 521
Здравейте, момичета! Hug
Честито на всички празнуващи днес   bouquet , леко и безпроблемно бременеене на ral4eto  preggo
Много нови момичета има пак- желая им увереност и последователност- резултатите със сигурност ще дойдат! Hug

Вещи,   love001  
Скоро не съм засичала нито Сънчето  Heart Eyes , нито крикри  Heart Eyes
Фоли, може да включиш и обясниш и "инвеститори", и "пейката на 7-ичките, 6-ичките..."  Laughing Hug
Перле,  Hug , и аз това си мислех днес за темата  Sad
labello,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Заралийки пак бяхме в камерен състав на срещата  Confused Не че ни беше лошо  Grinning  Сигурно половината град е вече на тоя режим, не знам колко хора четат темата, а що ги е страх толкова да се покажат на живо.  newsm78 Пираня прави снимките тоя път  Simple Smile

Хубава вечер и добро настроение!  bouquet

# 522
Орелия безброй благодарности  Hug Heart Eyes Mr. Green  bouquet
Значи ще се заредя със дъвки малей тука тая Дюканска работа златна ще ми излезе  Laughing
Аз да попитам и за друго че забравих,от месец ходя по 3 пъти в седмицата на фитнес и сега си самовтълпих (незнам от къде ме навя),че ще ми се вие свят като тренирам особено през ударния период защото и МЦ чакам на 17-ти  newsm78 ooooh! #Crazy Mr. Green
Успокойте ме че съм се параноясала само  Mr. Green Hug

# 523
  • Пловдив
Молинка, именно заради това Дюкан не препоръчва спортуването в първа и втора фаза. Ако се чувстваш зле е по-добре да престанеш., особено през уданрия период. Изобщо не си параноясала, нормално е.
Фанси, радвам се, че сте си прекарали добре, не се и съмнявам в това, чакаме снимките  Hug

# 524
Аз ходих вече два пъти до сега на фитнес и не ми се вие свят въобще-смятам,че е до организъм и ако на място видиш,че не ти е добре-спираш.Вярно,че е доста натоварващо през ударният етап само на белтъци и на фитнес,но е до организъм.

Общи условия

Активация на акаунт