На колко години родихте?

• 19 835
  • 388
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
На 34г.

# 136
  • Под Сините камъни
Първото на 18г и 8м,а второто 14 дни преди да навърша 27г.Въобще не съм негативно настроена към майките родили преди 20г. Mr. Green.В крайна сметка всеки си има глава на раменете и сам решава.Никога не съм съжалявала,че родих на 18г.Сама си гледам децата с много малка помощ от бабите.И това,че браковете са недълготрайни също е относително.Ние сме вече 12г заедно.Когато срещнеш сродната си душа няма значение на колко си години важното е да се обичаме и уважаваме и да се радваме на децата с които сме ощастливени.

# 137
Родих на 29 год. По принцип, не одобрявам раждането на такава възраст - под 20 год., защото според мен едно момиче не е достатъчно зряло, за да се грижи за дете, а и не е живяло достатъчно и в един момент вероятно ще съжалява, че е родило толкова рано и може да започна да упреква детето си, че не си е поживяло, преди да роди и да гледа деца. Разбира се, винаги има изключения от правилото и ако ти си на такава възраст и се изправена пред дилемата, дали да родиш, по-добре "претегли" всички плюсове и минуси, преди да вземеш такова въжно, бих казала - съдбоносно решение в живота си.

# 138
На 18г. и не съжалявам за нищо!
Обичам млади родители.

# 139
На 28,  но след 20дни навърших 29 , така че 29 е коректният отговор . Simple Smile

# 140
Първото - на 21, не беше планирано. Не бях особено погдотвена, ако кажа, че ми е било време ще излъжа ... но не съжалявам, че съм млада майка.
Второто ще е на 25 - сега определено съм по-зряла

# 141
Родих почти на 24.

# 142
На 28 г. първото и на 34 г. второто дете.
Мнението ми за раждане под 20 г. е, че не искам да давам мнение. Всеки сам си преценява и решава - някои жени са готови за майчинство на 18 години, други на 28, трети - никога. Пък и най-важното от всичко е на каква възраст си срещнала мъжа, който искаш да е бащата на децата ти.

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 13:27 от Анонимен

# 143
  • в Надежда-та
Да имаше такава тема преди.
Родих на 24г.
Всеки сам решава кога е готов за тази важа промяна в живота си. Под 20 за мен е "детето гледа дете".

# 144
  • по пътеката
родих на  25, после на по4ти 28, след това на по4ти 40!

# 145
Родих на 29 години. Peace
Пък и най-важното от всичко е на каква възраст си срещнала мъжа, който искаш да е бащата на децата ти.
Peace

# 146
  • в Надежда-та
А ето я същата тема на 2-ра страница Laughing

# 147
# 148
Въобще не съм негативно настроена към майките родили преди 20г. Mr. Green.В крайна сметка всеки си има глава на раменете и сам решава.Никога не съм съжалявала,че родих на 18г.Сама си гледам децата.И това,че браковете са недълготрайни също е относително.Ние сме вече 12г заедно.Когато срещнеш сродната си душа няма значение на колко си години важното е да се обичаме и уважаваме и да се радваме на децата с които сме ощастливени.
И аз съм на същото мнение.Първото си дете родих на 19г.,второто на 31 г.

# 149
  • София
Родих на 32 Wink
На втория ти въпрос - хората са толкова различни и всеки живот и характер толкова разнообразни, така че аз не обичам обобщенията. За мен 32 беше идеална възраст, което не значи, че за теб да родиш под 20 няма да е добре, защо не Peace

Общи условия

Активация на акаунт