На колко години родихте?

• 19 819
  • 388
  •   1
Отговори
# 300
първото почти на 25г, навърших ги малко след това, ивот и здраве за второт ще съм навършила 28, а що се отнася за раждането преди 20г, всеки се чувства по различен начин, на 19 завърших гимназия, отидох да уча и животът ми бе лекции и купони, не съм била готова за такава стъпка, не че на 25 бях готова Laughing

# 301
На 19 г.
На 22 г.
На 40 г.

# 302
На 28. Не смятам, че на 20 години може да се гледа дете. На тази възраст все още не сме пораснали достатъчно, за да можем да отговаряме за живота на някой друг.

Naughty Едно на ръка, че е индивидуално, пък и като се наложи бързо-бързо може да порастне човек  Grinning

За протокола - още няма бебе, но, когато и да дойде, ще му се радвам.

# 303
Първото го родих на 25г,а второто на 30г.важното е как се 4увстаШ ,вси4ко е много индивидуално Laughing

# 304
  • София
Браво на теб!  Hug
Биеш ме по точки  Hug

# 305
  • Пловдив
Родих на 30 навършени. Преди 23 години ми се струва рано, особено ако жената още следва в университет.

# 306
  • София
На 28. Не смятам, че на 20 години може да се гледа дете. На тази възраст все още не сме пораснали достатъчно, за да можем да отговаряме за живота на някой друг.

Тъй ли? Предизвиквам те на дуел. Да видим кой не може да гледа дете  Crossing Arms . Бреййй, не може ли някоя на 20 да е по-оправна от теб, пък ако ще на 40 да си?
 Аз си имам много хубав пример в лицето на моята колежка, която е на 29 и когато излязохме да се видим с децата, нейното се размрънка и тя веднага звънна на бащата да дойде за да го накара да спре да мрънка  ooooh! . Хранеше милото детенце с пелети и пушеше през цялото време.
 И из форума срещам подобни каки.
 Интересно ще ми е да разбера, защо смяташ, че не мога да гледам дете?

# 307
  • България
На всяка възраст една жена може да е добра майка - това е въпрос на нагласа и самосъзнание, е при някой жени - не се получава, дори и над 40.
Родих на 29 навършени, след четири месеца навърших 30 -  тогава ми доиде на мене момента.  Hug

# 308
  • София
Първото на 25,второто почти на 33.
Лично аз на 20 и под 20 не бях готова за деца.

# 309

На всяка възраст една жена може да е добра майка - това е въпрос на нагласа и самосъзнание, е при някой жени - не се получава, дори и над 40.
  Hug

Първото си дете го родих на 25г., а второто на 29г.

# 310
  • на дъното
На 28г.А що се отнася да ли ти е рано,ако това дете е желано няма нищо по хубаво от това да създадеш един човешки живот.Това е смисъла на живота.

# 311
  • София
Първото на 28г., второто на 29г.

# 312
До 22-24 години, за себе си, отчитам като нещо определено не положително, особено по отношение на жена, която желае да се развива като професионалист в определена област. И говоря за планирана бременност и планирано раждане, каквито се постарах да бъдат поне моите. Отложих първият път за 25 и вторият- за 30.

# 313
# 314
На 24 и също съм на мнение че всеки решава сам за себе си дали е готов за това или не..

Общи условия

Активация на акаунт