Хайде към морето с пълна газ,нищо,че времето не е със нас!МАРТ'06

• 15 091
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Много хубави снимки,а Али е като капчица Hug
А за отбиването,реших се Simple Smile,ако го бях оставила сам да се отбие щяхме да си караме така до 1-ви клас Mr. Green Още не може да свикне,горкия,буди се и реве,но вече по-бързо го успокоявам и заспива пак.

# 61
Мерси Grinning

Тасинка, спокойно ще свикне. Голям е вече и ще стане по-бавно просто. Пък и като го знам каква е фурия Laughingти внимавай само да не закъсаш с гърдите, наблюдавай се за бучки...междувпрочем вчера най-после си взехме подаръка, който ни бяхте оставили за р.д.,  много, ама много благодаря Hug

Ох, момичета получих предложение за работа, което ме развълнува дълбоко. Имам 2-3 месеца за мислене и сигурно ще се побъркам, докато взема решение. Откъм пари е по-зле, но пък с много повече свободно време, съдружие и пътувания в чужбина. Реално, след време може да се увеличат и парите. Уфффф...

# 62
Мерси Grinning

Тасинка, спокойно ще свикне. Голям е вече и ще стане по-бавно просто. Пък и като го знам каква е фурия Laughingти внимавай само да не закъсаш с гърдите, наблюдавай се за бучки...междувпрочем вчера най-после си взехме подаръка, който ни бяхте оставили за р.д.,  много, ама много благодаря Hug

Ох, момичета получих предложение за работа, което ме развълнува дълбоко. Имам 2-3 месеца за мислене и сигурно ще се побъркам, докато взема решение. Откъм пари е по-зле, но пък с много повече свободно време, съдружие и пътувания в чужбина. Реално, след време може да се увеличат и парите. Уфффф...

Имаш доста време за мислене  Peace така ,че ще можеш спокойно да си прецениш. Аз на твое място се ,,хвърлям,, без да се замислям  Crazy хич немога много време да правя едно и също,а свободното време ми е водещт фактор в избора на работа /затова и ще се захвана с тази сега  Rolling Eyes /

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 14:53 от miki3

# 63
Много сте сладки  Hug
Благодаря ви момичета Heart Eyes за подкрепата!
За пишкането при нас положението е наникъде, учим се от 8м възраст, и не казва и това си е! Като я слагам пишка ако има, иначе се инати и не иска да сяда. Преди пишкаше през половин - един час, а сега почна да се стиска по 5-6ч Shocked и се шашкам дали е нормално. После пълни гърнето до горе  Laughing или чака да сложим  памперс за разходка или сън и се изпишва в него. Вече съм се отчаяла с това - когато - тогава.

# 64
Ох, и на мен свободното време ми е основен фактор...пък и мразя да се застоявам...ама мъж ми ми дудне, че било крайно време да се проявя като "възрастен и отговорен човек", който не напуска ей така. Пък и ако тръгна на тази работа, ще съм силно морално отговорна към човека, който ще ми е шеф. Страх ме е да не си развалим приятелските отношения по някаква причина, пък и както той ми каза " искам да съм сигурен, че няма да напуснеш по прищявка и да си развалим приятелството"...пък аз откъде да знам, дали няма да ме обземе някоя прищявка...то като ме хванат лудите...

# 65
Денерис / все тръгвам да ти пиша старото име / снимките са страхотни, последната на  Али е супер сладка  Peace

# 66
Дина,много сте готини. Heart Eyes

Мен ако питаш по-добре си остани да си я гледаш, ако нямате нужда от евентуалната ти заплата, спокойствието ти е по-важно, а и ако недай си боже се случи пак, ще е в твоите ръце, а не на някоя лелка.
Това е абсурдно,нали ще деградирам тотално Mr. Green ,докато Яна тръгне на училище...много време е това.Другото е,че ако 5 години не практикувам,ще си загубя дипломата.И не на последно място...работата ми е практическа,в смисъл има много манипулации и техники,които трябва да владееш,а ако не работиш се забравя...губи се тренинг.Аз и сега се чудя как ще вляза в час,камо ли след толкова време. ooooh!С две думи-остана ли си в къщи се отказвам от медицината и всичко,което съм постигнала до сега.Не е до парите,аз сега поработвам на едно място,но това е временно положение...съботно-неделно...за да я гледам до градината.Мислихме,мислихме с мъжа ми и единственият приемлив вариянт остана да се върна на работа за 6 месеца след като ми изтекат всички видове отпуск и после да правим бебе. Crazy Crazy Crazy...на ново болнични,майчинство,отпуски и ще я избутам до училище. Laughing
И от какво се получават, от Т.
Да,фебрилните гърчове се провокират от Т,незряла нервна система...2-3 % от децата ги правят....нисък %,а ние сме в него. SadЛошото е,че може да го направи и при не кой знае колко висока Т...ето сега беше 38,6...може и на 38...може и рязко сваляйки Т ,дори на 37.5 да стане...Божа работа.Израстват се тези неща,ама до тогава...може аз да се гътна.
За памперса,имахме голям напредък,но като влязохме в болницата ми се стори нехигиенично там да мъкна гърне и пак го подкарахме с памперси.А Яна милата,преди всяко пишкане ме питаше:Мамо,може Яна пиша панцеф?/може ли да пишка в памперса/.Сга започваме от началото.Ама честно да ви кажа,това ми е слаба грижа...когато тогава....
За косите и Янето е с тънка и слаба косичка,до сега само бритона бях стригала...и сега преди да заминем,майка ми я подстрига...като момче...много късо. Laughing LaughingАз я харесвам,дано дръпне косичката малко,пък другото лято и ние да сме с шнолки.После ще кача снимки да я видите.
Хайде,че пак се отплеснах....хубав ден. HugИ благодаря за подкрепата и милите думи. Hug

# 67
Дина, страхотни сте! Да цункаш Али от нас, много е сладичка!
А за работата, ако мислиш,ч е ще ти е по-интересно сега е момента да си сменяш работите, според мен, докато намериш нещо, на което да се заседиш по-постоянно. Все пак сега си млада и имаш право да експериментираш Simple Smile

аз въобще нямам време да се занимавам с въпроса за ходенето на гърне и съответно сме си с памперс постоянно. Решила съм като идеме на вилата го махам и там да опикава двора, нямам нищо против Simple Smile

Наде, дано намерите изход от ситуацията, наистина за толкова време човек доста губи рутина..

Веси, стискам палци по вашия въпрос!

# 68
Денерис, наистина много сладки снимки  Grinning Ех, как ми се почива и на мен вече  Whistling

А за работата имаш време да мислиш, все ще го измислиш  Grinning Аз също обичам промените. А те мъжете все си дуднат. И моят не искаше да си сменям работата. Била хубава, парите били добри. Е, ама стоях там 3год и вече издивявах, като нямаше нищо ново. Така, че въобще не съжалявам, че я смених.
Виж мен това, което би ме притеснило е приятелските начала. Обикновено гледам да не бъркам приятелството с работата, защото няма много добри резултати  Rolling Eyes
Каквото и да решиш - успех  Hug

# 69
Ох компЮтъра ми се е скапал нещо и не ми отваря много саитове,вклЮ4ително и снимките на Дина Sad,и ние ходихме на плаж,запознахме се с едни българи,имат детенце малко по голямо от Дани и мног се харесаха,но все забравях фотоапарата и имам много малко снимки,ето тук
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236026&view=1&photo=33
В Бг ще си стоя предимно в Разград,търся желаещи да направим едно море 2 или 3 дена Laughing,аз си намерих компания за Варна де,но без Дани,а ми се искаше и него да го заведа за малко.В София незнам дали ще оставам,но едва ли,по нататък като наближи ще кажа със сигурност.Нямам търпение да си идваме ве4е PartyА къде видяхте снимки на Жана,4е аз нещо не виждам newsm78

# 70
Имам въпрос към варненските мами,някой има ли идея откъде мога да си намеря квартира за периода от 1 до 8 август и дали имате идеи за цени?

# 71
Имам въпрос към варненските мами,някой има ли идея откъде мога да си намеря квартира за периода от 1 до 8 август и дали имате идеи за цени?
Идея нямам , но мога да проуча Peace

# 72
  • Варна
Брей, пак никой не пише... Rolling Eyes
Честит рожден ден на tanyta25!  bouquet
Дина, и аз да кажа, че сте много, много сладки.  Heart Eyes Алис е просто кукличка.  Heart EyesДа ти е жива и здрава!  bouquet За работата-най-важно е да ти харесва. Това с приятелските отношения вярно е малко притеснително. Confused Имаш време да помислиш. Hug
zoui, много се радвам, че ще идвате към Варна. Simple Smile Дано да успеем да се видим. За инфо за квартира не мога да помогна много, но ако разбера нещо, ще ти пиша.  Hug Дани е много сладък на плажа. Heart Eyes

# 73
Дина, много сте хубави  Heart Eyes Къде бяхте, че явно съм пропуснала инфото  Embarassed

Аз от опит да ти кажа - бягай от служебните приятелски отношения  Naughty Но все пак - както си решиш. Аз бях останала с впечатление, че си доволна от сегашната си работа  newsm78

# 74
Здравейте  Hug
Честит Рожден Ден  tanyta25 да си жива ,здрава и безкрайно щастлива   bouquet Hug

Зоуи, страхотно ,че ще си идвате с Дани  Heart Eyes а снимките са ви много хубави, жалко ,че са толкова малко. Харесаха ми тези водни колела с пързалката  Crazy

Дина ,това с моралната отговорност наистина е малко тегаво ,но мисля ,че си зависи от човека ако мислиш ,че е разбран и ще можете да се сработите не виждам да има проблем. Както всяко нещо и това е нож с 2 остриета ,но трябва сама да прецениш дали си заслужава   Wink
Работила съм и с приятелки и с роднини и никога не съм имала конфликти и проблеми тъй ,че съм сигурна ,че има варянт.

Кетито, гледам ,че си тука  Hug как си? Започва да ми се изчаква чакалото  Joy на всеки смс ми се обръща сърцето  Grinning затова гледай да се организираш да раждаш вече  Heart Eyes Hug

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 13:17 от miki3

Общи условия

Активация на акаунт