А за отбиването,реших се
,ако го бях оставила сам да се отбие щяхме да си караме така до 1-ви клас 

така ,че ще можеш спокойно да си прецениш. Аз на твое място се ,,хвърлям,, без да се замислям
хич немога много време да правя едно и също,а свободното време ми е водещт фактор в избора на работа /затова и ще се захвана с тази сега 
за подкрепата!
С две думи-остана ли си в къщи се отказвам от медицината и всичко,което съм постигнала до сега.Не е до парите,аз сега поработвам на едно място,но това е временно положение...съботно-неделно...за да я гледам до градината.Мислихме,мислихме с мъжа ми и единственият приемлив вариянт остана да се върна на работа за 6 месеца след като ми изтекат всички видове отпуск и после да правим бебе.
...на ново болнични,майчинство,отпуски и ще я избутам до училище.
Лошото е,че може да го направи и при не кой знае колко висока Т...ето сега беше 38,6...може и на 38...може и рязко сваляйки Т ,дори на 37.5 да стане...Божа работа.Израстват се тези неща,ама до тогава...може аз да се гътна.
И благодаря за подкрепата и милите думи.
Ех, как ми се почива и на мен вече 
Аз също обичам промените. А те мъжете все си дуднат. И моят не искаше да си сменям работата. Била хубава, парите били добри. Е, ама стоях там 3год и вече издивявах, като нямаше нищо ново. Така, че въобще не съжалявам, че я смених.
,и ние ходихме на плаж,запознахме се с едни българи,имат детенце малко по голямо от Дани и мног се харесаха,но все забравях фотоапарата и имам много малко снимки,ето тук
А къде видяхте снимки на Жана,4е аз нещо не виждам

Алис е просто кукличка.
Да ти е жива и здрава!
За работата-най-важно е да ти харесва. Това с приятелските отношения вярно е малко притеснително. 
Дано да успеем да се видим. За инфо за квартира не мога да помогна много, но ако разбера нещо, ще ти пиша.
Дани е много сладък на плажа.

а снимките са ви много хубави, жалко ,че са толкова малко. Харесаха ми тези водни колела с пързалката 

как си? Започва да ми се изчаква чакалото
на всеки смс ми се обръща сърцето
затова гледай да се организираш да раждаш вече

Препоръчани теми