Днес ми е мъчно, защото...5

• 19 108
  • 313
  •   1
Отговори
# 150
Злато, Слави,  Hug ви и плача с вас.
 Flowers Rose за Миа и Теди. Дано са добре малките звездички  Praynig
smile3518

# 151
 smile3518  мъчно ми е за всички нас, мили майчици,
.................и за всички наши малки звездички, които никога няма да забравим и вечно ще страдаме за тях  smile3518

# 152
Две мои приятелки трябваше да се подложат на инвитро процедури този месец. От едната вече имам лоши новини - изобщо не се стигнало до трансфер - нещо се е объркало... не са се развили...Защо при някои мамчета не се получава, дори и по трудния начин? Ужасно ми е криво. Дано съберат сили и средства да опитат отново.
Все още се моля за добри резултати при другата ми приятелка. Praynig

# 153
Снощи мъжът ми ми каза, че го боли защото вижда, че съм оставила живота да минава покрай мен....
Мъчно ми е защото...... не мога да събера парчетата.....

# 154
Снощи мъжът ми ми каза, че го боли защото вижда, че съм оставила живота да минава покрай мен....
Мъчно ми е защото...... не мога да събера парчетата.....
Ефи Hug!
и аз бях така първите два месеца,
но лек по лек времето лекува и бавно,
но сигурно парченцата се събират·

# 155
  • Варна
... докато нещо дребно не ги разпилее отново...

извинявайте, мрачна съм.

# 156
... докато нещо дребно не ги разпилее отново...

извинявайте, мрачна съм.
Peace  и аз така  Cry

# 157
  • Варна
днес ми е мъчно, защото съм щастливката, която може за вечерта си да избира дали да чете книга или да гледа филм... и точно това щастие ми тежи толкова много...

# 158
  • София
Lilibon,  Hug
Относително понятие е щастието... Tired

# 159
днес ми е мъчно, защото съм щастливката, която може за вечерта си да избира дали да чете книга или да гледа филм... и точно това щастие ми тежи толкова много...

Лилибон   писах изтривах го, пак писах пак го изтривах,
и накрая ще кажа само
НИЕ СМЕ С ТЕБ Hug

# 160
Лилибон,  Hug
Напълно разбирам това точно "щастие". Имам колежка, за която нещастие е това, че детенцето й е палаво и се буди рано. Обичам да слушам колко е онеправдана. На мен като ми се оплаче на тази тема и й обяснявам на мига колко много жени само си мечтаят за нейното нечовешко нещастие.  Tired

# 161
лилибон  Hug
рони, толкова си права  Hug По принцип мисля като теб. Обаче днес се ядосах много на моето палаво дете, което ме подлуди и й крещях истерично.... Сега осъзнах каква съм тъпанарка... и ми стана мъчно... Отивам да я нацелувам  Heart Eyes

# 162
Днес Гого щеше да навърши 11 мес  .Къде си мое мило детенце ??????????????????????????????????
Обичам те макар и далеч от мен-  Flowers Rose Flowers Rose

# 163
  • на дъното
За Гошко
Рени  Hug smile3518

# 164
Рени, мила, с теб сме.  Cry
Бъди силна, ..................
............ох, всичко което напиша ми звучи тъпо, ..........с какво да те успокоя, не знам, защото и на мен нищо не ми помага, дори понякога не чувам какво ми говорят хората.
 Hug те миличка, ако мога да помогна, насреща съм, дори и само да си поплачеш с мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт