Днес ми е мъчно, защото...5

• 19 108
  • 313
  •   1
Отговори
# 135
Сладуранке  Hug. Майчиното сърце не забравя никога мила . Flowers Rose :rose -за твоята малка принцеса.
Искрице  Weary .Flowers Rose :rose -за Калоянчо
 Flowers Rose Flowers Rose- за моето ангелче за Криско ,Миа ,Теди , Алекс  и всички малки звездички които греят отгоре.Почивайте в мир мили мои.

# 136
 Cry Cry Cry Толкова ми е мъчно, за всичко и за всички, все си мислех че времето лекува ... обаче истината е че болката не намалява

Flowers Rose Flowers Rose за моя малък Галин, липсваш ми

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за всички ангелчета

Hug Hug за всички вас, майки с плачещи сърца

# 137
  • София, "Младост 3"
.имам чувството,че нещо не сьм много нормална с тези си настроения и изблици на рев и емоции.

ще ме извините, че ще пиша тук - темата е за друго
но мило Слънчице, нормални са чувствата ти - света ти е сринат, обърнат нагоре с краката, нищо не си е на мястото, липсва ти сърцето и смисъла на живота ти...как да си? объркана разбира се, а за това колко си празна и нещастна - няма такива думи да опишеш тези чувства...
всичко което чувстваш е нормално и се нарича скръб...тя е първо като блато където тънеш, после може би е на талази...надявам се някой ден водите да се избистрят, езерото на душата да стане кристално чисто...но там на дъното винаги ще има тежка и черна като нощта мътилка готова в тежки бурни моменти да изплува...
това е товар за душата и сърцето...
нормално е всичко което чувстваш

# 138
Сладуранке, Искричке,  Hug
Всички страдащи майчета,  Hug ви.

Flowers Rose Flowers Rose за моята малка Александра
Flowers Rose Flowers Rose за всички ангелчета

# 139
  • на дъното
slancice  Cry  Flowers Rose Flowers Rose за твоята звездичка
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за Криско,Гого,Александра,Галин,Миа,Теди,Калоянчо,Марк-Антоний,Алекс,Поля и за всички останали ангелчета на които не знам имената.
Мъчно ми е за това,че ставаме все повече и повече майки с празни ръце и кървящи сърца.

# 140
Днес моята мъничка Анна-Мария трябваше да навърши четири месеца...

ЗА ТЕБ,МОЕ МАЛКО МОМИЧЕНЦЕ!ОБИЧАМ ТЕ,МИЛИЧКА МИА!

# 141
Злато Hug.
Днес Миа пак навършва 4 мес ,но в друг свят където може би е щастлива. Далеч от болката . Sad
 Flowers Rose Flowers Rose -нека и светло на душичката .

# 142
  • Варна
Мъчно ни е за теб, мъничка Миа! Мъчно ни е, че те няма тук, да те гледаме как растеш и се усмихваш!

Злато,  Hug

# 143
  • София
Злато, Hug

# 144
Мъничка прекрасна звездичке, на всички ни е много мъчно за теб  smile3518 , но най- много на твоята прекрасна майчица. Zlato  Hug те
За Мия Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 145
Мъничка Мия , как искам да си тук в прегръдките на мама , татко и бате  Cry Cry Cry
Злато  Hug
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за Мия и всички ангелчета, дано им е хубаво там където са  Cry

# 146
 baloniЗа мия
Злато Hug

# 147
  • Варна
...защото една малка кукла трябваше да стане на 4 месеца...Липсваш ни, малка Миа.
...Защото днес изпратих детето си в последният му земен път...Винаги ще те обичам, миличък...

# 148
Слави, Hug плача със теб мила!
Злато и за теб  Hug!Миа  ще остане в сърцата ни!

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 15:04 от бен

# 149
Злато, Слави,  Hug ви и плача с вас.
 Flowers Rose за Миа и Теди. Дано са добре малките звездички  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт