Днес ми е мъчно, защото...5

• 19 096
  • 313
  •   1
Отговори
# 120
Аги искам да ти разкажа откъс от един филм който гледах вчера(Шепот от отвъдното)
Малко момиченце се завръща от отвъдното за да потърси майка си тъй като иска да
ги събере отново заедно с бащата!
Влиза в контакт с тях и им казва:

Вие трябва да бъдете щастливи ,защото и аз съм щастлива тук където съм сега!
Приеми го като послание от твоята душичка за теб....

за Поли Flowers Rose Flowers Rose

# 121
Поленце,мило дете ,където и да си ...честит рожден ден !

Аги,за теб много прегръдки .

Sad

# 122
  • Mediterraneo
Поли, златно детенце... Честит рожден ден... Знам, че там е хубав светът и болката е само за нас, празнувай с всичките свои приятелчета...
Аги, прегръщам те силно  Hug

# 123
Честит рожден ден, мъничка Поли...
Аги, съжалявам за болката ти, за това, че на този ден плачеш вместо да празнуваш
  Hug Hug Hug.

# 124
Честит рожден ден ,Поли!
Аги ,мила знам колко  ти е мъчно и  тъжно в този ден.Но колкото и да те боли и да ти се плачи опитай се да се усмихнеш ,купи и тортичка ,подарък и го отпразнувайте,защото тя е с вас ,ти не я виждаш ,но тя е винаги до теб и ще иска да си празнува рожденния ден.

Прегръщам те.

# 125
Честит рожден ден, мило детенце!

Мила Аги, Hug Hug Hug

# 126
Защото прочетох поста на Влади71
защото смелостта ми да опитам отново
изчезва с всяка нова майчица дошла в
нашите редици!
Защото цяла нощ не спах и си мислех
дали ще мога да преодолея една нова
загуба!С всеки изминал ден желанието
ми си отива все по- далеч и по- далеч...
Май се предадох на страхът Cry·

# 127
Днес стават три месеца откакто изгубих моята принцеса! Всеки ден си мисля за нея и не мога да забравя как изглеждаше. Представям си как щях да я гушкам и целувам, как всички щяха да й се радват и да я глезят! Иска ми се поне веднъж да я бях прегърнала....Обичам те мила моя и никога няма да те забравя smile3518

Flowers Rose Flowers Rose за моята дъщеричка

# 128
  • Варна
Днес стават три месеца откакто изгубих моята принцеса! Всеки ден си мисля за нея и не мога да забравя как изглеждаше. Представям си как щях да я гушкам и целувам, как всички щяха да й се радват и да я глезят! Иска ми се поне веднъж да я бях прегърнала....Обичам те мила моя и никога няма да те забравя smile3518

Flowers Rose Flowers Rose за моята дъщеричка
За твоята дъщеричка  Flowers Rose Flowers Rose
За всички дечица, които на този свят вече никой няма да гушне...Flowers Rose Flowers Rose

# 129
  • Варна
Сладуранче, мъчно ми е за теб. Уви, нямам думи, с които да намаля болката ти! Дори да я беше прегърнала веднъж, никога нямаше да пожелаеш да я пуснеш от прегръдките си и пак щеше да те боли. 

Спи спокойно, мило детенце!  Flowers Rose Flowers Rose

# 130
Днес ми е мъчно, защото разбрах за още две нещастия, за още две смърти - на прасчо и на слънчице!

Въздишките ми тежат, напоени от сълзи!

Няма ли кой да спре тая мъкааааааааааа???????????????

# 131
  • The new Earth
Всеки ден ми е мъчно, защото майките с разбити сърца се увеличават и все повече малки звездички изгряват на небето! Все по-често поглеждам нагоре и питам: ЗАЩО? А е толкова безсмислено да питам, след като няма кой да ми отговори...

Разкъсвам се вътрешно, защото след два дена стават девет месеца откакто моя прекрасен Калоян, моята голяма любов си отиде тихичко от мен...А аз все още очаквам да го видя и усетя сгушен в прегръдките ми, като се събудя...

# 132
Сладуранке Hug
за малкото ти ангелче Flowers Rose Flowers Rose

Искрице Hug
за Калоянчо Flowers Rose Flowers Rose

за моят Марк-Антоний Flowers Rose Flowers Rose-
Вечно ще търся лицето ти-липсваш ми.....

за всички ангелчета Flowers Rose Flowers Rose

# 133
ужасно ми е мьчно за вас майчици.
  така много ми тежи ,че не мога да облекча мьката ви...не мога дори да вляза вьв форума и да не се разплача,камо ли да ви вдьхна сила.
и на мене ми е много тьжно,,,,,и то от някоко дена още повече.незнам какво става...на моменти сякаш намирам сили да се справям с ежедневието,а на моменти дребни неща така ми дотежават,че незнам защо ставам от леглото.имам чувството,че нещо не сьм много нормална с тези си настроения и изблици на рев и емоции.
  стига с моите глупости....искам да ви пожелая да имате много сили да се сьбуждате сутрин и да живеете с мьката си,защото просто нямаме друг избор. Hug на всички ви.
                                                        стана голяма бьркотия....

# 134
Сладуранче HugИскричке Hug
Дано дечицата ни знаят че ги обичаме много и ужасно ни липсват

Общи условия

Активация на акаунт