Днес ми е мъчно, защото...5

• 19 103
  • 313
  •   1
Отговори
# 105
Краси, кураж мила. Дръж се. Твоето ангелче е добре, там на небето, където няма болка.
 Flowers Rose за всички наши ангелчета

# 106
Краси много съжалявам за малкото слънчице Cry
 И аз мисля че Алекс е на хубаво място и е
с всички наши ангелчета...........
Sad

# 107
Аги,мисля те тези дни .Как ми се иска да има думи с които да помогна поне малко на теб,на другите майки ...на себе си .

# 108
..........мъчно ми е, че хората около мен не осъзнават какво е да загубиш дете, и с техните действия и приказки сипят ли сипят сол в раната  smile3518
.........мъчно ми е, че трябва да понасям ежедневните им глупави коментари Cry

# 109
Честит рожден ден, Поленце. Flowers Rose  Flowers Rose
Където и да си аз знам, че виждаш и усещаш голямата обич на мама Аги към теб. 
Аги, гуш-гуш и отново гуш. Опитай се днес да пуснеш няколко усмивки заради Поли. Не е лесно, но в Златния град Поли ще си ги открие, защото са от мама специално за нея.

# 110
  • София
Поленцеее... newsm45 newsm45 newsm45

# 111
  • Варна
Triste, миличка,  Hug Честит рожден ден на малката звездичка Поли! Днес тя ще изживее един специален ден, обградена с много обич и веселие. А мама ще гушне Лъчи и в очичките му ще види отблясъка от своята звездичка.   Flowers Rose Flowers Rose

# 112
# 113
Честит рожден ден, Поленце! Flowers Rose  Flowers Rose

Аги, Cry Cry Cry

# 114
Triste, миличка,  Hug Честит рожден ден на малката звездичка Поли! Днес тя ще изживее един специален ден, обградена с много обич и веселие. А мама ще гушне Лъчи и в очичките му ще види отблясъка от своята звездичка.   Flowers Rose Flowers Rose

Hug

# 115
Аги,  Hug
Мъчно ми е за Поленцето, душичка мъничка....  За твоето изтерзано майчино сърце... Мъчно ми е за Мони, която ще е винаги една белязана от загубата какичка  Sad Мъчно ми е за  цялото ви семейство...

# 116
Аги,  Hug
Мъчно ми е за Поленцето, душичка мъничка....  За твоето изтерзано майчино сърце... Мъчно ми е за Мони, която ще е винаги една белязана от загубата какичка  Sad Мъчно ми е за  цялото ви семейство...
Имаш една силна прегръдка и от мен  Hug

# 117
  • София, "Младост 3"
Аги, дано намериш сили да се усмихнеш на малката от тук
желая й мир и покой и ни липсва - защото твоята загуба е наша загуба
прегръщшам те и днес ще празнувам и скърбя с теб

# 118
Миличка Triste,
знам,че днес ще плачеш,ще си спомняш и ще те боли много от липсата,но намери сили и се усмихни на твоето малко момиченце!Купи му цветенце,пусни му красиво балонче в небето и раздай бонбони,лакомства,много усмивки,целувки и прегръдки на твоите и други дечица!Така те ще стигнат до нея!
Прегръщам те!
А аз ще изпратя една въздушна целувка към небето за Поли.

# 119
Поленце,мило дете ,където и да си ...честит рожден ден !

Аги,за теб много прегръдки .

Общи условия

Активация на акаунт