Днес ми е мъчно, защото...5

• 19 091
  • 313
  •   1
Отговори
# 210
отново е 08. Стават 4 месеца откакто загубих принцесата си. Мъката ми е огромна, болката е непоносима..............
Много ми липсва малката ми кукла, докога ще рева след всяка розова количка, докога ще надничам вътре, и ще търся моето момиче  smile3518
Много ме боли ...... smile3518
Защо, Господи, защо????????????????????????????

# 211
Нефертити, Мърморанке, и всички други,  Hug Hug Hug Искам скоро да бутате колички и отвътре да ви се смейкат най- хубавите бебета- вашите.  И аз днес загледах в градинката едно момченце горе долу колкото трябваше да е моето ангелче сега и се опитах да си го представя.........

# 212
  • на дъното
за всички ангелчета
MARMORANA вярвам,че скоро време ще имаш повод да се усмихнеш  Hug

# 213
  • Варна
...за всички ангелчета, дошли на земята така обичани и желани, и така бързо отлетели от нас...

# 214
Марморанче Cry Hug

# 215
Марморанче ,много ме боли ,вярвай ми . Дано наистина скоро Бог те дари с едно живо и здраво бебе. Мъката няма да изчезне ,но поне ще намалее . Hug

# 216
Марморанче ,много ме боли ,вярвай ми . Дано наистина скоро Бог те дари с едно живо и здраво бебе. Мъката няма да изчезне ,но поне ще намалее . Hug

Марморанче Hug

# 217
Момичета  Hug и се надявам скоро всички да се похвалим с де чертички!

Аз не знам какво да правя, досега само чаках да минат 6-те месеца и да правим нови опити. Сега чувам какви ли не неща и малко взех да се отчайвам. Не знам дали не трябва да изчакаме да мине повече време, въпреки че го искам повече от всичко. В глават ми е такава каша, страх ме е да не се случи нещо следващият път защото няма да го преживея. Знам, че има време но не мога да спра да мисля за това Sad

# 218
  • на дъното
sladurana_83 Той страхът никога няма да ни пусни.Вземи за пример Нефертити,човек когато иска нещо толкова силно нищо не може да го спре.Желая ти скоро да видиш двете чертички  Hug

# 219
  • Варна
...защото преди един месец на небето изгряха още две нови звездички...на моето момченце и на Станиславчо...

Винаги ще ви обичаме, мили дечица!

# 220
Слави,  Cry Cry Cry

# 221
  • Варна
Много, много ми е мъчно за Теди  smile3518
Още не мога да повярвам, че няма да се върне....
Спи спокойно детенце
  Flowers Rose Flowers Rose

# 222
 Cry Cry Cry Слави , малкото ти геройче е там където няма болка, там където е светло и хубаво
 Flowers Rose Flowers Rose спи спокойно вечния си сън мило детенце

# 223
Сега Бог се грижи се за тях -за нашите мили деца, които отлетяхя така рано от нас . Поклон !

# 224
Слави  Hug, там те са добре, не ги боли  поне аз вярвам в това.

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за малките ангелчета

Общи условия

Активация на акаунт