Днес ми е мъчно, защото...5

• 19 083
  • 313
  •   1
Отговори
# 225
Слави,  Hug  smile3518
Дано са по-добре там, миличките. И да няма болка и мъка за тях.

# 226
Слави Hug·Болката не отминава,
но с течение на времето се учим да живеем с
нея·
за малките ангелчета Flowers Rose Flowers Rose

# 227
Слави, Амар,  Sad Sad Sad
каквото и да кажа - няма да е достатъчно да донесе облекчение...

# 228
Слави, Амар,  Hug Hug Hug.

# 229
Днес се навършват 12 години от смъртта на най-добрата ми приятелка, беше на 17 години, красива, добра............ казваше се Марияна, точно по това време на нощта си е заминала, на 14 срещу 15 юли.........  Cry Cry
Винаги ще живееш в сърцето ми, няма да те забравя, Мариянче..............  Flowers Rose Flowers Rose

# 230
Днес се навършват 12 години от смъртта на най-добрата ми приятелка, беше на 17 години, красива, добра............ казваше се Марияна, точно по това време на нощта си е заминала, на 14 срещу 15 юли.........  Cry Cry
Винаги ще живееш в сърцето ми, няма да те забравя, Мариянче..............  Flowers Rose Flowers Rose

Тя винаги ще е с теб Flowers Rose Flowers Rose

# 231
Меган Hug

за Марианка Flowers Rose Flowers Rose

# 232
  • с/у ОколоМръсТното
3м. без Цецик и 2г. без Мишето... истински ад  Cry
За него ВСЕ още не мога да повярвам, че го няма... за нея... гледам разни 2г. момиченца и се мъча да си я представя  Confused

# 233
шани те също те прегръщат  Hug Hug

# 234
И днес както и вчера ми е мъчно за ангелчето ми незнам защо ей така някаква мъка тегота отвътре мисля си сега бебето в мен колко добре се развива в петък бях отново на фетална морфология и този път всичко беше наред дори видяха че е момиче и незнам гледам диска с принцеската в мен и си мисля защо ми взеха ангелчето... щеше да съм най-щастливата сега да си имам момченце и момиченце в края ня ноември това бе моята мечта да си имам 2 дечица с разлика помежду им най много 2 годинки колко хубав беше животът ми тогава с тези мечти имах всичко а сега Cry  все ми е едно живея само заради прекрасната кукличка под сърцето ми само ако знаех за всичките тези изследвания и прегледи още през първата бременност изпитвам вина че несъм ги правила тогава

# 235
Мили момичета, чета понякога тук... момиче, което познавам макар и виртуално, скоро стана една от вас... Ема, която загуби сина си Илко
Днес прочетох стихотворението на Лилибон, което ме разтърси. Чувствах се по същия начин след всяка неуспешна инсеминация, след неуспешното ми икси...

Странно е как хора, които не сме виждали и вероятно никога няма да видим, оказват такова силно влияние в живота ни

Мила Ема... ако четеш тук... знам, че едва ли ти помага, но знай, че няма и ден в който да не мисля за вас и да не ме боли сърцето за милото ти красиво момче. Прегръщам те

# 236
  • Варна
Меган, приятелката ти е с теб, щом мислиш за нея... Любовта не може да изчезне току-така, щом я е имало...

Шани,  :hug

Талето, ти ще имаш две дечица с малка разлика - едно на небето и едно на земята. Животът не е справедлив, но все пак е живот, нали?
 Радвам се, че всичко е наред с принцеската ти!

# 237
Меган, Шани  Hug Ви много силно .
Талето ,радвам се че ще дадеш нов живот, но знам до болка ми е познато другото чувство - това  че ангелчетата ............ ни тях никога повече не ще видим как растат ,как се смеят и как плачат. Господ ни наказа ,но защо?????????  Страдам и плача всеки ден, а днес улових сълзи в очите на мъжа ми като гледаше племенника ни който е на възрастта  на нашето ангелче .

# 238
Мъчно ми е  натъжавам се и за всички ви все нови и нови попълнения има тук а ми се иска попълненията да са при бременлийската тема.За моменти се бях успокоила мислех че най сетне преодолявам мъката си но не е така знам че няма да спре да ме боли и каква вътрешна потребност имам да гушкам да се грижа за ангелчето си а немога и сега когато знам че всичката си обич ще дам на принцесата си се чувствам виновна понякога се чудя какво толкова лошо сме направили че страдаме толкова че ни взимат най скъпото незнам може би съм изпаднала в дупка все пак от бременността е нормално да имам и такива моменти най тъпото е че заради проклетия страх и огромната мъка немога да се насладя на бременността си а принцаската мие прекрасната красива като баща си и нежна като майка си и като си помисля колко беше хубаво ангелчето ми просто чудесно семейство но уви Cry Cry

# 239
  • Варна
Талето, не бъркай ОБИЧТА с ГРИЖАТА.

Ангелчетата си можем само да помним и обичаме.
За живите деца можем да се грижим и обичаме.

Споменаването на едните и обгрижването на другите не се изключват взаимно. Както не ни е съвестно, когато при налични две деца обръщаме внимание поотделно на всяко от тях.

Не се измъчвай, и двете ти деца ще разберат, че са обичани.

Общи условия

Активация на акаунт