Днес ми е мъчно, защото...5

• 19 083
  • 313
  •   1
Отговори
# 240
Шани, Sad
Талето, Ели е права както винаги. Дари всичката си любов на момиченцето, което сега чакаш. Така както я даряваш на ангелчето си, защото ти го правиш във всеки едни момент. И вярвам той усеща това. Hug
Момичета, а на въпроса ЗАЩО? С какво сме наказани? Ще си позволя да дам своето мнение по въпроса. Когато загубих момиченцето си, корях Бог - смятах, че ме наказва за нещо, но твърде жестоко беше според мен. Когато загубих момченцето година след това започнах да гледам на нещата по друг начин. Не е наказание, Бог не е така жесток. Изпитание е. Хората биват изпитвани по различен начин. За съжалени нашият е много болезнен.  Sad Орисия.  Sad Въпросът е да се научим да живеем някак си с това.
Прегръщам ви!

# 241
...........много ми е сдухано последните дни, само ядове. Като че ли не ми стигаше това, което преживях, ами и мъките продължават. Но си ви чета, просто не ми се пише.

# 242
MARMORANA  Hug дано бързо отмине лошия период...

# 243
Мърморанче, винаги можеш да споделиш всичко тук. Важното е да намираш отдушник. Hug

# 244
TALETO Hugне се обвиняваи,битката със съдбата е неравностоина
Марморанке Hug доста често се чувствам като теб

# 245
  • на дъното
TALETO Всеки ден се чувствам така и аз като теб и същите въпроси на които няма отговор си ги задавам всеки ден.Прегръщам те силно  Hug
MARMORANA  Naughty с теб сме се разбрали .В момента трябва да гледаш позитивно на всичко и след месец ще е наред.

# 246
...........много ми е сдухано последните дни, само ядове. Като че ли не ми стигаше това, което преживях, ами и мъките продължават. Но си ви чета, просто не ми се пише.

Хубавото на лошото е че след него винаги идва хубавото Hug·

Талето Hug·

# 247
благодаря ви момичета за утехата вкиснала съм се нещо ама стига съм ви се оплаквала да ви досаждам ама боли все още  Sad

# 248
здравейте мили мами.
   отдавна не сьм писала,но просто не ми остава време да седна на компютьра.
за сьжаление виждам ,че има и нови майки загубили децата си.ужасно сьжалявам за това .прекланям се пред болката и мьката в душите им.
   а днес исках да споделя и моята мька......отново е 16 .и днес стават 5 месеца от както загубих моята малка принцеса.ужасно ми е тьжно,че никой от близките ми даже не се сеща,че днес тя щеше да направи 5 месеца.какво им става на тея хора,толкова бьрзо ли забравиха,че сьм я родила.че вьпреки всичко нея я е имало на тази земя,мякар и за миг.
    направо не ми се пише ......само ми се реве и реве....

# 249
slancice  spoko толкова ми е мъчно за тебе, истината че че близките си мислят че като изобщо не споменват нашите ангелчета ни помагат по-бързо да забравим, а не си дават сметка че това не се забравя и ние имаме нужда да поговорим за тях именно с хората които са ни най-близки и обичани
Поплачи си миличка  Cry
Flowers Rose Flowers Rose за твоето ангелче

# 250
  • на дъното
 slancice мила  Hug едва ли са забравили близките ти,просто не искат да те разстройват така предполагам аз.Вярвам,че и те вътрешно го изживяват много тежко на всяка дата. Flowers Rose Flowers Rose За твоята звездичка която бди над вас

# 251
Меги Hug, Талето Hug, Слънчице Hug.
 Cry Cry Cry

# 252
  • Варна
Слънчице, никой не е забравил принцеската ти. Но хората не знаят как да говорят. И аз не знам... Затова наричат скръбта по починалите бебета - мълчалива скръб. Никой нищо не може да каже.  Hug  Cry

# 253
ПРОСТО СА ЗАБРАВИЛИ ЗА НЕЯ.....
УЖАСНО МИ ТЕЖИ...... всичко.
тя ми липсва.... не мога да се науча да живея с тази мька....
от друга страна безразличието на околните.... божичко с каква лекота казват ,че щяло да ми мине.
сякаш ме боли корема.....
направо ми иде да ги цапна с нещо/  не разбират ли какво е да загубиш някого....
просто ми е тежко...за нея..

# 254
Слънчице,  smile3518  Hug
Много, ама много често се чувствам като тебе.

Общи условия

Активация на акаунт