Отговори
# 135
честито на рожденничката-много зраве ,щастие и здраво бебче.по въпроса за метода за определяне на пола за който ви казох е чрез смяната на кръвта на мъжа и жената.тук  в нета намерих статия а това но там пише че мъжа си сменял къвта пре 3 години а жената през 4.само че това което знам аз е че жената си иа сменя на 3 год. а мъжа на 5 и съответно на който му е по  нова кръвта такова сте е детето.за това и по рядко се раждат момченца защото мъжете по рядко си сменят кръвта.естествено не искам да ме нападате и да ме мислите за луда просто ви споделям това което знам и ви оверявам че 98поцента излиза точно и вярно.познавам лично хора които си имат бебета така изчислени.но пак казвам че в нищо няма гаранция

# 136
Бръм, благодаря за отговора! 

# 137
Soufi, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  nbirthday
Пожелавам ти здраве щастие,касмет и декември живо и здраво бебче.

# 138
Здравейте и от мен Hug
Имам едно въпросче  Thinkingмоят термин е на 06.12 кога най-рано могат да ми кажат пола на моето малко човече ,вие знаете ли вече какво ще бъде вашето? Hug

# 139
Здравейте и от мен Hug
Имам едно въпросче  Thinkingмоят термин е на 06.12 кога най-рано могат да ми кажат пола на моето малко човече ,вие знаете ли вече какво ще бъде вашето? Hug

Чак не е за вярване, но моето момче го знам, че е такова още откъм 20 май, значи 13та седмица. Дори имам една снимка от ехографа където се вижда едно копченце, което си е точно пишлето. Сега ме мързи да търся диска да го показвам, но ще го намеря и кача.

Много се радвам за двете двойки близнаци, момичета стискам ви палци и желая всичко най-хубаво! Аз като се бях настроила, че са двечки колко мислих и премислях - ами то всичко трудно - носенето, раждането, кърменето, пък за гледането чак страх ме хващаше... Убедена съм обаче, че и радостта е двойна. Пазете се много!

# 140
Доста сте изписали вчера докато бях при доки. Ние сме добре, вече сме големи 9 см - 5,1 за телцето и 4 см за краката.  Hug Аз питах докторът за тези размери, защо навсякъде все различно пишат. Той ми каза, че има едно правило, по което се смятат размери към месец. И това е месецът на квадрат. Важно е да се знае, че този метод бил верен до 4 месец само. Тоест както аз съм в трети месец и бебчо е 9 см. Naughty
Сърчицето бие със 152 удара в минута. Въртим се напред-назад. Докторът също е против изкуственото тъпкане с витамини и е за плодовете и зеленчуците, които има в момента в изобилие. Но аз си мисля все пак да си купя ХИП и да го почвам. Само не знам - до края ли се пият тези витамини. Thinking
Весел уикенд и приятна отпуска на отпускарките. 1swing

# 141

Не знам коя седмица си, но мисля че вече може да се каже пола. На мен ми каза доктора в 12 г.с. и 2 дни, че залага на 80% в розово newsm53 След 2 седмици съм на преглед и тогава може би ще се види на 100%.

# 142
Здравейте!
Може би повечето от вас почиват днес, времето е страхотно даже и за плаж вече.Това кога може да се види пола е много относително, тъй като зависи от видимостта, при дъщеря ми нищо не можаха да кажат до деня преди раждането, сега на последния преглед ФМ в 13 седмица при нас видимостта беше много лоша и докторът нищо не каза поради това.Зависи как е застанало бебето, при мен стената на матката пречеше а пък и органогенезата не беше завършена. Много се надявам след месец да може да се види пола.
Да ви кажа за феталната морфология- наистина подробно специализирано оглеждане на всички системи и органи доколкото са развити в момента, много съм доволна и по-спокойна.
Приятни почивни дни на всички!

# 143
Моята докторка е с обикновен видеозон и изобщо нищо не ми казва Tired винаги отивам с голям мерак да го видя и накрая нищо Crossing Arms като погледна към монитора нищо не виждам -само едно петно newsm78 и тя ми казва ,че ми било нужно въображение .Но сега след сватбата ми като се завърна във Варна ще отида някъде на частно където медицината е по-напреднала (относно видеозоните)и ще го видя моето съкровище, а ако имам малко повече късмет може и пола да ми кажат Crazy
Лек ден

# 144
това май ни вълнува всички .всички сме нетърпеливи да раберем какво бебенце ще имаме.на моята приятелка и казаха  чак в 6 месец а на другата чак в 8 месец така че аз много не бързам за да не стане грешка да ми кажат едно после да е руго и аз незнам искам ако ми казват да е 100 процента

# 145
А иначе как сте,как се чувствате вече в 4 тия месец?Продължава ли да ви се гади и да повръщате ?На моменти имам чувството ,че малкото човече мърда ,но незнам дали си въобразявам или ми каркори стомаха чувството е точно такова  Blushвие усещате ли нещо подобно или аз съм се побъркала вече Crazy

# 146
Привет от мен, аз днес една хубава разходка до Боровец си направих, но сега гледам да си почина. От вчера вечерта имам леки боли ниско долу и от двете страни, малко като МС болки, чела съм, че това е нормално предвид, че таза се развива и матката расте, ама си е малко обезпокоително все пак. Надявам се да спре вече, че продължава и днес. Вие имате ли болки сега или нищо не чувствате?

Хубав ден и почивка

# 147
Привет от мен, аз днес една хубава разходка до Боровец си направих, но сега гледам да си почина. От вчера вечерта имам леки боли ниско долу и от двете страни, малко като МС болки, чела съм, че това е нормално предвид, че таза се развива и матката расте, ама си е малко обезпокоително все пак. Надявам се да спре вече, че продължава и днес. Вие имате ли болки сега или нищо не чувствате?

Хубав ден и почивка
И аз си ги имах болките последните 3 дена,но си мисля че е от уголемяването на матката.А може и от това,че ме мъчи запек.Като отида на 18.06 на частен преглед ще попитам.

# 148
Ами и аз мислих, че е от запек, макар, че пих дуфалак и сега съм по-добре. Аз съм на 20.06 на преглед и ще видим.

Аз сега ходя на 10 дни на преглед или ако нещо се притесня и отскачам, по-добре да съм спокойна.

# 149
Аз съм в 14-та седмица и доктора ми каза че бебето е момче. Аз също имах болки ниско долу и една вечер прокървях, след което постъпих в болница и ми обясниха че от силното напъване при повръщането плацентата се е изместила и имах малко отлепване. Сега вече сме добре. Мен също ме хваща редовно запек и дуфалак си върши перфектно работата. Сега не трябва много да ходя и трябва повече да си почивам докато не вляза поне в 6-ти месец, за да не прокървя отново, от което страшно много ме е страх. Спрях да ходя на работа и си почивам, правя малки разходки вечер или рано сутрин.
Приятна вечер момичета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт