Бъдещото януарче в мама си кротува, още не се усеща че лудува.

• 15 766
  • 324
  •   1
Отговори
# 270
За панталоните - и аз си мислех за тези панталони с широките разтягащи се колани, ама... няма ли да ни е мнооого топло през лятото с тях?!?
За казването - аз съм казала вече на всички - то просто не можах да скрия - и аз мислех от суеверие да споделям с колегите, но след предния преглед влязох в офиса с ей такава усмивка  Mr. Green и един колега на майтап ме пита - кво има, да не си бременна?  И то как да кажеш "не"!!  Simple Smile  Те всъщност отначало решиха, че продължавам майтапа, ама като се усетиха след известно време бяха много сладки Simple Smile  Та дотук с моето желание да скрия за три месеца...
А това как се усеща бебето - и на мен ми е мноого странно.  Нека някоя опитна мама да сподели какво е чувството.  Аз си го представям все едно да ти "играе" коремът отвътре... Ама не знам как ще разбера, че е точно това... А - и не ви ли е някак дискомфортно нещо отвътре да мърда нон-стоп? (знам, че ще кажете, че това е най-хубавото усещане, но все пак ми се струва странно...  newsm78)

# 271
vanilla80, първото усещане е като треперене на мускул, като приятно гъделичкане или както ти казваш "ирае" ти нещо отвътре. По-късно вече се усеща самите ритничета като такива. По принцип с втора бременост казват, че по-бързо се усещало ... ще видя и ще кажа  Grinning
не се притеснявай, ще ти харесва това усещане, стига да не е много активно. Имах случай, в който Катрин не престана да рита 4 часа. Е бях полудяла накрая.

# 272
Здравейте и от мен момичета Simple Smile
Панталони и поли за бременни и аз ще трябва да купувам вече Simple Smile С първата бременност до 3-4 месец нищо не ми личеше, пък сега си имам и коремче и килца съм качила. За сутиен ще тичам още утре, защото положението става непоносимо, първите два месеца не ми бяха наедряли въобще гърдите, но сега УХА  Grinning
Иначе аз вече имам чуството от известно време, че го усещам бебето. Прилича на пърхане на крилца на пеперудка, много е странно, с първото дори се усъмних, че това е бебето, защото е много нежно и лекичко. Казват, че който погледнеш пръв като прорита бебето, на него ще прилича. Дръжте си по една снимка на мъжо в портмонетата. Хахах - това в кръга на шегата , разбира се.
На мен продължава да ми се гади, но не чак толкова, много се надявам да спре скоро, защото въм в сесия и така половината ми ден отива, не мога да уча. От мен, толкова.

ПС: Къде има магазини за бременни сега, дали са отворили нещо ново? Аз знаех преди този под колоните сллед Славейков и ПРЕМама, ама за друг не се сещам.

# 273
Здтравейте момичета,

преди малко лекарката ми се обади с резултатите от изследването за тромбофилия..окза се, че са  положителни и имам някакъв ген със склонност към тромбофилия и антифолипидни тела (така се шашнах, че нищо не разбрах...). Тя каза,  да не се притеснявам, че просто ше трябва да пия Аспирин до 36 седмица и да следят активно притока на кръв към матката и имало шанс да се износи и роди живо и здраво бебче! Паникьосах се, не знам какво да парвя...а аз от няколко дни спрях да пия аспирин, защото се ядосах, че толкова се бавят изследванията и не исках да пия излишни лекарства (бях сигурна, че резултата ще е отрицателен newsm78) ! Лекарката каза да се успокоя (а това при мен и моята паника е невъзможно) и да отида в сряда, за да видим бебето и да напарвим БХС...На мен ми минава какво ли не през главата- нямам от известно време никакви симптомина бременност (не съм имала и зацапване слава богу), но ако е престанало да се развива..Утре сутрин ще отида при лекара, който Бръм ми препоръча, защотоп е близко до вкъщи...просто искам някой да ми каже..добре е, расте, движи се...иначе до сряда ще полудея съвсем #2gunfire
Стискайте ми палци,моля ви!

# 274
Rolling Eyes за гърдите при мен ще се пръснат, наедряли и много ме болят, даже ми е по удобно да спя със сутиен, защото иначе като се обръщам на страни и ме болят  #Crazy ужас е
за казването май вече незнам дали има някой който да не знае  hahaha новините бързо се разчуват
за сватбата сега ще гледам двд на мои приятелки че въобще не съм в час  Laughing
 barboran4e всичко ще е наред ще видиш, но е много важно да си спокойна и убедена че всичко е наред  Hug

# 275
Здравейте момичета, днес късничко се включвам, ама много работа имаше, а нали и разбирате какво огромно желание да работя имам, като все ми се спи Laughing
bebka за разлика от мен ти наистина имаш много време за подготовка. Съветвам те да отидеш в сватбен салон Маги-там е най-евтино, а предлагат абсолютно същото като другите. Ако си решила да даваш парички отивай в Стелина Simple Smile
Аз почти всичко ще си поръчвам от там, даже вече ангажирах украсата-мацката която я прави е много мила, но не стои постоянно там и едва ли ще имаш възможност да я видиш. Ако ти трябва съдействие за там, аз съм насреща Grinning
barboran4e не се притеснявай толкова много, всичко ще бъде наред, просто ти трябва силно да вярваш в това. Казвам ти го от опит. Преди да забременея януари ме оперираха от ендометриозна киста, с диагноза ендометриоза и задължително последващо лечение. Отказах гадните инжекции за които не ми се говори, и се опълчих срещу лекарката, че ако до юни не забременея, тогава да ми ги слагат. Е, чудотот стана, април забременях Grinning. Но притеснението което изживях сама си знам. Наистина е важно много спокойствие, ако успеем да се успокоим все пак Confused. Повярвай ми всичко ще е наред Hug

# 276
barbora4e, мила моля те не се притеснявай излишно. Аз пия аспирин протект от 5 г.с. и ще го пия до края на 12 г.с. точно защото миналата година имах спонтанен аборт. Но това в никакъв случай не означава, че ако не го пиеш или го пиеш нередовно , нещастието пак ще се случи. Това е просто една предпазна мярка да не се образуват някакви тромби или нещо си около плода, които му пречат да се храни . Което отново повтарям НЕ Е ЗаДЪЛЖИТЕЛНО да стане.
Успех ! С теб съм!  Hug

# 277
Бърборанче,аз също пия аспирин протект още от преди трансфера(правихме инвитро),и ще го пия до 12 седмица така,че не се притеснявай.Стискам палци всико да е наред Hug Hug Hug

# 278
Бърборанче, стискам палци всичко да е наред.  Опитай се доколкото можеш да се успокоиш и да не се притесняваш. Силни прегръдки от нас!  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 279
Бърборанче, с теб сме!!! Успокой се и мисли само позитивно! Вярвам, че всичко ще е наред и през януари ще гушнеш най-сладкото бебче на света!  Praynig  Hug Hug Hug

# 280
  • София
Здравейте , момичета !
Ще се радвам да съм част от вашата дружинка!
Казвам се Ружа и съм на 29 години.Това ми е втора бременност.Имам дъщеричка на 2 години и 6 месеца, казва се Александра .
Днес бях на лекар, развиваме се нормално.Пуснаха ми изследвания, но резултатите ще са готови в петък.
Терминът ми е 24.01.

# 281
Барборанче стискам палци newsm17не се притеснявай всичко ще бъде наред.
Бели Ружи добре дошла след нас желая ти здраво и сладко бебче накрая.

# 282
Момичета. толкова сте мили Hug
Благодаря ви за прекрасните думи  bouquet Аз се опитвам да се успокоя и се моля, когато отида утре на лекар всичко да е наред! Яд ме е просто на мен самата, че реших сама да престана да пия аспирин протект #2gunfire Само всичко да е наред, ще го пия до 36 седмица (щом така се налага) и всички допълнителни изследвания, които трябва ще си направя!
Само се питам, защо още след миседа, някой от всички лекари при които ходех не се сети да ми пусне това изследване, а трябваше да го разбера чак сега когато съм бременна!
Утре веднага ще се отчета,благодаря за стиснатите палци!
А на теб Бели Ружи привет, желая ти безоблачна бременност!

# 283
И аз да се разпиша, имам гадене но без инциденти, гърдите и зърната ми са доста наедряли, качила съм 1,5кг.
През деня много ми се спи, но все още се държа, на лекар съм на 26.06.
Аз пия дуфастона, защото при първата ми бременност, поради липса на прогестерон,плацентата беше 1/3 отлепена, но слава богу имам здраво момченце на 5г.
Проблема със запека го реших с киви, так че който има този проблем да пробва. Поздрави

# 284
Ей,верно бе,как не се сетих за кивито-казват,че много помага doh

Общи условия

Активация на акаунт