Почти до всеки мъж и девойка - НОЕМВРИйчетата са под бройка!

• 9 777
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Аз знам че басейните са абсолютно забранени за бременни,както и кисненето във вана.Абе с две думи-къпането в сладка вода е забранено,защото има най-много микроби и мръсотий,а морето постоянно се чисти с вълните.Това ми го е казвал гинеколог.

# 61
къде да ги напиша ?тук ли?Извинете ме за невежеството ма нали все пак съм новак! Embarassed

# 62
Здрасти и от мен Simple Smile
Гледам за сън си говорите - аз съм от тези, дето спят като пънове, но пък все не им стига сън Tired
Ако мога, бих спала 24часа Laughing

# 63
къде да ги напиша ?тук ли?Извинете ме за невежеството ма нали все пак съм новак! Embarassed
Ъхъм тук  Hug
Не се притеснявай , питай каквото не ти е ясно  Peace Всички сме били новаци Mr. Green
НАпиши термин , години , коя бременност ти е , и от къде си  Hug

В този ред не мисли , все се каня да кажа " ТОНЕСКА аз съм на 24 години" - за протокола просто  Crazy Mr. Green

# 64
  • София
adinko, добре дошла Hug
Напиши си тук данните. Линийка като нашите ще си вземеш като кликнеш върху някоя от тях и ще се отвори страница, където да си я персонализираш

# 65
благодаря ти мила за разбирането!:) Та за протокола Simple Smile терминът ми е на 26.11 на 29 години съм с втора бременност и съм от варна!желая успех на всички Ви !Сега отивам да търся нещо да хапна и пийна че пак ми се гади!!! CryУспокоявам си коремчето и идвам пак!:)

# 66
Благодаря ти  IVETO 11 много неловко се чувствам така все още ми е мъгла ,но ще свикна:))))

# 67
  • Попово
adinko 3D има в майчин дом и при д-р Марио Давидков... другия е при доц. Балев в Св. Марина  Peace
добре дшли м/у другото ДееДее и Адинко  Hug

# 68
adinko добре дошла и аз новичка,но се свиква с такива готини хора как да не свикнеш  Hug

# 69
Тонеска,слизай бързо на отчет
На мен ми се струва ,че повечето от нас са от Варна
Adinko-welcome

# 70
Благодаря pepena  ,а случаино да знаеш къде е по добре?И трябжа ли някой от тези лекари да ми водят консултацията за да мина на ултразвука ,защото аз съм при д-р Ганчев ?

# 71
Благодаря мариела !Хубаво е да знаеш ,че не си сам:)))) Hug

# 72
Благодаря hana30  Hug Радвам се че има мами от варна от скоро съм в града и се чувствам ужасно  все едно само аз тук съм бременна  Sad

# 73
Tinkatink, това със сънищата явно не минава. Продължавам да сънувам разни фантасмагории, при това толкова ярко и цветно, че на сутринта продължавам да си помня сънищата. А обикновено спя като пън Joy
[/quo
и аз сънувам едни странни неща.....
последния път сънувах дъщеря си висока едва 10 см и на другия ден бях на преглед и ми казаха че ще е момиче и е 1,6 см  Mr. Green

# 74
Идвааам

С една дума никаква не я свърших, ама поне се успокоих малко. Доки ми каза да отида на 4D, защото на неговия ехограф нищо не можел да види, дори и да ме прегледа. Та сега чакам другата седмица да отида, че тогава ще е най-доброто време за ФМ. Обаче ме успокои, че стойността била гранична и според него няма база за притеснение, но за мое успокоение да направя една ФМ и след това ако трябва да пуска изследвания (с всичките си ръце се моля да не се налага Praynig Praynig Praynig) Та това е засега.
Стискам палци на всички които днес са на преглед и само хубави новини чакаме Hug

Добре дошли на Адинко и Диди   bouquet

Хрисе за протокола съм те записала, че си на 24 Hug Heart Eyes
Хана и ти ли си от Варна, че май не си се отчела качествено за протокола Wink

Общи условия

Активация на акаунт