® E-bay - тема 10

• 32 088
  • 982
  •   1
Отговори
# 90
Гоблени,градинки,райбанове ,пушки изгорих си пържолите на мъжо  Embarassed
илонитка Може ли пак линка на Райбанецът  Peace

# 91
wiwian
aз не пия алкохол, пълен въздържател съм Simple Smile

# 92
  • някъде там
http://stores.ebay.com/movieonline73
Само дето са един и същ модел  и малко по-скъпи излизат Rolling Eyes

# 93
http://stores.ebay.com/movieonline73
Само дето са един и същ модел  и малко по-скъпи излизат Rolling Eyes

Malaysia Whistling Whistling

# 94
wiwian
aз не пия алкохол, пълен въздържател съм Simple Smile
Отказвам се от предложението Whistling

# 95

hahaha Joy Joy Joyи аз искам линк на райбанвц че дете и татко ще се изтрепат тука bash-що ли не взех 3-4 чифта-ма то по рамки,гумички. стъкла.по метал и пластмаса-на 100 места има логото на райбан Mr. Green-

И още нещо в немския ибей отделна регистрация ли се прави,че досега като сменям английския и американския само се логвам и влизам,а швабите -не ме пускат Whistling

# 96
от братята-шваби поръ4ах преди 6 мес една 4анта и диск на фен групата на дъщеря ми и до ден днешен ги няма...а и беше с банков превод-познаите как ме заболя г... Blushмама им #2gunfire

# 97

hahaha Joy Joy Joyи аз искам линк на райбанвц че дете и татко ще се изтрепат тука bash-що ли не взех 3-4 чифта-ма то по рамки,гумички. стъкла.по метал и пластмаса-на 100 места има логото на райбан Mr. Green-

И още нещо в немския ибей отделна регистрация ли се прави,че досега като сменям английския и американския само се логвам и влизам,а швабите -не ме пускат Whistling
И в немския е така,логваш се и влизаш Peace

# 98
 Heart Eyes  bouquet  bouquetпреборих се -намерих си грешката-ама тоя немски ooooh!-направо ми е като китайски Mr. Green

# 99
от братята-шваби поръ4ах преди 6 мес една 4анта и диск на фен групата на дъщеря ми и до ден днешен ги няма...а и беше с банков превод-познаите как ме заболя г... Blushмама им #2gunfire

Mr. GreenТе по-гадни и от английските дзурли ще излязат #Cussing out

# 100
  • някъде там

PLEASE TRY AND PAY FOR YOUR ITEM PROMPTLY - THE HUSBAND GETS A BIT CROAKY WHEN I'VE GOT PACKAGES LYING ALL OVER THE HOUSE WAITING TO BE POSTED. THANK YOU SO MUCH !

това пише в една от обявите  Joy Joy Joy

# 101
И аз чакам от декември месец едни обувки от германския Ибей...
Повече никога от там.

# 102
  • В сърцето на ММ
Привет.Аз все още чакам един анцунг на Адидас от UK от 15 май.Дали има още надежда да го получа?Има ли още някой с такова голямо забавяне? Cry

# 103
  • София
Привет.Аз все още чакам един анцунг на Адидас от UK от 15 май.Дали има още надежда да го получа?Има ли още някой с такова голямо забавяне? Cry

Пиши на търговеца и ако не реагира, пускай диспут  Hug

# 104
  • Бургас
ето ви друго китай4е, но с 12 карата златоо Joy Joyда си поръ4аме,пък после да си поискаме пак пари4ките  newsm78

http://shop.ebay.com/merchant/wwll_6688_W0QQ_nkwZQQ_fromZQQ_mdoZ

Във feedback-a пише, че било само покритие. Дали да рискуваме  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт