Лоши, лоши, ама са си наши, АВГУСТОВСКИТЕ апаши!

• 14 910
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от мен - наминавам само да се разпиша че сме живи и здрави, но ми е много натоварено.
Митето приключва мъките със зъбите - вече има 19 и до дни чакам да избие 20-тия.
Обаче откри тръшкането и писъците като начин да се опита да постигне своето и сега у дома се налага да ходим с шлемофони  Mr. Green
Опитвам се да ви изчета, но не стига времето, та не съм в час с клюкинките.  Embarassed
Забелязвам, че някои от вас са се уредили с баби за лятото и благородно ви завиждам. Аз от петък съм с двамата в къщи, а пък се налага да ходя на работа /в момента се трудя, та имам време за писане/, а и мъжа ми е претоварен и не мога да му видя очите. Изпаднала съм в самосъжаление, но ще ми мине.

# 46
Изпаднала съм в самосъжаление, но ще ми мине.
Недей така Hug.всички изпадаме в такива "дупки".Ама сме си тук да се пооплакваме, да се похвалим......... WinkРазписвай се когато можеш , па макар и "неподготвена" Grinning

# 47
Уффф четох четох и не издържах да дочета всичко. Доста сте писали докато ме нямаше никаква из форума.  #Crazy Разписвам се с пожелание за здраве към новите бебоци в тайфата!
Тъкмо втора седмица сме добре и днес Даниел пак вдигна Т. Цял ден е крив, мрън мрън...незнам и аз какво става пак. Към 17ч вдина 38,6. Ужас Shocked Сега спи, дадох Нурофен, а по късно капки Хексалгин. Незнам зъби ли са или гърло, но човечето гори. Наплашена съм от последния вирус, който беше твърде скоро и утре ще хвърча по лекари. На човек да му писне от лекари и лекарства... Горкото мишле. Praynig

# 48
Здравейте отново,много мило ми стана че съм ви липсвала Blush Heart Eyes
И вие ми липсвате ,затова винаги отделям време да си ви чета,въпреки че вече всичко е на по високи обороти.
И двамата с Иван ходим на английски,той през деня ,аз вечер,учим листовки ,аз трябва да науча за един месец един нов счетоводен софтуер ,защото има шанс евентуално за една работа като bookkeeping,което е нещо като по просто счетоводство.Учим език по системата LINC,по която според теста ме определиха за 6 то ниво от общо 8 ,а Иван за 2 ро,но и двамата решихме да се запишем в едно ниво надолу,защото курса сега е към края си и хората са взели целия учебник и затова решихме че така е по разумно.Правилата за кормуване също са много различни и са трудни за нас,но ще се справим.Лошото че сестра ми която се предполага да ми помага за софтуера е много заета и въобще няма време за мен и  утре ще търся някакъв учебник.
От 2 ри август,ще сме и в наше жилище три етажа по нагоре от сестра ми ,така хем ще сме близо,хем отделно,че сега сме много народ тук,всеки със своя програма ,навици и е малко трудно,но пък не ни струва пари за наем ,който е много 1050$ за стая ,хол и трапезария с кухня.Има и по евтини ,но не ни се прави компромис със квартала,защото тук това е от особено значение ,тъй като децата се записват на училище според адреса си,а в този квартал казват че училищата са добри и живеят бели хора,руснаци ,румънци ,което когато си в Бг не осъзнаваш колко е важно.Не съм расист ,но тук всеки идва от някъде и си носи и културата ,която понякога е прекалено различна от нашата и примерно има блокове в които ти прилошава от миризми на източни подправки и други неща,да не изброявам Wink
Ни ки си ходи на училище ,записаха в нормален клас,тук е 5ти ,първия ден беше много тежък,всички му викали глупак ,защото не ги разбира и не говори като тях ,унижавали го,но на другата сутрин аз се оплаках в администрацията и повече не е имал проблем,класния му е много симпатичен човек,досега на всички контролни по математика има само 6 ,започва и да разбира повече ,учи и френски,не му е лесно,училището свършва на 25 юни,малко остана и после ваканцията ще наблягаме на езиците.
Запознахме се и с няколко български семейства,едните са домакини тук на блока ,невероятни хора ,много мили със син една година по малък от Ни ки ,много хубаво си играят двамата,и едно друго момче над сестра ми дете на една разведена българка,също е разбрано дете.Лошото че те си заминават за Бег лятото и той остава пак сам Rolling Eyes
Уличка си играе с руските бебета на площадката,и се чуди защото всичко и звучи познато а нищо не разбира :Lil:
Ами това е от нас засега ,ще пиша винаги като ми се освободи малко време ,много ви обичаме!
Елфче честит ви кучешки зъб!
Анди завидях ти за самотния уикенд Blush
Блан искам да видим и Софийската на снимки Heart Eyes
Нори не се коси ,при баба винаги им е добре Hug
Марулче честити придобивки PeaceМежду другото днес се запознахме със семейство което живее в САЩ от 6 години и те казаха че цените в Канада са поне 2 пъти по високи от тези при тях ,а те са живяли в скъп малък град зимен курорт на 3ч от Денвър.
На мен тук цените на храната ми се струват високи ,спрямо БГ,но дрехите и играчките са по евтини,но пак зависи кои.Количките Грако и Пег-Перего са двойно по евтини ,но пък моделите тук не ми харесват.
Ох много имам да ви пиша ,но ще го запазя за следващ път.
Цвети разкажи и ти нещо  Sunglasses,отивам да гледам снимки .

# 49

Като извинение за дългото ми отсъствие - да туря сутрешното кафе.

И хиляди благодарности за страхотното име на темата - абсолютно отговаря на моментното състояние на Митачето - като я прочетох си умрях от смях.

В момента основно занимание /освен истеричните писъци като си навие нещо на пръста/ е това http://www.youtube.com/watch?v=M-jA83XsOpQ

# 50
  • гр.София
 ДобрУтро! Мама Галя,мерси за кафенцето!

Съгласна за събота.Може ли да е на открито?Идеи нямам. И претенции-нека да е по средата,че да е удобно на всички.

Нори,дано ти се услади да си сама, да се справиш с изпита и да си починеш Hug

Карим,как са нещата с Дани?

Марго,чудесно звучи за новото жилище-три етажа по-нагоре.
 Браво на теб,че си вдигнала пушилка за отношението към Ники!

Влади не беше много послушен, но той като цяло не е.
Хайде,ела на среща,че да си поговорим на обща тема Simple Smile.
 Моят син чува при трето казване. Уж с ушите е добре.

На мен пък ми се иска да ги заведа на концерт на Бон-Бон. Но много е късен часът-19, чак в Универсиада.Чудя се още.

# 51
Добро утро и от нас  Hug
Ех, Блан, може ли и мен да заведеш на концерт  Embarassed Много ги харесвам бонбонките, а Лорката пък е направо влюбена в една песничка за микробите  hahaha
Карим, измъчи се твоето слънчице  Cry
Нори  Hug ще е трудно, но пък после ще е много сладко като си видиш мишленцето  Heart Eyes
Мама Галя, радвам се, че пишеш пак  Hug
Марги  Hug Hug Hug разказвай по-честичко, много ми е интересно  Embarassed, а и ми липсват среднощните включвания  Sad

# 52
  • София
привет и от мен

ако срещата е в събота най-вероятно и ние с Миташки ще дойдем.

# 53
ехеееййй, много съм щастлива днес! Обадиха ни се, че сме спечелили пътуване за двама до Виена и билет за финала на Евро 2008. bowuu То още вчера се обадили, но татито затворил, защото гласът със странен арабски акцент му се сторил съмнителен (добре, че не е било пряка връзка от студиото на Диема.) Mr. Green
MamaMargo, няма да ви е лесно, но вие имата хъса, така че ще успеете да се справите. Hug

За събота и аз съм ЗА!

Mama_Galia_66, клипчето да не е правено в Люлин 8 до кафето? Wink Много са ти сладки момчетата, но незнам как се справяш с двамата и работа. newsm78

# 54
ехеееййй, много съм щастлива днес! Обадиха ни се, че сме спечелили пътуване за двама до Виена и билет за финала на Евро 2008. bowuu

ЧЕСТИТООО!!!!!  Heart Eyes  Laughing  Laughing  Laughing

# 55
Ей, Анди, браво, честито! Как ги спечелихте, на какво играхте?
Мама Галя, Марго, Цвети, радвам се да ви видя в редиците  Peace.
Карим, дано да не е нещо сериозно  Praynig  Hug.

# 56
  • гр.София
 Анди,страхотно!Честито!

# 57
  • варненка от София
Ееее, Анди честито, това е страхотна печалба! Аз си мислех, че тези печалби са бошлаф работа, но ето, че можело да се печели!

Моят мъж пък спечелил една тениска от играта на Хюндай и сега я чакаме по куриер. Иначе от Кока Кола до сега само една чаша сме спечелили, колко бутилки излокахме вече, но нищо повече.

# 58
  • София
Ей, Анди, браво, честито! Как ги спечелихте, на какво играхте?
Мама Галя, Марго, Цвети, радвам се да ви видя в редиците  Peace.
Карим, дано да не е нещо сериозно  Praynig  Hug.
Peace  Hug
Ади, извинявам се, че го използвам  Blush , ама да не пиша същото  Blush Blush Blush

# 59
Анди, честито, миличка  Hug Много се радвам за вас. Пожелавам ви незабравими емоции и спомени  Hug

Общи условия

Активация на акаунт