Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от магазините във Варна, които се препоръчват за закупуване на мебели за апартамент и бебешки артикули?
Какви са някои от характеристиките на бебешките колички, които се обсъждат в публикациите?
Кои са някои от местата, където се препоръчват покупки на холни маси?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от магазините във Варна, които се препоръчват за закупуване на мебели за апартамент и бебешки артикули?
-
Какви са някои от характеристиките на бебешките колички, които се обсъждат в публикациите?
-
Кои са някои от местата, където се препоръчват покупки на холни маси?
-
Какви са някои от характеристиките на витамините Pre-Naatal, споменати в публикациите?
-
Кои са най-добрите магазини за бебешки дрехи във Варна?
Обаче наистина ти става неприятно. Всички продавачи по сергиите са американци, та като си купуваш говориш на английски... Абе, да ги наплюе здраво човек... Чак ми се отщява да им гледам филмите по приказки, ама толкова ги обичамммм
Беше време, когато исках да работя за тях, а най-голямата ми мечта и до днес е да озвучавам техен филм
Но вчера наистина показаха доста търгашеско лице 

Да не говорим, че самите бебета се чувстват сигурно и защитени, когато ги държат познати топли ръце, а не са оставени по гръб върху някаква подложка и заливани с вода
Надявам се някоя по-веща от мамите тук да жти помогне с Продавалника
много има,слънце.Какво ти трябва?мебели,кухненско обзавеждане,баня?Че то в целия град са пръснати.......То аз и много късно се включвам де,сигурно сте приключили с обикалянето 
Бях на събиране на класа та станах малко да друсна дупе
Много е приятно да се видиш със стари съученици..
До сега ви четох,че един ден като не вляза съм изпуснала бая писане
дано по бързо се оправи майка ти
искам да си го гушкам бебока 

На мен тайничко си ми е жал за нашата спалня- и за леглото, и за стаята, обаче няма как. И двете дечица отгледахме в отделна стая от нас и за нас това си остава най-добрият вариант. Пък и покупката на дивана нямаше как да ни се размине- на стария вече са му излезли тук-таме железата и си плаче за смяна.
и досга ей тва ... сега малко почивам под климатика хихих