Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 658
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 390
Tony_in_love,не може .Соевият протеин не е разрешен.Тези пържоли се консумират в краен случай. Peace

# 391
  • Бургас
Tony_in_love,не може .Соевият протеин не е разрешен.Тези пържоли се консумират в краен случай. Peace
А аз си ги хапвам всеки ден,май трябва да се поспра малко.

# 392
Благодаря. Ще ги избягвам.  Peace

# 393
На всички с поводи-честито   bouquet
Перла, честито влизане в четвърта фаза, чудесна изглеждаш bouquet
Свидничка-успех на изпита и успешна реализация   bouquet
Лабелло -леко да мине операцията и бързо възстановяване и повече никакви проблеми
Светкавица - аз също ставам нощем, по същите причини  Laughing , доста вода пием и е нормално.
k_savova , страхотни резултати, възхищавам ти се  bouquet
Дамаянти , не се отчайвай в никакъв случай, ще се получат нещата, търпение и режимност, ще стане!Знаеш, че много си те харесвам, ще те мисля, пращам ти положителна /и отслабваща/ енергия  Hug Heart Eyes Hug

Привет на всички нови момичета, желая ви много минусчета   bouquet!

Хубава вечер Дюкеси  Hug !

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 09:28 от setony

# 394
  • София
....то пак ще съм си кашалот на плажа....  bouquet
ДамаянтииииииrotfImbo rotfImbo стига си говорила глупости. Ти си толкова хубава на горе, че едва ли някой ще гледа на долу Joy

# 395
  • София
Ниночка, не разчитай на трета фаза, за да постигнеш целта си. Ролята на трета фаза не е да се отслабва през нея, а да се задържа постигнатото.  Peace
Нелина Hug винаги оптимистка!  bouquet
Дамаянти  Hug пак ще ти кажа същото  Embarassed не се връзвай на кантара, просто бъди режимна. И моя кантар непрекъснато скача, дълги периоди на застой...гадост!!! Рядко, но като се появи минусче, радостта компенсира терзанията. Рано или късно режимността се отплаща. Не позволявай на лошите мисли да ти диктуват настроението. Да не говорим, че вече изглеждаш добре!!!
Присила  Hug остават ти само 3 кг  #Crazy на фона на всички килограми, които си свалила, са едно нищо. Според мен си продължи втората фаза до крайно постигане на целта, пак ще има плодове, ама ти ще си доволна от себе си!  bouquet
Мамс  Hug
Мира Hug, вече са 46  bowuu
Радиус Hug, нищо не казваш за Стара Загора  newsm78
Ори Hug, хубаво ти го е казала Пилито за галите  Laughing Може и шепа царевица или нещо друго любимо.
Я, Халеевата прелетяла  Laughing

# 396
Здравейте, момичета!  Hug

Първо да ви се оплача малко- оня ден значи си похапнах доволно печени картофи /бе сега като се замисля и други прегрешения имах него ден newsm78 /, викам си- да си направя една хууубава гала   Party ; Вярно, че не ги теглих въобще и отвсякъде си бяха повече от позволеното, ама на другия ден забелязах отклонение надясно  Sick #Cussing out Оправих нещата с един протеинов ден и си взех урок да не прекалявам занапред  Confused 

Наближава Срещата  Grinning  В тази връзка да дам отчет за маршрутките от Стара Загора до с.Ягода:  Тръгват от автогарата, билети се купуват на касите, има маршрутки в 10,30 ч. , в 12 ч., в 13,45 ч., в 15 ч., в 16,15ч. и в 18,30ч./ама тогава ние ще сме седнали на масата вече  Laughing /.  Казаха ми, че маршрутките за Гурково също минавали през Ягода, но трябва изрично да се пита дали влизат в селото. Тяхното разписание не го знам.  Confused
Разбрах, че има момичета, които не са се записали, но искат да дойдат. За съжаление в комплекса няма свободни места  Sad , освен ако някоя дюканка не се е отказала/ако се отказва някой, нека да заяви в темата, за да може да дойде друг на негово място  Peace /. Възможностите за преспиване, за които се сещам, са: 
1. в селото има някакви бунгала, но са доста мизерни май. Водят се комплекс"Олимпия", телефонът, който намерих е:  0432 24 22
2.на 10-12км има едно много сносно хотелче "Сребърното езеро" http://www.srebarnoezero.com/ - този вариант ми е фаворит. Подходящ е за тези, които са с кола обаче, освен това пътят до там е лош.
3. И Казанлък /по-добрия вариант май  Rolling Eyes Embarassed/, и Стара Загора са на 14-15км- пак за тези, които са с кола. 

Утре ще им пиша един мейл на Ягодите да им напомня за нашето нашествие и да наблегна на необходимостта от пилешко месо и Кола лайт  Wink Питаха ме на лични за нискомаслено кисело мляко- предполагам, че няма да ни осигурят, защото после така ще им остане, ако не го изядем Laughing 

Брей, тая вечер ме хвана логореята нещо... hahaha

Айде чао! Heart Eyes Hug

# 397
katyadjin какво си купи от мола  Wink?

Veneras  smile3501 сигурно си на" десетото небе"!
К .Савова  smile3525 ти си наша гордост  newsm53
prisyla стигна до тук така че какво са за теб някакви си мижави кг newsm10

# 398
  • София
Момичета, да споделя "предварително". Тази седмица ще имаме профилактични прегледи от работата, а, ако имам късмет, ще успея да си запиша и час за редовния контролен преглед след операцията ми на черния дроб. Обещавам да споделя за резултатите и се възползвам да призова всички: не пропускайте редовните профилактични прегледи и им отдавайте дължимото внимание. Искам да споделя, че откак съм на режима, холя малко по-често на доктор (за всеки случай, превантивно), до момента не са ми намерили "отклонения" поради режима... но ходенето на доктор се оказа добре за мен... откри ми се ОЩЕ нещо друго  ooooh! (аз съм уникалният здравен кърък, и друг път съм го казвала). Специално попитах може ли да е причинено от режим на хранене или друго личностно поведение или държание - не може, вродено е (генетично обусловено). Така че за мен режимът показа още една положителна страна... Обръщайте си внимание и се пазете, при съмнение - идете на лекар!

утре ми е първият държавен

fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed

pilito, тя твоята четвърта фаза вече чука на вратата   bouquet

k_savova#Crazy   bouquet

lenny_pld, липсваше м(н)и  bouquet

veneras, честита ти диплома (не че моята ми е послужила за нещо...)

Май ще взема да го хвърля този и да си смеся сода и лимонена киселина - за по-сигурно!

Да споделя, че пробвах общо 3 пъти и нищо не стана: сместа ми става като камъче още на втория ден (не съм я разхитила, де, ползвах я за миене на чинии - обикновено вместо абразив ползвам само сода бикарбонат - по-екологично е,  hahaha но и с лимонтузу + сода добре се търкат чинийките  Joy )

Някой питаше за Активия 0,5 %: бдителна дюканка забеляза сметана в съдържанието => не става  Naughty

ВЕСЕНЦЕ, http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/04/21/%d0%bd%d0%b0-%d1 … 0%be%d0%bc%d0%bf/

ivi bobby, пиши на кирилица, форумът има собствен кирилизатор  #Cussing out

Лека вечер на всички   bouquet  Hug   bouquet

# 399
Здравейте и от мен момичета!
Поздравления на Вещи и компания за положения труд newsm51
Моите килограми са вече 95  и сега съм малко в застой - инвестирам newsm12
Гледам доста нови попълнения -  welcome
Кри - знам че наблюдаваш линийките smile3533
Цоци, бързо оздравяване и .....минусчето ще дойде newsm10
Чатърките smile3534  bouquet сега почивам 2-3 дни и ще вляза да ви "видя".
Бъдете здрави и слаби, приятна вечер и успешна седмица!
 oops забравих да честитя на Креми годишнината - бъди здрава мила и на Венерас дипломата - честито и на всички с повод за празнуване smile3525

# 400
  • София
Ех, дами - вие сте дамите на сърцето ми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много, ама наиситна много ви обичам  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

И поради тази причина имам предложение  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Софийска срещичка в събота 28 юни   Hug Hug Hug Hug Какво ще кажете? Желаещи има ли  Hug Hug Hug Евентуално пак в Славяни, защото ни познават и не искат предварително капаро за резервацията.Между другото те имат и градина Wink

Хайде   bouquet

# 401
  • Бургас
Здравейте,момичета!Наистина е много бърз керванът ни дюкански.За един ден сте изписали толкова много,но се заинатих да ви прочета.Първо искам да честитя на всички с щастливи поводи!И аз днес имам минус - не е кг.,грамове са,не знам колко ,защото кантарът ми е механичен,но все пак е минус.
Сега и аз като новак имам въпрос.Сестра ми е спец по чужди езици и понеже едва в събота се снабдих с Excuisa Fitline - 0,2%,тя прочете съдържанието и ми каза ,че имало захар - малко,но имало.Понеже досега съм много стриктна,но си падам по сладичкото и бях решила да си правя с него тирамису.Та сега не знам да правя ли или да се отказвам? newsm78

# 402
  • София
Ама много тихо тази вечер  Whistling В петък изведнъж всички са на линия, а сега и на балкона няма много хора  Laughing
За ескуизата - едва ли е толкова фатално - доста хора я ядат  newsm78. Аз лично не я харесвам.Предпочитам извара  Grinning

Еееее, ето при вас ще си постна 6 600 пост в този форум  Laughing   Laughing Laughing
(поне да беше смислен  ooooh! )

# 403
Да се присъединя и аз  Grinning Нова съм, реших да опитам след като ви четох две седмици. Имам да свалям 11 кг, се надявам и при мен да се получи такъв направо невероятен резултат, какъвто наблюдавам по линийките ви, но предполагам, че ще е по-бавно имайки предвид, че си се кърмим с малкото зверче. Аз си и напълнях допълнително след раждането, защото преди това хапвах доста по-малко, ама като се уплаших в началото, че няма да ми е достатъчно кърмата и като се започна едно ядене, не мога да се спра Embarassed Embarassed Embarassed Днес ми е първи ден и се получи малко тъпо, защото ми е първи ден и от МЦ, дано като приключи да се изненадам и аз приятно.  Rolling Eyes Стискайте ми палци и продължавайте да ме изумявате с резултати.  bouquet

# 404
  • Бургас
Мерси !Както ми се яде сладко - ще опитам,но ще хапвам по малко.

Общи условия

Активация на акаунт