Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 646
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
sevdamir-Аз също съм нова,но от това,което съм чела тук мисля,че щом кърмиш трябва да караш трета,олекотена фаза,за да не пострада малкото сладурче.

# 406
  • София
имайки предвид, че си се кърмим с малкото зверче

Добре дошла - спазваш олекотена трета фаза, нали  newsm78

Дамаянти, аз няма да съм в София на нито една от посочените дани, иначе бих дошла на среща, т.е. не се съобразявай с мен  ooooh!

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 21:55 от М-зИленкУтУ

# 407
  • София
Аз пак ще се женя на 28-ми, не може ли да го направим на 22 /неделя/, а?

Кри  Hug рядко, но от сърце.

Sevdamir, нали караш 3-та олекотена за кърмачки? - да не стане грешка.

Sanny3 езкузията може да има захар, ама е доста странна на вкус и в никакъв случай сладка /поне за мен/. Като ти се дояде сладко ползвай степчета с кисело мляко или желиран крем. Виж в рецептите, има различни варианти.

# 408
  • Бургас
haleeva-Аз си правя мляко със степче,но има рецепта за тирамису и с племеницата сме луднали да си правим/нали и двете сме режимни/

# 409
  • София
Халееваааааааа  Hug Още по-добре , че е по-скоро  Hug
Нави ме  Hug Laughing
Хайде за 22 тогава - други желаещи има ли  Hug

# 410
haleeva-Аз си правя мляко със степче,но има рецепта за тирамису и с племеницата сме луднали да си правим/нали и двете сме режимни/

сани, рецептатан за тирамису режимна ли е? Направо ми се разтуптя сърцето!!! Моля ти се, прати ми линка/рецептата, ако всичко и е режимно мисля, че мога да изкарам и няколко години на Дюкан!!!

# 411
 С леко главоболие и мотивирана завършвам успешно 5 ден на ударния етап . За сега 2 кг  но ,без да съм се лишавала Wink Утре ще видя кантара какво ще покаже.   Благодаря на всички който ми помогнаха да си сложа линия  направих си я много свежарска Joy

# 412
Трета, трета, благодаря, толкова четох, че няма как да се объркам. Иска ми се и аз да можех да започна с ударна, но малкият човек е най-важен  Laughing Затова съм се и настроила да е по-бавно, но все пак ми се ще накрая на седмицата да има резултат. Страхотни сте, толкова бързо ме подхванахте  Peace Hug

# 413
 Embarassed:Момичета, не знам какво ми е станало тази вечер, но такъв апетит ми се  е отворил, че направо се плаша.Що храна погълнах
и даже не подбирах ми и  забранени нещица хапнах. Направо ме е срам от мен самата.По принцип винаги съм имала голяма воля,
но сега се сринах. идва ми  да се  #2gunfireВъв втора фаза съм и  до сега дюкан ми се отразяваше чудесно, но се притеснявам дали не съсипах усилията си без
причина. Много често чета във форума и ми действате като допълнителна мотивация и сега пак го правя та дано да помогне на
слабохарактерната ми гузна съвест. Мислите ли, че една такава вечер би била пагубна за целия метаболизъм.

# 414
  • Бургас
lorka- копирам ти рецептата-Нова версия на Дюканското тирамису:
3 с.л. овесени трици
2с.л. пшенични трици
2 с.л. извара Мероне
1 яйце
15 капки подсрадител Суитли улта
1/2 бакпулвер
2 с.л. кисело мляко Верея 0,1%
Всичко това се разбърква добре и се пече 25 мин. в тефлонова тавичка на около 180-200 градуса във фурна.
Залива се с една чаша кафе.

Заливка:
1/2 опаковка Exquisa 0,2%
1 яйце /отделя се белтъка от жълтъка/
1 щипка сол
15 капки подсладител Суитли ултра или степче на вкус
1 ванилия
какао за поръсване

Жълтъкът от яйцето се разбърква с подсладителя, сиренето Exquisa, подсладителя и ванилията. В отделен съд се разбива белтъка с щипката сол. Постепенно се добавя рабития белтък към другата смес и се бърка в една посока. След като се получи гладка смес тя  се разпределя върху изпечения блат. Поръсва се с какао и се оставя да престои в хладилника поне 3-4 часа.

Става фантастично!   Само какаото смятам да заменя с нес-кафе 

# 415
сани3, мерси много!! еййй че ме е яд, че всички магазини вече са затворени :/
сега ще се облизвам до утре...

# 416
  • София
Саниииииииии, как ще устои туй чудо цели 3-4 часа в хладилника се чудя  Joy Joy
Направо ме зариби и утре ще я направя  Laughing Hug

# 417
mammanarali, продължавай напред , но не го прави друг път.  Peace Утре и вдругиден изкарай на протеини извънредно- за заличаване на вредите и за наказание Mr. Green Laughing

# 418
  • Бургас
mammanarali - не се притеснявай,станалото станало,не можеш да се върнеш назад.Самият Дюкан казва ,че ако нарушиш режима не започваш отново, само че продължаваш като си много стриктен.
lorka,Дамаянти,радвам се ,че ви зарибих за нашата "мечта"! newsm10

# 419
Остават ми малко килограми до целта, така че  мисля, че ще успея да се върна във 2-ра. Още повече, че едва ли ще ми трябва повече от месец.

Приси, помисли си мнооого добре. Имаш още някакви си 3 килограма. Стисни зъби, бъди максимално стриктна, свали ги и едва тогава мини в трета. Докато не го изпитах, не разбирах защо не е препоръчително. Бях в трета за много кратко. Повярвай ми, връщането във втора е кошмар. И, честно казано, не знам кога ще успея да се върна успешно - даже триците не мога да си ям с кисело мляко.
Личното ми мнение е, че не си заслужава - само удължаваш режима.  Peace

Ори и Геци   Hug Heart Eyes

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 22:45 от Abrakadabra

Общи условия

Активация на акаунт