Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 680
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро  Hug ,
мен ме дели половин кг. от целта, но и с него и без него на 20-ти скачам в трета , защото "ах, морето" ме чака  Party
rokipaqane, то май днес правя 2 месеца  newsm78, ама лентичката ми нещо се е пообъркала  Grinning .Много ти благодаря, чакам да прочета в някой пост, че ти е по-леко в работата и да вземем да се видим  Hug .
Flame_jar, до колкото си спомням, Дюкан обясняваше в книгата си, че например при ПЗ дните органите се насищат с вода и може да се получи голям плюс, когато в П дните водата се отдръпне се вижда реалното.Сигурно и при Мц е подобно.Пожелавам ти да паднат изведнъж и да повлекат още със себе си  Grinning .
Успешен ден на всички   bouquet !

# 466
Четох из темите че и около овулацията имало покачване или задържане в по добрия вариант

Ох, благодаря! Успокоих се, че е възможно.   bouquet

bouquet

Благодаря setony   bouquet - на П съм и най вероятно е МЦ и няколкото дни които са преди него... ще си чакам търпеливо да отминат

# 467
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Добро утро момичета - хубав слънчев и отслабващ ден ви пожелавам   bouquet

И да ви попитам нещо  newsm78 - чета, чета и пак чета че около и по време на МЦ се задържа, обаче някоя от вас да се е сдобивала с ОГРОМЕН + - тази сутрин моя кантар направо ме изуми - щях да припадна като видях какво ми показа  newsm45 smile3514 newsm45
Моля ви каже, това нали ще отмине като приключи МЦ?

И аз съм с плюс от ПМС, споко, нормално е.  Peace

Лабело, късмет и всичко да мине леко  Peace

Наси, браво, продължавай в същия дух!  Hug

Честито на месечинките, минусите и въобще на всички с повод!   bouquet
На инвеститорките и тези с +, търпение му е майката! Peace

Лек, режимен и отслабващ ден!  bouquet

# 468
Здравейте и от мен! Heart Eyes
Тегло- нестабилно, в плюс съм, малко третата фаза й отпуснах края, види се, че не трябва да се прави така, че кантара веднага недоволства Confused. Пък и май съм в ПМС, но не мога да разбера, нали последният път ми продължи 16 дена и сега кога да го чакам Thinking
Бачи, ами честито. smile3525
Лабелло, сигурно вече е минала операцията, дано всичко е наред. Praynig
Малко със закъснение, Честита годинка на Кремито Савова. newsm51. Постигнала си нещ изключително хубаво, нямам думи...
Свидничка fingerscrossed
Венерас, честита ти диплома! smile3501/ И моята стои така в гардероба, като на Зеленкото/
Лени, страхотна мацка си! smile3521
Нелинка,  hug, успех в трета фаза! Дано   Nature Sunny изгрее и на твотя улица скоро.
Присила, Аби ти е отговорила много хубаво снощи, но и аз да кажа от личен опит. Почнах трета , и реших да се върна за малко във втора за 1-2 килца. Ми доста е трудно. И режимността е поставена на голямо изпитание. Повече от месец мъчих едно кило, и сега си карам трета, почти на килограмите, дето и преди си влязох в нея.
Марила, мисля, че би могло да го замества Бонуса. Peace
Тинтири-Минтири, така е, при много от нас има повишение и по време на овулация. Аз лично забелязах, че на мен влияе и лунният цикъл. Свалям, когато Луната е намаляваща. Grinning
Радвам се, че изследванията на всички са в норма. И аз се каня да си пусна едни.
За срещата- мисля, че събота е по-удобен ден, в предвид това , че неделята за много от нас е семеен. Ние все имаме разни ангажименти и ходим нанякъде в неделя, та надали бих могла да дойда. Ще знам на момента. Пък , ако искате, може и в събота , и Ори още няма да е заминала.

# 469
Добро утро и от мен.
Пак да се оплача, кантара е решил яко да ми играе по нервите. newsm45 Смених си схемата от 1/1 на 4/3.Днес съм 2 ден а промяна нъцки. Писна ми. От миналата седмица само играе нагоре надолу е аман вече . 61.9-62.2-62.00-62.3. Егати тва е ужас просто.Замислям се че най много съм била на тея кг/гледам си по старите дрехи дето съм ги носила бая време/. Е да ама няма да се разберем така. smile3515.
Егати имам още месец и 2 дни до морето и съм казала че тогава се мятам в трета с сигурност-каквото такова. Ама ми е гадно . smile3518.
Все трябва да паднат поне 2 кг да му се невиди.

# 470
  • Universe
Привет на всички Hug Hug Hug
Ето и моята гледна точка за плюсовете и инвестициите /освен МЦ, и насищането на клетките с вода по време на ПЗ/  Peace
Луната направлява и апетита ни . Ето защо няма нищо неестествено в това, че много жени малко преди пълнолуние напълняват. Когато обаче Луната започне да намалява, излишните килограми изчезват почти от само себе си. Фаза на слабеенето започва в деня след пълнолунието, на 19.юни. .Организмът вече е подготвен за интензивно сваляне на килограми под влиянието на намаляващата Луна.
Фазата на бавното и постепенно отслабване е след новолунието на 3 юли- организмът е биологически настроен да продължава да отслабва, но вече плавно и постепенно . Растящата Луна възбужда апетит за витамини и минерални вещества, които спомагат за разграждането на мазнините и превръщането им в енергия. В този период организмът преработва пълноценно храната и извлича от нея оптимално необходимите му хранителни вещества.

# 471
Здравейте ,милички!! Hug
С пожелания за режимен и спокоен ден с много нови минусчета.  bouquet
Днес съм рожденичка и правя само нережимни неща за ядене . smile3511
Цялата къща ухае ,стискаите ми палци да не прегреша .  smile3518
След като приключа с гостите /който ще посрещам цял ден / ще рапортувам как е преминало с искушенията . smile3523
Знам ,че Вещи само чака някой да прегреши и го почва с тигана .  fight
Вещи честна Дюканска Ще се опитам да съм режимна и много честна в рапорта си в края на деня.
 smile3525Вече сериозно ,ако не съм режимна ще се разочаровам от себе си.
Това е момичета стискайте палци!!!!!!!  love001А бе да почва купона ще се храним с духовната храна нали . newsm44

# 472
Добро утро и от мен.
Пак да се оплача, кантара е решил яко да ми играе по нервите. newsm45 Смених си схемата от 1/1 на 4/3.Днес съм 2 ден а промяна нъцки. Писна ми. От миналата седмица само играе нагоре надолу е аман вече . 61.9-62.2-62.00-62.3. Егати тва е ужас просто.Замислям се че най много съм била на тея кг/гледам си по старите дрехи дето съм ги носила бая време/. Е да ама няма да се разберем така. smile3515.
Егати имам още месец и 2 дни до морето и съм казала че тогава се мятам в трета с сигурност-каквото такова. Ама ми е гадно . smile3518.
Все трябва да паднат поне 2 кг да му се невиди.

spoko ще паднат...  newsm51 ....

# 473
Angeliclove Честит рожден ден!
Да се чувстваш най-красивата и обичаната жена на света!

Лени, точно преди теб писах как на мен ми влияе Лунният цикъл! Grinning

# 474
Здравейте ,милички!! Hug
С пожелания за режимен и спокоен ден с много нови минусчета.  bouquet
Днес съм рожденичка и правя само нережимни неща за ядене . smile3511
Цялата къща ухае ,стискаите ми палци да не прегреша .  smile3518
След като приключа с гостите /който ще посрещам цял ден / ще рапортувам как е преминало с искушенията . smile3523
Знам ,че Вещи само чака някой да прегреши и го почва с тигана .  fight
Вещи честна Дюканска Ще се опитам да съм режимна и много честна в рапорта си в края на деня.
 smile3525Вече сериозно ,ако не съм режимна ще се разочаровам от себе си.
Това е момичета стискайте палци!!!!!!!  love001А бе да почва купона ще се храним с духовната храна нали . newsm44

bdbaloni Здрава, слаба, много усмихната и щастлива бъди  smile3525

# 475
  • Варна
Angeliclove   nbirthday
Браво на всички свалили  smile3525 Бачи  Heart Eyes
Благодаря ви за поздравленията - пожелавам на всички ви да постигнете поне моя резултат, заслужава си чакането  smile3521
Нелнка  newsm51

# 476
Здравейте и от мен ,аз днес  имам -1кг   newsm44 newsm44,но утре ще видя дали ще се потвърди  newsm78
Орелия статията е много интересна  newsm10  има голяма логика в изложеното !
пожелавам на всички ви да постигнете поне моя резултат, заслужава си чакането  smile3521
направо е резултата -мечта  newsm74

# 477
  • гр.София
-"Кафенце, кафенце, я кажи, кои са най-красиви на Земята?"
-"Дюканки - мили, красиви и обичливи" Черпя!

талия - 6
ханш - 5
бедро - 6
ръка - 2 /дали е добра идея за някаква лека гимнастика с гирички?/
коляно - 5
глезен - 1
Лека и отслабваща, ама не откъм ум!!!
[/b]Labello[/b], стискам палци!
Дано да се видим на 28-и или 22-и на Софийската среща - Славяни биши на Ас. Златаров или някъде там в пресечките, нали? Angeliclove newsm59 newsm67 Two Hearts

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 12:01 от dilu

# 478
  • Варна
Angeliclove, честито ти! Стискаме палци да удържиш фронта. Приготви си много режимни неща и за себе си и хапвай преди да седнеш на масата с гостите.   bouquet

Кате, някой потвърди ли за сряда? Аз потвърждавам тук, публично: 18:30 ще съм пред ОНЗИ паметник Peace

# 479
angeliclove
Благодаря ви момичета !
dilu

Общи условия

Активация на акаунт