Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 651
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 615

Бачи  Hug Hug Hug много съм щастлива от твоя минус, ама защо си махна лентичката, та не мога да те следя  Joy (Кати Hug следя ви!)
Mr. Green Изненада  Joy

Имаш ли идея колко варианта ми минаха през ума?  Joy  Joy  Joy

Ели, успешна трета! И не й се шашкай, прави си я по схемата на Дюки - не я е измислил случайно.  Hug

Славе  Heart Eyes

Byrne, приготви се за по-различен вкус. На много от момичетата, стевията не им хареса. Прочети на листовката дали стават за топлинна обработка. Моята е течна и, ако правилно си спомням, максимумът й е до 160 градуса.

Ори, аз ще сколасам. И ще я снимам. А после ще пием по кафе в квартала и ще ти я покажа. Е, не е същото, ама...  Wink

# 616
  • Universe
Приемате ли нови приятели? Embarassed
Разбира се,  

# 617
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добър вечер дами, минавам да ви пожелая лека вечер и да споделя, че съм режимна.
 Днес обяснявах на едни мацки, че съм свалила 15 кила от зимата до сега, а те явно не ми повярваха, що така не знам  newsm78. Е нищо де, то верно не си е за вярване, а и като ме видят такава весела и жизнена хич не им се вярва на хората, че съм на диета. А аз м/у другото съм станала много по-подвижна и енергична откакто паднах под 65кг. Имам много повече енергия, изглеждам по-добре и естествено настроението ми се е повишило, а и се уморявам по-малко, абе добре съм си за сега. Да е жив и здрав др. Дюкан още поне 100000000000 години   bouquet

Айде лека вечер и утре с поне по кило по-малко! Hug не, че мен ще ме огрее с тва ПМС, ма все се надявам

# 618
Съжалявам, че спамя, но пак имам въпрос?

Малко прекалих с варенето на яйцата и на някои места бяха малко стричави. Ама ги изядох  newsm78 пък и съм сама, да не взема да се затрия  Joy

# 619
Abrakadabra newsm78 хич даже Simple Smile)) Но като се замислих и на мен ми минаха една-две Simple Smile))

# 620
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Малко прекалих с варенето на яйцата и на някои места бяха малко стричави. Ама ги изядох  newsm78 пък и съм сама, да не взема да се затрия  Joy

Няма, спокойно, попреварила си ги, не са били развалени нали? Само стават малко гаднички като ги попревариш, да беше свирнала преди да ги ядеш да ги поразбъркаш поне с малко кисело мляко, горчица и подправки, че да са по-вкусни  Grinning

# 621

Малко прекалих с варенето на яйцата и на някои места бяха малко стричави. Ама ги изядох  newsm78 пък и съм сама, да не взема да се затрия  Joy

Няма, спокойно, попреварила си ги, не са били развалени нали? Само стават малко гаднички като ги попревариш, да беше свирнала преди да ги ядеш да ги поразбъркаш поне с малко кисело мляко, горчица и подправки, че да са по-вкусни  Grinning

Ммм, че аз си извадих жълтъците- омесих ги с горчица и ескуиза и ги напъхах обратно в белтъка  Joy и си ми бяха много вкусни.

Благодаря!

# 622
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Слънчица златнички, липсвате ми  Cry
режимни сме  Peace , напоследък се мятам из темите като скакаУец, един пост в началото, един към края ....
но след две седмици нерви и гърч направо не знам на кои хора съм  Confused
вярвате или не, сетих се, че не съм се мерила от 4-5 дена след като прочетох, че Бачи има минусче  
 Бачииии   bouquet
славе и дружинка и на вас  Heart Eyes Heart Eyes
спамърките - УбичЪм ви  ей толкова Hug

Вещи,  Blush Благодаря! Ти си знаеш защо.

# 623
  • София
Орион  Hug добре дошла!   bouquet И успех!  bouquet
Славе, Ори, Аби  Hug Hug Hug

Гуди, затри се, бре жено!  Hug

Embarassed спирам със спама за днес  Embarassed видях малко свободно време и....попрекалих  Embarassed
Лека нощ! newsm46

# 624
Слънчица златнички, липсвате ми  Cry
и ти  както и Цоци на целия керван   Hug Grinning

Hug Hug Hug

slave, mammanarali,  R_penkova, Avatar, biborana, Deva, kalinuccia, dudinka, freja, Orion_G, Rosabela, lenny_pld, miraj, setony, Kaili, krikri, bebochka, VeLin4eto, daniela8885, toni.to, Геци 75, Scorpi, xris, shisho bakshisho, INA*I, svetul4eto + 7 Скрит/и 
 smile3503

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 22:36 от FEN

# 625
Някъде прочетох че няма в Билла рулца от раци  . Тази вечер бях в Кауфлан  и там имаше много и цената беше  прилична  Wink
Всъщност имаше много неща  който са за режима на Дюкaн  ,   лошата новина е  че, опашката  беше убийствено голяма но ,нали имам цел се въоръжих с търпение
Завърших успешно първите 5 дни на П резултата е 2 .500 Wink Продължавам нататък!

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 22:51 от svetul4eto

# 626
  • софия
НЕДЕЛЯ 11 часа в Борисовата градина - до езерото Ариана, а после ще видим на къде  
Бачинкоооо,те за тва става на въпрос.Ако се видим може да съчетаем полезното с приятното. Mr. Green
Орииии,нали в неделя заминаваш,що нИ дойдИш уаааааа? newsm45
Абииии, newsm51
Гуудиииии,един път да забравя да рИвЪ за теб и те вземеш ,че се Явиш. Mr. Green Липсваш,мноооого ми липсваш. smile3518
Фенчееее,гушки и мляски и за теб! Hug Hug Hug
Ихаааа,пак се оспамих Innocent ,но като ви видя иииии..........нИмогЪ да не се изцепя! Joy Joy Joy

Е те това е абсолютно от режима,хем го копирах ,хем си мисля ,че срещата е в събота.И пиша ли,пиша глупостиииии!ВЪХ,акъл и МЦ не дойдат ли навреме,не ги чакай.Добре ,че поне едното ми идва вече навреме. Mr. Green

# 627
  • Universe
    най-дебелото дете в света    започва да слабее

222 кг - 7 годишно

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 22:54 от lenny_pld

# 628
Аби, само обещаваш Crossing Arms Така обеща и едни снимки от невръстните ни години и тук се скъсаха да ме питат момичетата, като ти поизчезна Laughing Та фръц и нацуп един вид, нали hahaha Hug

Гуди  bouquet

Славе, как да дойда в неделя, като заминавам в неделя, уаааа Crazy

svetul4eto, става въпрос именно за ролцата на Билла, мани го Кауфланд Grinning

Лени Rolling Eyes Това е извратено... #Crazy

# 629
  • София
Добра нощ, момичета   bouquet Минавам да поспамя Mr. Green , че ме чака тепърва още готвене  ooooh!  Може спокойно да пропуснете поста ми, лигав е  Embarassed

Момичета, взех изпита!!!

Hug

Елена82
, успешна тревта фаза   bouquet

Бачи, честито ти минусче   bouquet

zazu1Hug    bouquet Hug   bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт