Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 585
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Добро утро, момичета!
Бачи Hug, много сме ранобудни тази сутрин  Laughing
МамаМия, ами то навсякъде вече се говори за Дюкан  Laughing
Зеленко  Hug сега ми хрумна, че за планина можеш да си вземеш от испанската лайт шунка, дето я има в Елемаг. Не вярвам да се развали за 1 ден носене в раницата ти. И замразени рулца от раци - докато се изкачите, ще се размразят  Laughing Евентуално готови телешки кюфтета  newsm78 естествено кексче, извара също. Е, доста ще ти тежи раницата, а като сложиш и зеленчуци  #Crazy Ще си спомниш как е било, преди да свалиш тия килограми  Joy
За срещата май няма да успея, сутрин през уикенда ми е напечено.
Барабана, и аз не мисля, че в концентриран вид триците са подходящи за малко дете. Според мен става, ако правиш хляб и сложиш 1-2 лъжици в него. Peace
Не съм, честита ти радост!  bouquet
Лек и усмихнат ден, да теглят леко кантарите! (моя днес ме обича  Laughing

# 646
Здравейте сладуранки ,виждам много стари дюкански муцуни се завръщат ,явно от всеобщата амнезия се бяха поизгубили smile3503
Аз да се похваля минуса от вчера и днес се потвърди щастлива съм newsm44 newsm68 newsm44 ,въпреки някои малки проблеми ...

не можах да го изгледам, #Crazy ужасно е ,дано на никой не се случва такова нещо  Praynig

# 647
Добро утро, мили дюканески!  Зеленкото и Зарибената, мерси за кафенцета!
Ели, Нели - добре дошли в трета фаза! Успех. Hug
Честито на свалилите, на всички с месечинки и въобще с поводи.    bouquet
 Лек и успешен ден.Hug  Hug  Hug

# 648
Уффффф!Какво правите ,бе хора?Не мога да се намърдам! Rolling EyesХа ,сега- ДОБРО УТРО и от мен.Днес правя точно 1 месец от режима Rolling Eyes и съм -7 /от понеделник/не,се тегля всеки ден!!! EmbarassedБлагодаря на всички ви за подкрепата.Без вас нямаше да успея, на ВЕЩИ - специални благодарности за топлия прием и майчина загриженост към всички newsm51
     Мечтата ми е още -7 кг.с вас съм сигурна ,че ще успея!Лек ,успешен и отслабващ ден на всички ВАС!  bouquet

# 649
Добро утро!  Hug
И аз направих 35 дни и съм - 6 кг., бавничко, но съм доволна. Трябват ми поне още 6, но сигурно ще се полакомя за повечко. Wink Досега бях на 5/5, но от тази седмица минавам на 4/3, че ми се струва доста по-удобно и приятно за уикендите, дано ефектът е все така добър!
Мисля вече да включа по-интензивно спорта.
Страшно много ми липсват плодовете и ме е яд, че не открих по-рано Дюкан, разбира се бях чувала, но си мислех, че е поредната диета и бях скептично настроена. Хубаво е да се започва есента или зимата, за да може третата фаза да се пада лятото. Но нищо, и другото лято ще има плодове. Simple Smile
Браво на всички и продължавайте!!!   bouquet

# 650
  • София
Постът на Таняманя ме подсети - упражнение за оформяне на бедрата, с чудесен ефект, е писането на цифри във въздуха, от легнало положение.

Знам че е писане с краката, но като прочетох поста без да прочета крака си представих как си лягам с химикал в ръка и почвам да си изписвам цифрички във въздуха с него   Joy  Joy  Joy
rotfImbo колко прекрасно щеше да е с писането на цифри във въздуха да извайваме крачета...Може би, някой ден, някой друг Дюкан ще измисли и нещо такова  Grinning

# 651
здравейте момичета Hug
благодаря за отговорите Hug
за лунуването - ще го направя 24 часа и ще пия и айранчета, не е толкова страшно, а обичам да го правя Wink
за триците - няма да давам на детето Naughty ще и меля овесени ядки, аз и без това слагам по 1, 2 лъжички в крем 500мл, никак не ги обичаме Mr. Green
днес на шега се измерих и съм -1,3кг за 4 дни Peace много се радвам имам още 3 дни, да видим  Simple Smile
Е може да ви се виждат малки тези - ама аз уж идвам от друга диета и там свалих, та може би за това  Rolling Eyes
Наистина не е за вярване как си плюска човек мръвка на поразия и слабее Joy
усмихнат ден от мен Heart Eyes

# 652
Добро утро, дами!  bouquet
Гледам има много новички. Добре дошли на всички и успех.
Днес съм с "новите" червени панталонки. В джобчето ми дрънкат...Вички ме оглеждат bowuu
Та искам да ви кажа - дрехите са много важни за новата визия. Ако сте отслабнали и носите старите широки дрехи-ефекта е нулев.  Не се притеснявайте да носите дрехи по тялото. По този повод снощи изхвърлих една любима блуза. Много я обичам, но с нея изглеждам като преди. Само на физиономия съм отслабнала.
И сега де се поФаля-щерката на матурата по литература е изкарала 5,75 newsm44 , а това е мноооого важно newsm08. Та по този повод да почерпя
Лек и успешен ден на всички.

# 653
Здравейте отново  Simple Smile
Мога да се похваля, че за два дни съм -1.4 кг  Laughing Laughing Laughing Но не ми личи отникъде, как се е получила тази разлика незнам, а не са чак толкова много килограмите за сваляне /11/, че да не се забележи. Иначе пия по поне 3 литра вода на ден, та затова си мисля, че няма как да се обезводнявам, ама наистина не ми личи, че съм свалила, макар и малко. Имате ли някакви идеи защо е така newsm78

Успешен ден на всички и леко сваляне Joy

# 654
Добро утро, момичета!
Горда, браво на детето ти!   bouquet

# 655
  • София
Горда Hug, а една снимчица за воайорите с новите червени панталонки? И браво за щерката   bouquet къде ги намирате тез умни деца, бе  Crazy явно са се метнали на родителите  Joy
Бейби дол  Hug завиждам ви за днешната среща!  Laughing
Барабана, можеш да направиш на детето сладки от овесени ядки. Стават страхотни и децата си ги хапват. Пък и вместо готовите боклуци  Laughing
Да ви кажа тази сутрин моя малкия не искаше да яде нищо за закуска. Най-накрая отиде до хладилника, отвори го, извади си извара, взе си лъжичка и почна направо от бомбичката  Laughing А преди няколко дни висеше пак пред хладилника и викаше:  "Месооооо, месоооо!"  Joy

# 656
  • София
Добро утро и от мен! Simple Smile Още не знам как се слагат картинки, но ви черпя виртуално по една студена вода, че в тия жеги...

Горда, честито на дъщеря ти!   bouquet

Честито и на всички с минуси и други поводи... Аз също днес изненадващо съм -1кг... Вече съм 65, което е супер, но не колкото когато стана 55 Simple Smile

И по този повод да питам какво правите със старите си дрехи, които вече ви висят... Аз тия дни имам голям проблем... Дебелите ми дрехи - от когато бях 72кг. ми висят ужасно (разбрах го чак оня ден като гледах едни снимки, на които са ме снимали без да подозирам Simple Smile )... Не че имам чак толкова много от тях де - аз избягвах да си купувам дрехи тогава, защото все си повтарях, че ще отслабна и няма да са ми нужни... Но имам например един костюм, за който зимата дадох над 200 лв. с идеята, че ще изкара много време.... Носила съм го 2 или 3 пъти, а днес ми стоеше като на закачалка... и крачолите си настъпвам и въобще е ужас... А пък от друга страна готините ми дрешки от периода 55-60 още не ми стават.... И сега трябва да си купувам неща, които след 1 месец евентуално няма да мога да нося....  Simple Smile

Да си имам проблемите както се казва, ама те...  Sunglasses

Не съм, няма да мога да си нося нищо, че е много официално събитието и някак си няма да ми е удобно...  Embarassed

Хубав и слабителен ден на всички, ако мога така да си изразя...  Hug

# 657
Добро утро, дами Simple Smile  bouquet
Да походя и днес заедно с нашия керван. Simple Smile Simple Smile
Ще си сменя лентичката вече - минус още 1 килце. Peace Peace Peace така казва големия кантарев в аптеката - малкия в къщи само ми се хили и ме прави луда - през час показва плюсове и минуси, гадинката Simple Smile Simple Smile Laughing
Пия си много вода, ям си разни режимни неща и макар и в МЦ - свалям.
СУПЕР!!!!! Simple Smile Simple Smile
Приятен ден момичета, с много минусчета и много радости  bouquet  bouquet
Вие ми давате още сили и стимули да продължа!
Пращам ви малко красота

# 658
Добър ден и от мен момичета - са ти е сладко кафето!      bouquet       Благодая на всички, които отделиха от времето си за да ми повдигнат духа. Момичета можета да ми изпратите книгата на emeil Vasilka19531953@ABV.bg. като предварително  smile3525 smile3525 newsm53 newsm53                 Posi аз не си купувам парафиново олио, заова не мога да ти помогна, ако искаш обади ми се по пощата и си дай телефона да се чуем, или аз ще ти дам моя. Весел и отслабващ ден на всички дюканки от дружината!!!

# 659
Бейби дол  Hug завиждам ви за днешната среща!  Laughing

И аз само ще завиждам май  Sad
Сама съм с двете деца и детегледачи няма желаещи засега.
А така ми иска да отида..

Общи условия

Активация на акаунт