Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 614
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 750
*dega*  На мен лично овесените трици на ми действат,ако става въпрос за WC,аз пия допълнително хапчета за да реша този проблем.Но при всеки е индивидуално

# 751
а_0426, триците би трябвало да се ядат до обяд. За ефект в 00 трябва да се пие и много вода. Водата помага и срещу евентуалното главоболие през първите протеинови дни.

# 752
  • Пловдив
Здравейте и от мен !

Горда, 2в1 , браво на дечицата Ви. Да им купите сега подаръци на тези отличници.   Simple Smile bouquet
Ори, да не ме подпукаш сега и мен. Хайде оставям ти гаджето.   loveuuu hug
Крикри, благодаря за споделеното.  bouquet Аз ползвам потсладител само за кафето/ мин 3 на ден/. Стевията не ми допадна. И май ми мина кризата за сладко - днес не ми се яде,  newsm44. Явно е било моментно.
Мишана-глезана, остави ти сега стриите /надявам се имаш чувство за хумор/ , телепортирай ме на тази красота, която си показала.  Hug Praynig
Мариаид, честита месечинка и браво за постижението.
Венерас,  Hug  bouquet. Изглеждаш направо невероятно.
Поли, Бобче-копче е голям сладур, пу-пу. Да го нацелуваш от мен.
Лени_плд, ех отиде без мен на тези 55 кг, значи Cry!  Я ме дръпни малко де  Hug

На всички с поводи- Честито! На закотвените - spoko. На новите- welcome.
Лек ден и много усмивки !  

ПП : Танич, браво и от мен на твоето гардже.  Hug  bouquet
Още един ПП : И аз реших да карам втора до края на месеца.  Laughing. Надявам се, да разкарам нищожните грамове които ми остават до 55, пък и ако сваля още ще е супер. Та така!

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 15:43 от djani

# 753
Dahlia, точно това е.
Мерси много, да си жива и здрава Hug
Спаси ме от гладна смърт Simple Smile
И.....отивам да си купя очила. Егати и кьорчото съм. Simple Smile
Джани, радвам се да те видя Hug

# 754
  • Варна
Моля, пак заповядай и аз много го обичам!

# 755
Танич, http://dukanskirecepti.wordpress.com/?s=+%D0%B5%D0%BA%D1%81+%D0% … D0%B8%D0%BD%D0%B8  май закъснях

Дега, ако триците не са ти достатъчни виж http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/02/22/%d0%b7%d0%b0%d0% … 0%ba%d1%8a%d1%82/  

Мариаид, ако бях на твое място щях да се помъча още малко ако имам сила, иначе спорт и внимателно захранване. Снимките са супер, особено крачетата   bouquet

# 756
Здравейте момичета!
И аз съм тук, слабееща, бавно, но славно.
Поздравления за всички, които имат лични успехи, поздравления за отслабналите и за прекрасната им визия.
Labbelo, радвам се за теб, че всичко е минало добре с операцията.
Veneras, толкова си красива и стройна, че няма начин да не направиш впечатление на когото и да е, не се ядосвай с колеги/ и аз съм на тази вълна, ама бързо ми минава.../
Tony in love, ,нищо му няма на вареното пиле, ако стои 2-3 дни в храдилник, на мен сега това ми е често употребявана храна, не мога да изям едно пиле наведнъж, а няма други желаещи, така че и аз го оставям в хладилник за толкова дни.
Rusi4ko,аз бях в началото така, пък съм и с ниско кръвно.пий повече вода, банален съвет, който всички ти дават, но много ценен.Аз си го спазвам вкл. и преди режима, тъй като особено в жегите много ми пада кръвното.А по време на режима в началото бях толкова зле, че един ден /имах тази възможност/ почти целият ден прекарах в спане.След 5-6 ден обаче усетих невероятен прилив на енергия и лекота!

Момичета, един съвет от мен, нова в режима, но честичко опирала до диети- не се теглете преди МЦ и в първите дни, действа депресиращо, защото вероятно е кантарът да отрази до 2 кг повече от реалните, това ви е известно.Освен това теглото така или иначе няма да остане в тайна, можете да изчакате седмица.От трета страна на повечето дните преди МЦ и без това са нервни и напрегнати, защо е нужен допълнителен стрес/ кантарът/

Сега и аз малко с "оплакваниците", не че искам да ви товаря, но като споделя ще ми стане по-леко.От началото на режима чувам следните хитови реплики:
"И ти ли изтрещя"
"Ще се разболееш, внимавай"
"Уф, хайде, кога ще ти свършва диетата"
"И ти ли като онези, лудите".
"Не е хубаво да се гладува, отслабвай със спорт"/"...да се гладува" при положение, че ям по пет пъти на ден/

Но виждам, че много от вас са подложени на същите атаки, така че много- много не си го слагам на сърце.

# 757
Бачи Joy
Грейзинг - гризинг , все тая:35:

Мариаид, браво момиче, голяма разлика, добре изглеждаш!  bouquet

Светле Hug И какво все пак ще отчита лентичката? Режимстване, непушене? Simple Smile Праведен живот..? People Angel

Свежото сирене е безвкусно. И има масло. Което нали се сещате, че е маргарин Sick

Джани Hug И всъщност време е за среща с гаджето! 4470

Танич!  smile3531 Бе ти сериозно ли не си яла досега кексче? Crazy

Не ме отвлякоха араби, не ми подсвиркваха от строежи, купих си сак. С оранжеви ципове. На едната ми котка й харесва, другата му фуфка насреща. Thinking Третата гледа снизходително.

Стрии не се махат.

# 758
Добър ден и от мен! Днес се разюздих и си купих нови дрешки. Очаквайте фотосесия  Mr. Green

# 759
Вещи, продавачка е тя, ама доста интересни неща научих от нея. Интересува се жената, чете. Ама на виж как ме стресна днес и блокирах, а и едно слънце ме беше понапекло....
Ори, Светле, знам ги тези статии, знам и полезностите, но ме накараха да се замисля за миг. Припомнихте ми, мерсаж  Hug Айде само хубави емоции на морето  Peace
Танич, бравос на детето. Радвам се да те "видя"  Hug

# 760

Светле Hug И какво все пак ще отчита лентичката? Режимстване, непушене? Simple Smile Праведен живот..? People Angel

Непушене на цигари, "из-пушването" не се отчита.

Последното няма да е, че не искам крила, а и в петък ще ме пропускате  Grinning
  bouquet

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 15:57 от svetlat

# 761
  • Пловдив
Не съм, браво!   bouquet
Фен, браво и на теб!   bouquet
Весито5, прекрасен резултат!    bouquet
Сисии, 6 килограма изобщо не са малко  Naughty
за лунуването - ще го направя 24 часа и ще пия и айранчета, не е толкова страшно, а обичам да го правя Wink
Само искам да попитам защо ще го правиш при положение, че изобщо не е режимно? Не го казах само аз, а още няколко човека. Но в края на краищата тук само си казваме мнението, всеки е зрял човек и сам може да си реши какво да прави и какво не. Има право на избор - какъвто и да е той. Ето Лени казва, че си е неин избор - но все пак тя е вече трета фаза и може би има повече право да прояви извънрежимни волности.
Горда, това за дрехите е много правилно  Peace Браво на щерката!   bouquet И чакаме снимката Wink
Севдамир, наистина ни се иска и грамовете, които свалим да се виждат, но за съжаление не е така. Като станат повечко килцата, тогава се забелязват изведнъж.  Peace
Дева, браво за намалението!   bouquet
Мишана, и на теб!   bouquet
МамаКуин, нормално е и да се задържа, за съжаление не може само да се сваля  Confused
Тани, стандартното, което препоръчва Дюкан е 5/5, така че е нормално да сме на него. 4/3 е измислено тук от Асса, приложено успешно и усвоено то доста от нас  Peace
Венерас, нова фотосесия Wink Изглеждаш супер. Малко ми стана жал за колегата ти - все пак хората не са в час с режима ни и може би човека не е имал нищо лошо предвид като ти го е казал. Ама ти си го познаваш по-добре де Simple Smile
Елспет, благодаря за информацията  Hug   bouquet
Нина, така е, с Дюки стават чудеса  Party
2в1, минавай по-честичко насам. Браво на щерка ти   bouquet
Лабелло, нали знаеш, че най-важното нещо е здравето  Hug Гледай да си добре, другото ще се нареди. И аз да дам съвет за супички (бульончета и крем супи, пасирани) и пюрета с месо и зеленчуци.
Ори, с тоя кльощав задник ич не се надявай да те открадне някой арабски шейх  Mr. Green  Е, след галата дето си я замислила ...  newsm78  Joy Ама все пак дръж си яко мъжа, те са си такива, ядосват ни, ама ние пак си им прощаваме  Flutter
Яни, успех с 10-тото кило  Peace
Пухчо, така е - при някои по-бързо, при други по-бавно, важна е посоката  Peace
Мамс, да ти кажа пак да не се връзваш на "компетентни" продавачки  #Cussing out
Даниа, мярваш се за секунди и отлиташ  Confused
Весенце, нали е надолу Simple Smile
Чугра, явно и ти си от бавно свалящите, поне засега. Но все пак си свалила, нали.  Peace
А0426, а колко си свалила общо до сега за тия 38 дни? newsm78
Роисин, и ти си от изчезващите и мяркащи се от дъжд на вятър  Twisted Evil
Русичко, казали са ти, че в началото понякога се получава така. Аз само да поправя Мишана, че айряна не със сода, а със сол.  Peace
Герчо, добре дошла!   bouquet
Пираня, честита ти трета!   bouquet
Жозефа, не те знаем какво точно ядеш, за да кажем от какво биха могли да са киселините. Иначе се присъединявам към Мишана за лука - много хора ги получават от него. Peace
Мариаид, честити ти 3 месеца! И изглеждаш много променена от миналата година - в положителна страна разбира се   bouquet
Вероника, чудесен резултат!
Нина, продавачката ли каза, че мазнините са малко, или го пише някъде?  Thinking
Дега, ако става въпрос за малката стаичка триците не действат на всеки.  Confused
Танич, пиши по-често и браво на гарджето ти!   bouquet
Светкавица, просто не обръщай внимание на подобни реплики, нали знаеш: "подмини глупака с мълчание"  Mr. Green
Кри  Hug Бачи  Hug  Зарибената  Hug Роки  Hug Мамамия  Hug Цвети  Hug Каримма  Hug Бейби  Hug Василики  Hug Поли  Hug Таняманя  Hug Флам  Hug Присила  Hug Роси  Hug Светлат  Hug  Далиа  Hug Вава  Hug Джани  Hug

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 16:01 от ЗлаВещица

# 762
Джани и Вещи newsm51. Мерси много момичета. А колегата не го взе навътре . Ние с него си се дърляме постоянно, той обича да викам рано сутрин , тръгвал му по добре деня-абе луда работа сме в моя офис newsm62 smile3534

# 763
Злавещица, започнах от 50кг днес съм 46,600кг,но постоянно си свалям и качвам едно кило.Доста изнервящо е, защото аз реално от 3 седмици не съм свалиала нищо само си варира тъпото кило. Cry

# 764
  • Пловдив
Злавещица, започнах от 50кг днес съм 46,600кг,но постоянно си свалям и качвам едно кило.Доста изнервящо е, защото аз реално от 3 седмици не съм свалиала нищо само си варира тъпото кило. Cry
Колко си висока и колко искаш да станеш?  За 50 кг 3.5 са си много добре.

Общи условия

Активация на акаунт