Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 619
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 915
Veneras, поздравления резултати те ти са просто страхотни! И аз бих искала да имам същите, но една о две седмици съм на режима! Не издържам повече да съм дебела Sad

# 916
Е, стига де  Sad
Защо така грубо. Мисля, че когато човек иска да каже нещо на някого, винаги може да намери начин да го каже по- мило.

# 917
Ок извиних се навсички че товаря темата с моите снимки!!!
quote]
Какво ли ще стане ако всички, които са на режима и пишат в темата решат да си пускат снимки през ден за да стимулират другите  Naughty Мисля, че от претоварване на сървъра, ще ни заключат темата. Това ли искаме  newsm78 Достатъчно е да се сложи линк или малка снимчица с линк към по-голяма.
.
А няма ли да ни заключат темата с непрекъснатото качване на кафета, пържоли и голи мъже в 3 пъто по голям формат през 1 страница/не че имам против тях напротив!!/
Кое му е грубото Lo1? Всички слагат снимки - верно е!
Ние казахме за снимките в самите постове, които са тежки, товарят темата (те и без това бързо се точат тия теми) и се публикуват всеки ден. Един път се показва разликата........

Това е!

А и не сме и казали нищо злобно, тя реагира доста остро!

Не смятам че реагирам остро, просто ми стана мъчно и гадно относно репликите за прословутите снимки!
Никой не ми е казвал че му пречат и го натоварват и изведнъж - намеци не съм разбирала , а трябвало да се натърти!

Аз почнах режима благодарение на снимките , които пускаха момичетата с страхотните резултати от него!

Но си взех поука и разбирам.
Наистина няма да се повтори
Усмивки на всички и приятен ден.

# 918
Момичета предварително се извинявам за това което ще напиша,но просто ме яде от вътре и трябва да питам.Днес се рових много в нета/нали съм си любопитна,какво да правя/ и на много места срещнах тезата,че от този режим на хранене имало опастност да ти спре цикъла и да затрудни способността ти да забременееш Cry Cry Cry??????Моляви кажете ми има ли нещо вярно в това.Малко се притесних,затова искам да ви питам някоп от вас иамли е подобен проблем. Извинявам сет ози неприятен въпрос, но наистина ми се иска да знам?
Не вярвай на подобни изказвания!!!На никой тук не му е спрял цикъла като гледам.....е има да на тези които са забременели  Simple Smile. Просто има хора които имат интерес от това ( горките диетолози, ще умрат от глад.......)

# 919
Много ви балгодаря за бързите отговори,малко се бях шашнала,но реших просто да спра да чета глупости,а пък и вие ми дадохте кураж.

# 920
veneras, но според мен снимките в подписа трябва да ги върнеш. Аз ги гледах вече 2 пъти и ми действат стимулиращо. Моля те!

Всички отслабнали момичета, които са качили снимки помагат толкова много на другите.  Не ни лишавайте от това.
Предпочитам без почерпки и кафенца, но да има снииииимкиии

# 921
  • Варна
Момичета предварително се извинявам за това което ще напиша,но просто ме яде от вътре и трябва да питам.Днес се рових много в нета/нали съм си любопитна,какво да правя/ и на много места срещнах тезата,че от този режим на хранене имало опастност да ти спре цикъла и да затрудни способността ти да забременееш Cry Cry Cry??????Моляви кажете ми има ли нещо вярно в това.Малко се притесних,затова искам да ви питам някоп от вас иамли е подобен проблем. Извинявам сет ози неприятен въпрос, но наистина ми се иска да знам?

Има вече няколко девойки, спазващи този режим които в момента са бременни( нормално и инвитро), има и вече родени дечица. Виждам, че вече са ти отговорили, но го оставям  Peace
Мама на Кики, както го беше дала трабва да се влезе с рег. в снимката и така да се види, та затова го дадох така  Laughing

А няма ли да ни заключат темата с непрекъснатото качване на кафета, пържоли и голи мъже в 3 пъто по голям формат през 1 страница/не че имам против тях напротив!!
Кафета има само сутрин (вече само по едно), а мъже само в петък  Mr. Green

# 922
Влизам специално да поздравя baci: Честита 1 година на режима, мила Baci  bouquet! На хора като теб само мога да се възхищавам и тайничко да се надявам, че мога и аз така Mr. Green

rokipagane, мама на Кики и варненската банда- страхотни сте Heart Eyes Hug

# 923
  • София
Здравейте мацки   bouquet

Искам и аз да се изкажа, защото видях,
че има малко спречкване между дюканки,
а това хич не ми харесва Sad
И двете страни са прави според мен и трябва
да се вслушат една в друга.
1. Мен лично всички ваши снимки ме накараха да
започна този режим - нищо друго ! Затова
аз мисля, че са нужни на всички ни, но нека
да са в подписа или линк в подписа  Hug
2. Наистина постването на реални снимки в
темите, независимо кои, товарят сървъра и
това никак не е добре  Naughty

Венерас изглеждаш прекрасно иначе   bouquet

Аз днес направих леко кривване, но няма да кажа Sad
Ще си го изстрадам сама  Cry
Иначе сутринта кантара лееееко клонеше към 77 и
ме зарадва  Hug

Срещата остава ли за Неделя или ???

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 12:55 от МаМаКуин Светкавицата

# 924
  • София
Здравейте Дюканки - сладуранки!

Моля ви, продължавайте да пускате снимки!Толкова сте готини - елегантни, красиви и със самочувствие!Като от корица на някое списание!Това е страхотен стимул за нас, все още дебеличките, пък и за вас самите.Човек, като се похвали с постиженията си, се стреми да запази резултата завинаги.Успех!

# 925
Благодаря на всички за милите думи и тук и на лични Hug.
Наистина ме освежихте и се чувствам отново прекрасно.

ПП. И по молба на момичетата си слагам отново албума.
Всеки, който има желание да се радва с мен и да се стимулира-найстина действа.

Пп Баци и от мен честита годинка-ти си  ни голям стимул и само можем да те следваме и да вземаме от твоя пример.  bouquet
Варненки и вие сте зашеметяващи Hug

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 13:34 от veneras

# 926
  • София
Благодаря на всички за милите думи и тук и на лични Hug.
Наистина ме освежихте и се чувствам отново прекрасно.

ПП. И по молба на момичетата си слагам отново албума.
Всеки, който има желание да се радва с мен и да се стимулира-найстина действа.

Така те искаме   bouquet  bouquet  bouquet
Гледам ги с удоволствие и си мечтая
за деня, когато и аз ще се разхождам с
нещо подобно като черния ти потник например  Hug

# 927
То имало престрелка тук  Wink Почнах от зад на пред и докато хвана нишката  Sunglasses Според мен снимките са важен стимул, нахъсах се от тях за режима, всеки да си прецени къде и колко често е уместно да ги поства  Peace   
Поздравления за разликата на rokipagane, мама на Кики   bouquet
Честита годинка на baci   bouquet

# 928
Момичета, добър ден и от мен. baci - браво това се казва търпение, зареди ме с много положителна енергия smile3525 smile3501. veneras не се засягай така бързо моето момиче, остави ги да си пишат, нали за това сме тук да пишем, но  newsm78 мисля все пак, че са правичкииииииииии. Снимките са много хубаво нещо, изгледала съм ги всичките по не знам колко пъти и Ви се радвам много. Аз също имам снимки от сега, но  Embarassedще ги публикувам по-късно, когато ще има видима разлика.      Момичета, благодаря още веднъж за книгата, изчетох я с много внимание и разбрах много неща, които не ми бяха ясни. Препоръчвам на всички нови дюканки, обезателно да я прочетат, просто е НЕОБХОДИМО. Naughty   А сега ви оставям, че днес май я ударих през просото! До късна вечерна среща момичета и лек ден пълен с положителни емоции и много ---------------!

# 929
       ВЕНЕРАС,да не си посмяла отново да ги махнеш!Изглеждаш страхотно!!!Супер си! Hug Hug HugКолко бяха килограмите/ако не е тайна/и за колко време ги свали? Embarassed #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт