Кипър - мечтана дестинация или пък тема с различна вариация (9)

• 18 866
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Леле Гугунка, какви са тез красоти!! То човек да го страх да си вземе! Mr. Green
Благодарско за старанието и аз подкрепям Мими в призива, да не ни забравиш в кипърско.... Naughty Ти верно ли в 4 часа си станала.Кво` ви става бе хора -  Блонди в 5 ти в 4 часа?
Я, сега кажи кога ще летиш, че да знаме как да броим оставащите дни.. :love

Блонди, да не е заразно туй ранобудство, че и мен да прихване? Joy

Соня, добре дошла! Аз мога само за пътуването да кажа. Нужна е само декларацията за извеждане на детето в чужбина (нотариално заверена разбира се). Иначе в Паралимни си живеят доста от местните хора, които работят по Агиа Напа и наоколо, та със сигурност ще има изгодни варианти за гледане на детенцето.
Но нека се включат с актуално инфо другите мами от острова.
Кати се връща в неделя и в понеделник ще се включи също.
Мисля, че брата на мъжа й  (newsm78 не знам как се пада по родствена линия) живеят в Паралимни.

Антигони ...2...дни до заминаването newsm20
Гугунка...4...дни до заминаването newsm20

Кати...2...дни до завръщането afwitch

# 91
Добро утро и от мен.
Гугункеее,ти си просто слънчице.Как ни разглези........и какви ще ги вършим,когато отлетиш?И аз се притеснявам,като Мими,да не ни оставиш без закуска и кафенце намирайки се вече в Кипърско?
Антигони,как си?Трепери ли ти душичката от вътре?Стискам ти палци,включи се преди да тръгнеш-всичко ще е ОК-мисли само позитивно и горе главата.
Myriam ,как си ти софиянке ,мила?Истина е,че тази козметика не е ,като нашумелите по  3-5 лева.Но е с невероятно качество.И понеже аз съм от тия чудеса на природата,където са супер алергични,затова ме изкушиха техните продукти,понеже са изчистени.Има кремчета  за лице без мирис и цвят,които са баш за мен.Но понеделник ще има презентация и в София,взимай мъжо под ръка и ги виж,ще питам къде ще е и ще пиша пак.Нищо не губиш-да отидеш и ги тестваш нещата.И баш гъркът и той ще е там-така,че може да си опресниш знанията по гръцки.  Laughing   Peace
Муцанкееееее, писали сме двечките пиленце.Кво става ще потегляш  ли към Солун?.........Маалееее как ще ни уредеят редиците събота и неделя.............Блонди, ние ще държим фронта -нали...... Wink Hug

# 92
  • София
Ами, май да!
Сега проверявам хотелчетата!
Ако знае някой нещо подходящо около тяхната Ikea, може да даде едно рамо! Mr. Green

С Кати се чухме! Пристигнали са благополучно.
Подробности по-късно.

Приятен ден на всички, за сега!

# 93

Соня, добре дошла! Аз мога само за пътуването да кажа. Нужна е само декларацията за извеждане на детето в чужбина (нотариално заверена разбира се). Иначе в Паралимни си живеят доста от местните хора, които работят по Агиа Напа и наоколо, та със сигурност ще има изгодни варианти за гледане на детенцето.
Но нека се включат с актуално инфо другите мами от острова.
Кати се връща в неделя и в понеделник ще се включи също.
Мисля, че брата на мъжа й  (newsm78 не знам как се пада по родствена линия) живеят в Паралимни.

Благодаря, че ми отговори, но ми трябват малко по -подробни обяснения, че съм малко като бавнорозвиващите dontknow - тази декларация я имам, но не съм извадила паспорт на детето.За целта имам пълномощно от мъжа ми, но после какво се прави с тези документи - с тях отивам на летището ли?Къде трябва да ги представя?

# 94
Здравейте, БГ-Кипърски Убавици и ти, ПДД!

То на мен ми стана навик тия дни да се наканвам да вляза в темичката по икиндия - ракиено време.., Wink... ама айде да не решите сега, че съм го ударила на битов алкохолизъм Wine Glass  Ааааааа, моля-моля, няма такова нЯщо - таквизи работи правим само в събота и неделя Joy

Муцанке, ти още ли си тука ма рожбо? ----- Явно предстартовото броене от утре ще го поема, че днес вече си я изпълнила задачата. Много весел уикенд във византийско на теб и Кати!      Пък за ранното събуждане не знам дали е заразно, но пък може да е "верижно" - хваща те теб, отпуска мен и т.н. по веригата  Bulb..., щото днес за първи път от не знам колко време се успах - О, чудо!!! - Събудих се чак в 07:12ч. Mr. Green

sonya_plamen, виждам че вече си получила отговори на въпросите си, затова на мен само ми остава да те приветствам с "Добре дошла!"

Гугунче , кви са тия изкушения бе мило, дето ни ги сервираш ... Глезотиш ни като за последно преди заминаването си, а?! Hug

Жужи , ще го удържим фронта през уикенда и още как! 
Аз освен това самоинициирах едно обещание към Антигони , което в никакъв случай няма да пропусна да изпълня.... Ноооооо, няма да ви казвам от сега какво е - нека да ви човърка любопитството, та по-често да се включвате smile3508
/ква съм хитруша, а???/

Мириам, страхотен сън... Както се казва, Дай, Боже всекиму!... Пък ако е на яве, още по-добре Heart Eyes

Хайде, на всички лек петъчен полу-ден!...   И не се преработвайте, щото нали знаете приказката за петъка  -
че е майсторски ден и който много бачка следобяда, ще му умре шефа! hahaha hahaha

# 95
  • София
Блонди, живи и здрави тръгваме утре по заран слънце! Mr. Green
Току що направих резервацийка за хотелчето и междувременно разбрах, че магазините в неделя не работели.
А, в събота представете си работят само до 17,00ч Sick
Тия хора не знаят ли как се работи!? Mr. Green

Соня, задължително ти трябва паспорт за детето.
Отива се в паспортна служба и се подава заявление за задграничен паспорт.
По мой спомен се носеше акт за раждане на детето, пълномощното(направи си копие) за да им го дадеш,
 2 бр. снимки по изискванията.
Плащаш таксата и чакаш да стане. Съвсем наскоро някой от мамите тук правиха паспорти
на дечицата. Ако нещо бъркам или пропускам, моля допълнете.

Декларацията  трябва да е нотариално заверена.
Ще ти трябва при излизането от България на летището.
При паспортна проверка я искат.
Трябва да имаш и задължително копие за да им оставиш едно.
Хубаво е ако имаш няколко оригинала, че по
някога искат да им оставиш оригинал, а не копие.

Общо взето това е по документите.

# 96
Добре дошла Соня welcome.Ако детето няма паспорт трябва да му извадиш.Декларацията ще ти трябва и за паспорта и на летището,когато ще напускате страната.Аз съм в Ларнака и за Паралимни много не знам подробности,но в Кипър въобще има много ясли и детски градини,както частни така и държавни,а съществува и вариант да си намериш детегледачка.Има много жени,които се занимават с това(гледат по едно две или повече деца newsm63).Кипърчетата ги дават на ясли на 4 месеца 1crib.Не че одобрявам,но това е друг въпрос.Всеки решава според възможностите и разбиранията си.Отплеснах се... smile3555  baduuКакто виждаш има много вариaнти за детенцето,разбира се като доидете на място ще добиеш по пълна представа и в зависимост от работата,която ще си намериш ще вземеш решения за теб и за детенцето.Всичко най-добро ви желая и с каkвото можем да помогнем-всички сме на линия. Crazy Crazy Crazy
И аз не можах да спя снощи.Да не би луната да е в пълна фаза? Turn-l Turn-l  33uu  33uu
Лек остатък от деня на всички. bye bye bye
P.P. С Муцка сме писали едновременно.На добър час  byeи ще очакваме снимков материал. smile3509

# 97
Радвам се че съм ви накарала да се усмихнете,това е целта ми..А за ставането така е малкия,сякаш като мен се вълнува за заминаването и от 2 дена ми се наспива рано,рано..Отлитам на 24.06 в 7;30 от Варна за София и после 9;45 от София за Кипър.
sonya_plamen
Всичко което ти е казала       muzka   е така,само че в паспортното вземат оригинала,прави го от сега че паспорта става за месец нямат бърза поръчка. Cry

# 98
Здравейте и от мен Hug

# 99
Е-ееее, супер сте! smile3521Наистина ми помагате много!
Да видим само дали татито ще е доволен от работата, че и нас да вземе!а  има и някои други пречки (в здравословно отношение), които се надявам да изчезнат и да не попречат на плановете ни!
Наистина много оптимистично ми подействахте!newsm10
Много съм доволна !:lol:

# 100
Айдеееееееееееее  и аз идвам на 6.07. ме очаквайте,днес си резервирах билета...,взех му и Булсаткома на мойто мъж,малее много гняв се понасъбрал в мен,милия не го питам като отида.......

Жужи,ако мога обещавам да дойда,може ли да взема някой с мен..,мен днес ме нямаше вкъщи и затова не съм ти приела тва дето по скайп си го пращала.....

Боянче,ами ти съвсем комшиика бе....нали знаеш къде е 1119.....

Соня добре дошла,казвай за пречките Naughty,тук всичко се знае и се казва,току виж сме ти помогнали Wink

# 101
Здравейте,момичета!Не се включвам редовно,защото имам много задачи.Жужи,душичката ми трепери и на моменти изпадам в паника,но като си помисля кой ще ме чака на летището,страхът ми минава и наистина започвам да вярвам,че всичко ще бъде наред.
Муцка,щастливо прекарване в Солун,специални прегръдки за Кати от всички !Блонди,строявай четата и бройте ценните минути,които ми остават!
Гугуна,готова ли си вече,как сте с бебчо,сами ли ще пътувате?

# 102
Здрасти пак! Mr. Green
Идвам на вечерна проверка, тъй че: "Строооой се в две редици! Миииирно!" smile3519
Я да видя аз кой се е явил, кой се е скатал?! smile3560

Муцанке, супер че заминавате  Hands Thumbsup  Много, мнооооого приятно да си изкарате..., а за снимките си знаеш! Поздрави Кати от нас, че сигурно вече ни жалува Wink

Антигони, представям си как ти прескача сърчицето и хем тръпнеш от радостно вълнение и очакване на голяяяямата прегръдка с мъжО, хем изпитваш неясни тревоги от непознатото, което ти предстои...  Всичко ще е ОК, не се съмнявай, пък и ние тука - цялата форумска агитка сме с теб! Hug  Аз, виждаш, строявам ги, не се давам и дерижирам парада със замах Mr. Green /нали за овните казват, че сме родени за водачи и шефове, та сега ми се е паднало smile3508 smile3521 2-3 дена да се вихря newsm62/

Гери
, мило, многото мина, малкото остана, щом вече и датата е насрочена и билетите са купени... Ама недей така злостно да му се точиш на горкото ти мъжле, че миличкият ако те чуе... #Crazy Laughing не само майка си и сестра си, ами и баба си, и дядо си и още някоя стринка може да покани от страх да не остане на саме с тебе. hahaha Joy Joy

Бубулинче, таман пълнолуние е, та всеки изтрещял поне си има оправдание. perko

Хайде, чао ви засега..., ама по-късно пак ще намина да ви проверя и за който още не се е явил, утре ще има дърпане на уши и писане на неизвинени отсъствия! Naughty

# 103
Соня добре дошла,казвай за пречките Naughty,тук всичко се знае и се казва,току виж сме ти помогнали Wink
 Пречките,както казах са от здравословен характер.Имам проблеми със щитовидната жлеза и от февруари пия едни хапчета,и досега трябваше да си правя изследвания всеки месец ( за да следим влиянието на тези лекарства).Последния път се оказа, че сме намали производството на  хормоните много повече отколкото е необходимо и трябваше временно да спрем лечението.От вчера пак започнахме с нова доза и след 10 дни пак съм на изследвания, след което ще стане ясно през какъв период от време трябва да ходя на прегледи и изследвания.Съществува и вероятност да ми правят операция ако резултатите не са добри...Това е в обще линии.Аз цял ферман написах!!! Rolling Eyes

# 104
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Жужи, и аз предпочитам качествена козметка, но просто много пари наведнъж не мога да затворя, но пък да видя презентацията и да се напръскаме, що пък не

Общи условия

Активация на акаунт